Първоначално изпратено от melon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Blagovest Разгледай мнениеЗдравко, комунистите винаги са се проваляли. Затова не е чудно, че руските управляващи напълно се провалиха във войната в Украйна. Русия е бедна държава и затова не може да си позволи да води дълго време време война в Украйна. Руските управляващи не знаят какво искат, но поне разбраха, че са се провалили и затова едва ли в обозримо бъдеще ще нападнат Молдова.
Очевидно е, че акциите на Доверие ще се покачват в дългосрочен план.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеКато ви говоря, не ви приказвам....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеАко излезе чичо тези дни, само да се покажеще има 9 лв
а ако реши и да потрейдва 10
Коментар
� -
Здравко, комунистите винаги са се проваляли. Затова не е чудно, че руските управляващи напълно се провалиха във войната в Украйна. Русия е бедна държава и затова не може да си позволи да води дълго време време война в Украйна. Руските управляващи не знаят какво искат, но поне разбраха, че са се провалили и затова едва ли в обозримо бъдеще ще нападнат Молдова.
Очевидно е, че акциите на Доверие ще се покачват в дългосрочен план.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Сабята е показала ... първо 15 лв и после 20лв
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Първо трябва атака и тест на стария връх от 11.50 после...... каквото сабя покаже
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Купувай смело тогава !Моето мнение е, че Русия вземе ли това, което иска в Украйна Молдова и е в кърпа вързана ! Да не говорим, че и Молдова няма НАТО зад гърба си ! Цената на мен никак не ми е атрактивна с оглед на огромните рискове !
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Blagovest Разгледай мнениеЗдравко, не разбра ли, че руската армия се провали и едва ли руски войски ще нападнат Молдова в обозримо бъдеще. Има голям риск Русия да фалира. Евентулният фалит на Русия ще се отрази негативно върху руските акции, но едва ли ще окаже някакво негативно въздействие върху цената на акциите на Доверие. Цената на акциите на Доверие е прекалено атрактивна.Моето мнение е, че Русия вземе ли това, което иска в Украйна Молдова и е в кърпа вързана ! Да не говорим, че и Молдова няма НАТО зад гърба си ! Цената на мен никак не ми е атрактивна с оглед на огромните рискове !
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Здравко, не разбра ли, че руската армия се провали и едва ли руски войски ще нападнат Молдова в обозримо бъдеще. Има голям риск Русия да фалира. Евентулният фалит на Русия ще се отрази негативно върху руските акции, но едва ли ще окаже някакво негативно въздействие върху цената на акциите на Доверие. Цената на акциите на Доверие е прекалено атрактивна.Last edited by Blagovest; 30.05.2022, 16:46.
- 1 like
Коментар
�
Коментар