IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение

Дай моля инфо за това събрание - не съм ходил, а не съм и акционер в Софарма, но тук съм сериозно позициониран.
    .... ще споделя...беше много интересно дълго много теми основно не борсови беше интересно!

аз какво разбрах... моите изводи:
    1. Търгово при Софарма имоти този месец
    2. Репетиция за търгово при Софарма според мен до три години
    3.Софарма търси да закупи два нови завода наоколо в региона ще инвестират и това според мен не е скоро а до три години- развиват се..
    4 Америка я стане я не стане нищо не е ясно като срокове..
    5. Доверие чакаме войната да свърши... банката върби добре... заради войната вероятно молдовската ЦБ няма да даде дивидент... видимо спокоен... “....доверие е перлата в короната на Софарма””... и аз като колегата Марадона няма да напиша това което чака Донев ,а му е доста важно...
    6. Софарма трейдинг уж е стабилизирана но има още много работа там... не стана ясно дали и колко много има да се отпи!сва

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

По скоро на кафето след събранието, но предпочитам да не пиша тук, тъй като информацията не е официална. Питай някой познат дето е бил там!
      Той Чичо ти Оги обича да сапунисва публиката с тези кафета по събранията !

Коментар

• Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение

Дай моля инфо за това събрание - не съм ходил, а не съм и акционер в Софарма, но тук съм сериозно позициониран.
        По скоро на кафето след събранието, но предпочитам да не пиша тук, тъй като информацията не е официална. Питай някой познат дето е бил там!

Коментар

Разбира се, че съм продавал, като най-много дадох при бързото покачване в края на миналата година над 10 и над 11 лв. При всеки рязък спад купувам и ако се покачи после много пак продавам, но винаги държа определена твърда бройка. С около 1/3 от позицията спекулирам и засега правя добри кинти - акцията прави много добри движения и в двете посоки често и е идеална за спекулации. Ако сте били на събранието на Софарма, значи ще знаете в определен момент какво ще се случи тук...... така че не е добре да нямате

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение

От доста време си завлизал. Но никой не разполага с неограничен кеш, следователно от време на време, би следвало да излизаш.
            Понеже досега не сме чели да пишеш че излизаш тгава следва да има два варианта на излизането
            1. Не винаги влизаш, когато казваш че влизаш - подгряваш публиката защото излизаш
            2. Не казваш, че излизаш,
            и не казваш че влизаш - тоест когато не пишеш в темата вероятно излизаш.

Значи това влизане има вероятно да се окаже и излизане
            Разбира се, че съм продавал, като най-много дадох при бързото покачване в края на миналата година над 10 и над 11 лв. При всеки рязък спад купувам и ако се покачи после много пак продавам, но винаги държа определена твърда бройка. С около 1/3 от позицията спекулирам и засега правя добри кинти - акцията прави много добри движения и в двете посоки често и е идеална за спекулации. Ако сте били на събранието на Софарма, значи ще знаете в определен момент какво ще се случи тук...... така че не е добре да нямате

Коментар

Добър ден за покупки днес, влязох с още 2 и нещо тона!!!
              От доста време си завлизал. Но никой не разполага с неограничен кеш, следователно от време на време, би следвало да излизаш.
              Понеже досега не сме чели да пишеш че излизаш тгава следва да има два варианта на излизането
              1. Не винаги влизаш, когато казваш че влизаш - подгряваш публиката защото излизаш
              2. Не казваш, че излизаш,
              и не казваш че влизаш - тоест когато не пишеш в темата вероятно излизаш.

Значи това влизане има вероятно да се окаже и излизане

Коментар

• Добър ден за покупки днес, влязох с още 2 и нещо тона!!!

Коментар

• Не е ясно, може да е за захранка на пазара, за да тръгне - количествата на покупката не са големи. А и фактор в момента не са банката и холдинга, а войната, която не се знае как ще се развие.

Коментар

• Донев инвестмънт купил малко ) та той преди не продаваше ли на 10 )
                    Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Време е утре да минем трайно 8.50 и да се прицелим в 9-ката. Таргетът до края на Юни е минимум 10 лв., надявам се и на малко отгоре. При повече позитивизъм може и атака на стария връх от 11.50..... лека нощ

Коментар

• Знае ли се кога е ОСА в Молдова, за да се види дали ще има дивидент и колко от там?
                        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Май посоката е ясна вече... Прахосмука в включен в режим прибиране. 9ката може и да се чукне тази седмица.

Коментар

• Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение

За
                            Недей да нагнетяващ напрежение на хората... моля те... война е все пак!

Коментар

Готови ли сте???
                              За

Коментар

• Готови ли сте???

Коментар

Working...
                                X