Първоначално изпратено от Poncho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Last edited by Petar; 07.03.2022, 19:03.
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
Все тая, аз нямам там отдавна. Разпродадох всичко миналата седмица и гледам сеира виНе е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеТука доста изсипаха
-19% на БФБ не съм мислил,че е възможно
Зависи от количеството спекулантьор в позицията. А както знаем тук са много.
Не е препоръка
Коментар
-
Поне седмици ще са нужни. Лично мнение. На купувачите днес - нали знаете, че утре вече сте на минус?
Сегашния спад е обусловен от събития извън икономиката, а те могат много бързо да се променят. Към края на предходната седмица започна масовото осъзнаване, че войната вероятно ще е продължителна - нещо което се знаеше още със самото тръгване на Путин към пълномащабни военни действия, което пазарните емоции е възможно вече да са калкулирали. Това осъзнаване започва да води и до отстъпление от желанието за нови санкции и сред политиците, и оставането на Европа настрана, още повече че колкото повече Русия е изолирана, толкова повече ще се втвърдява.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
Дреме му за нашите ядове.
Не забравяй докато самодоволничиш върху кеша си, че трябва да купиш в един момент за да не излезе цялото упражнение напразно.
- 1 like
Коментар
-
Оги-то пикае кръв.
Не забравяй докато самодоволничиш върху кеша си, че трябва да купиш в един момент за да не излезе цялото упражнение напразно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
Ако няма, още по-добре. След войната и дори Путин да прибере и последно 10 с Приднестровието, като няма активи на банката, то не би следвало да й окажат сериозно влияние върху състоянието й.
Да, твърде вероятно е ако не пълна, то частична със сигурност. Интересното беше, че Молдова по бързата процедура подписаха молба за членство в ЕС. В дългосрочен план, това би се отразило положително на акцията.
П.С. Аз уцелих. Закачих на 6 и 5.7 Само дано тая игра срещу пазара да не се окаже фатална..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Едва ли има клонове в Приднестровието, там най-вероятно са руски банки
Според мен много е вероятно ЦБ на Молдова да забрани дивидентите
Да, твърде вероятно е ако не пълна, то частична със сигурност. Интересното беше, че Молдова по бързата процедура подписаха молба за членство в ЕС. В дългосрочен план, това би се отразило положително на акцията.
П.С. Аз уцелих. Закачих на 6 и 5.7 Само дано тая игра срещу пазара да не се окаже фатална..
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
Риска е да предизвика негативни мнения срещу Доверие у Молдовските институции, че видиш ли източва банката за последно, защото Мечката иде, от там да предизвика и доминото пред банкомати и офиси. Някой знае ли Молдиконбанк дали и ако да, колко клона и офиса има в Приндестровието ?
П.С. И аз заредих една малка пушка за пусия на 6-ца
Според мен много е вероятно ЦБ на Молдова да забрани дивидентите
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Защо да рискува.... парите са си негови/наши и може да си дойдат насам.... иначе очаквам 2022 по-голяма печалба от 2021 и моята прогноза е че ще видим 15 лв. тази година..... мисля да купувам утре
П.С. И аз заредих една малка пушка за пусия на 6-ца
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
А морганик на 5 кинта как ти изглежда?
Коментар
Коментар