Първоначално изпратено от Yori
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Не, нямат затруднения, просто путя има семейни проблеми, не му е до война
Не спокойно у президента России Владимира Путина и на личном фронте. Мы уже писали о том, что сожительница президента Алина Кабаева внеочередной раз беременна, именно этот факт и является причиной семейных ссор Путина и Кабаевой. Владимир Путин требует, чтобы Кабаева сделала аборт, аргументируя тем, что детей у него и так достаточно, что он не хочет детей которых может никогда не увидеть, так как тяжело болен и не знает сколько ещё проживет. Алина настаивает на сохранении ребёнка и отказывается уступать президенту. Пара практически не разговаривает, а когда пытаются поговорить начинается ссора. Прислуга и охрана наблюдают за развитием событий как за увлекательным сериалом обсуждая свои симпатии и отношение к "героям".
Шегичка, но и на него не му е лесно, с толкова деца от първия брак, втория брак и няколко копелета и всички да му мърморят, че са под санкции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Минавам само да ви поздравя - щом акцията на чичанбанк не мърда, при официално излизане на втората възможно най-лоша новина и това, на което се крепеше акцията миналата година, а именно, че печалбите не са екселски и банката е дивидентоснасяща, значи сте много близо до понятието "чиста акция" по професор Каро. Надявам се да не видим и първата възможно най-лоша новина, но знае ли човек - с Путин и Молдовското БНБ всичко е възможно. Но пък хората обичат да привнасят показатели от страни с огромна корупция и несигурност към останалите страни и да викат "евтино е, глей кво му е П/Е - то". Ми успех, всеки с инвестициите си - как беше - този път ще е различно, на мен Чичикака (видимо спокоен) ми е казал, че Чичанбанк е перлата в короната му на олиг...,ъъъъ, честен частникNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
кое е ясно) Ще или не
) ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеОтносно нов дивидент от Молдова към ДОХ....поне вече е ясно.) Ще или не
) ?
Умереният риск винаги печели !))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Ако няма дивидент към Доверие поради забрана от ЦБ не виждам за какво сте оптимисти за тази година. Според мен тук е важно по бързо да се изтеглят инвестираните пари в България за да се намали политическият риск от Молдова а и Русия не се знае дали няма планове за територията.Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
По-скоро, изглежда ти се ще, пак да кешираш и да заредиш капанджата отдолу ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение.... ще споделя...беше много интересно дълго много теми основно не борсови беше интересно!
аз какво разбрах... моите изводи:
1. Търгово при Софарма имоти този месец
2. Репетиция за търгово при Софарма според мен до три години
3.Софарма търси да закупи два нови завода наоколо в региона ще инвестират и това според мен не е скоро а до три години- развиват се..
4 Америка я стане я не стане нищо не е ясно като срокове..
5. Доверие чакаме войната да свърши... банката върби добре... заради войната вероятно молдовската ЦБ няма да даде дивидент... видимо спокоен... “....доверие е перлата в короната на Софарма””... и аз като колегата Марадона няма да напиша това което чака Донев ,а му е доста важно...
6. Софарма трейдинг уж е стабилизирана но има още много работа там... не стана ясно дали и колко много има да се отпи!сва
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар