IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение

Когато аз съм се разположил охолно върху кеша си, губя усещането за пазара и почти винаги влизам прекалено късно.
    Сегашния спад е обусловен от събития извън икономиката, а те могат много бързо да се променят. Към края на предходната седмица започна масовото осъзнаване, че войната вероятно ще е продължителна - нещо което се знаеше още със самото тръгване на Путин към пълномащабни военни действия, което пазарните емоции е възможно вече да са калкулирали. Това осъзнаване започва да води и до отстъпление от желанието за нови санкции и сред политиците, и оставането на Европа настрана, още повече че колкото повече Русия е изолирана, толкова повече ще се втвърдява.
    Колега звучиш като да си правиш самонадъхване да купуваш. Само, че до сега Европа никога не е била така единомислеща и сплотена. Може да е само заблуда, но поне така изглежда, и ще видим колко ще се втвърди и кое защото сегашните санкции сравнени с тези до преди 2 месеца ще са много по-трудно преодолими, щом нафтата свършва и не могат да продължат конвоите, значи има проблеми с начале. Виждаш как хвърлят пушечно месо учители и т.н докато мечката върви отзад с тежката артилерия. Ще има снайпери и то много от Украинска страна, трудна и продължителна ще бъде тази война. И по-добре купи по-късно отколкото да трябва да чакаш година да излезеш на нула
    Last edited by Petar; 07.03.2022, 19:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение

Все тая, аз нямам там отдавна. Разпродадох всичко миналата седмица и гледам сеира ви
      Евалата че си се разкарал от онзи балон в момента. Сеир какъв гледаш незнам. При положение, че съм в късия, в кеш 60% и агрия 20% ... Трябва да ползваш "тъжна гледка" вместо "сеир"!!! Съжалявам горките камилчета, които са ушити във всякакви спекулатнски активи в такива моменти!
      Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
        Тука доста изсипаха
        -19% на БФБ не съм мислил,че е възможно
        Зависи, зависи....
        Зависи от количеството спекулантьор в позицията. А както знаем тук са много.
        Не е препоръка

Коментар

Поне седмици ще са нужни. Лично мнение. На купувачите днес - нали знаете, че утре вече сте на минус?
          Когато аз съм се разположил охолно върху кеша си, губя усещането за пазара и почти винаги влизам прекалено късно.
          Сегашния спад е обусловен от събития извън икономиката, а те могат много бързо да се променят. Към края на предходната седмица започна масовото осъзнаване, че войната вероятно ще е продължителна - нещо което се знаеше още със самото тръгване на Путин към пълномащабни военни действия, което пазарните емоции е възможно вече да са калкулирали. Това осъзнаване започва да води и до отстъпление от желанието за нови санкции и сред политиците, и оставането на Европа настрана, още повече че колкото повече Русия е изолирана, толкова повече ще се втвърдява.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение

Дреме му за нашите ядове.
            Не забравяй докато самодоволничиш върху кеша си, че трябва да купиш в един момент за да не излезе цялото упражнение напразно.
            Поне седмици ще са нужни. Лично мнение. На купувачите днес - нали знаете, че утре вече сте на минус?

Коментар

Оги-то пикае кръв.
              Дреме му за нашите ядове.
              Не забравяй докато самодоволничиш върху кеша си, че трябва да купиш в един момент за да не излезе цялото упражнение напразно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение

Ако няма, още по-добре. След войната и дори Путин да прибере и последно 10 с Приднестровието, като няма активи на банката, то не би следвало да й окажат сериозно влияние върху състоянието й.

Да, твърде вероятно е ако не пълна, то частична със сигурност. Интересното беше, че Молдова по бързата процедура подписаха молба за членство в ЕС. В дългосрочен план, това би се отразило положително на акцията.

П.С. Аз уцелих. Закачих на 6 и 5.7 Само дано тая игра срещу пазара да не се окаже фатална..
                Браво, че си купил на пет и седемдесет. Търсенето над тези нива вече е доста голямо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Едва ли има клонове в Приднестровието, там най-вероятно са руски банки
                  Според мен много е вероятно ЦБ на Молдова да забрани дивидентите
                  Ако няма, още по-добре. След войната и дори Путин да прибере и последно 10 с Приднестровието, като няма активи на банката, то не би следвало да й окажат сериозно влияние върху състоянието й.

Да, твърде вероятно е ако не пълна, то частична със сигурност. Интересното беше, че Молдова по бързата процедура подписаха молба за членство в ЕС. В дългосрочен план, това би се отразило положително на акцията.

П.С. Аз уцелих. Закачих на 6 и 5.7 Само дано тая игра срещу пазара да не се окаже фатална..

Коментар

Тука доста изсипаха
                    Оги-то пикае кръв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение

Риска е да предизвика негативни мнения срещу Доверие у Молдовските институции, че видиш ли източва банката за последно, защото Мечката иде, от там да предизвика и доминото пред банкомати и офиси. Някой знае ли Молдиконбанк дали и ако да, колко клона и офиса има в Приндестровието ?

П.С. И аз заредих една малка пушка за пусия на 6-ца
                      Едва ли има клонове в Приднестровието, там най-вероятно са руски банки
                      Според мен много е вероятно ЦБ на Молдова да забрани дивидентите

Коментар

Тука доста изсипаха
                        А е само 11:20.

Коментар

• И продължават. Аз тук успях да взема 2-3 взятки и сега остава да чакам пролетта и лятото. Дано дъждовния сезон в Украйна се окаже по-продължителен тази година.

Коментар

• Тука доста изсипаха

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Защо да рискува.... парите са си негови/наши и може да си дойдат насам.... иначе очаквам 2022 по-голяма печалба от 2021 и моята прогноза е че ще видим 15 лв. тази година..... мисля да купувам утре
                              Риска е да предизвика негативни мнения срещу Доверие у Молдовските институции, че видиш ли източва банката за последно, защото Мечката иде, от там да предизвика и доминото пред банкомати и офиси. Някой знае ли Молдиконбанк дали и ако да, колко клона и офиса има в Приндестровието ?

П.С. И аз заредих една малка пушка за пусия на 6-ца

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение

А морганик на 5 кинта как ти изглежда?
                                Все тая, аз нямам там отдавна. Разпродадох всичко миналата седмица и гледам сеира ви

Коментар

Working...
                                X