Първоначално изпратено от dddd
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеЗа сега войната в Украйна е патова, но за сега. Всичките първоначални идеи на Руснаците се срутиха. Те вярваха в блицкриг, че за един до четири дни ще превземат Киев и източна Украйна, ще убият по списък украинския елит, като украинската армия ще се предаде а хората ще ги посрещат с цветя като освободители. По-абсурдни и нереалистични очаквания не съм чувал. Руснаците всеки ден дават назад с исканията си и видимо в пълно отчаяние търсят достоен за тях изход и всеки ден правят някаква отстъпка. Това ме навява, че осъзнават как нямат ресурс да издържат дълго време в Украйна. Всичко това сочи, че развръзката ще е до няколко месеца и Русия няма възможност да диктува условията в Украйна, камо ли в Молдова.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеЗа сега войната в Украйна е патова, но за сега. Всичките първоначални идеи на Руснаците се срутиха. Те вярваха в блицкриг, че за един до четири дни ще превземат Киев и източна Украйна, ще убият по списък украинския елит, като украинската армия ще се предаде а хората ще ги посрещат с цветя като освободители. По-абсурдни и нереалистични очаквания не съм чувал. Руснаците всеки ден дават назад с исканията си и видимо в пълно отчаяние търсят достоен за тях изход и всеки ден правят някаква отстъпка. Това ме навява, че осъзнават как нямат ресурс да издържат дълго време в Украйна. Всичко това сочи, че развръзката ще е до няколко месеца и Русия няма възможност да диктува условията в Украйна, камо ли в Молдова.
- 2 Харесвания
Коментар
-
За сега войната в Украйна е патова, но за сега. Всичките първоначални идеи на Руснаците се срутиха. Те вярваха в блицкриг, че за един до четири дни ще превземат Киев и източна Украйна, ще убият по списък украинския елит, като украинската армия ще се предаде а хората ще ги посрещат с цветя като освободители. По-абсурдни и нереалистични очаквания не съм чувал. Руснаците всеки ден дават назад с исканията си и видимо в пълно отчаяние търсят достоен за тях изход и всеки ден правят някаква отстъпка. Това ме навява, че осъзнават как нямат ресурс да издържат дълго време в Украйна. Всичко това сочи, че развръзката ще е до няколко месеца и Русия няма възможност да диктува условията в Украйна, камо ли в Молдова.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Последните три дена се вижда че войната отива на към приключване... днес чухме детайлните искания...скоро ще разберат и после газ нагоре
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Няма никаква инфо за агресия към Молдова, поне аз не намирам.... даже в настоящата ситуация мисля, че печалбата ще продължава да расте даже с още по-големи темпове. Чичо ви (и аз се включвам с по няколко тона на ден) ви изкупува на безценица акциите.... скоро балъците ще свършат и после ще гоним нови върхове....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
Нищо подобно, забрави да споменеш пълно разоръжаване, неутралитет и връщане на русофилското управление на страната. От картите, които в момена се виждат, е че неокупирана ще остане само 20% най-западни райони защото там вече ще е много, много трудно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Идеята ми е,че няма да пипат Молдова.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
Нищо подобно, забрави да споменеш пълно разоръжаване, неутралитет и връщане на русофилското управление на страната. От картите, които в момена се виждат, е че неокупирана ще остане само 20% най-западни райони защото там вече ще е много, много трудно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Русия си каза исканията.За Молдова не се споменава.Признаване на Крим,Логанска и Донецка републикаLast edited by Petar; 07.03.2022, 21:02.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеЩо не послушахте разбирачите, които преди година казваха, че доверието ще падне?
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеПоложението е международно... Навремето в едно село имаше такъв надпис - "Да живее международното положение!"
Ще видим как ще се развият нещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Blagovest Разгледай мнение
Браво, че си купил на пет и седемдесет. Търсенето над тези нива вече е доста голямо.
Коментар
Коментар