И аз мисля, че няма да пипат Молдова
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от galaxy Разгледай мнение
Той беше казал и че няма да напада Украйна
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
10на % от вчерашния оборот са мои сделки, познайтв каквиако не сте прочели Путин каза, че няма да напада други съседни държави освен ако не го предизвикат..... така че засега не виждам причина за притеснения..... но нали трябва да има паникьори, за да купим евтинко.... не съм си и мечтал допреди няколко дни да купувам на 7 лв......
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнениеКойто има топки стиска, който няма ще писка и така. Аз очаквам другата седмица още надолу, освен ако тия не се разберат уикенда..ако не сте прочели Путин каза, че няма да напада други съседни държави освен ако не го предизвикат..... така че засега не виждам причина за притеснения..... но нали трябва да има паникьори, за да купим евтинко.... не съм си и мечтал допреди няколко дни да купувам на 7 лв......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеАма Евала на Батя. Как я изигра позицията. Продаде и избяга. Ама той е вътрешар и му казват кога да влиза и излиза.Last edited by petrg5s; 04.03.2022, 21:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеАма Евала на Батя. Как я изигра позицията. Продаде и избяга. Ама той е вътрешар и му казват кога да влиза и излиза.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнениеТъргува се вече на Р/Е от 3.3х, опитва се да настигне ПИБ
Все пак, както казва Хари - ПИБ е европейска банка и е под надзор и някаква защита на ЕЦБтърся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнениеТъргува се вече на Р/Е от 3.3х, опитва се да настигне ПИБ
Ама Евала на Батя. Как я изигра позицията. Продаде и избяга. Ама той е вътрешар и му казват кога да влиза и излиза.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
То човек като няма кеш и левче е много
Изобщо не ми дреме кеша или левчатата, имам достатъчно
Просто какзвам как виждам пазара. Още надолу. Сега сме в началото
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
Вече е под 7...
Само за още 2 такива дни и е на 5 ....