Първоначално изпратено от mapadona
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
По скоро на кафето след събранието, но предпочитам да не пиша тук, тъй като информацията не е официална. Питай някой познат дето е бил там!
Тук само "ахо-ихо", докато каширате на камилите
После пак и така до безкрай
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеВреме е утре да минем трайно 8.50 и да се прицелим в 9-ката. Таргетът до края на Юни е минимум 10 лв., надявам се и на малко отгоре. При повече позитивизъм може и атака на стария връх от 11.50..... лека нощ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение.... ще споделя...беше много интересно дълго много теми основно не борсови беше интересно!
аз какво разбрах... моите изводи:
1. Търгово при Софарма имоти този месец
2. Репетиция за търгово при Софарма според мен до три години
3.Софарма търси да закупи два нови завода наоколо в региона ще инвестират и това според мен не е скоро а до три години- развиват се..
4 Америка я стане я не стане нищо не е ясно като срокове..
5. Доверие чакаме войната да свърши... банката върби добре... заради войната вероятно молдовската ЦБ няма да даде дивидент... видимо спокоен... “....доверие е перлата в короната на Софарма””... и аз като колегата Марадона няма да напиша това което чака Донев ,а му е доста важно...
6. Софарма трейдинг уж е стабилизирана но има още много работа там... не стана ясно дали и колко много има да се отпи!сва
ще взема да си купя 1 акция от Софарма, за да не пропускам кафето след ОСА
Планирам да отида обаче на ОСА на Доверие на 30-ти, така че ще се видим там, колеги.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
Дай моля инфо за това събрание - не съм ходил, а не съм и акционер в Софарма, но тук съм сериозно позициониран.
аз какво разбрах... моите изводи:
1. Търгово при Софарма имоти този месец
2. Репетиция за търгово при Софарма според мен до три години
3.Софарма търси да закупи два нови завода наоколо в региона ще инвестират и това според мен не е скоро а до три години- развиват се..
4 Америка я стане я не стане нищо не е ясно като срокове..
5. Доверие чакаме войната да свърши... банката върби добре... заради войната вероятно молдовската ЦБ няма да даде дивидент... видимо спокоен... “....доверие е перлата в короната на Софарма””... и аз като колегата Марадона няма да напиша това което чака Донев ,а му е доста важно...
6. Софарма трейдинг уж е стабилизирана но има още много работа там... не стана ясно дали и колко много има да се отпи!сва
- 1 like
Коментар
-
По скоро на кафето след събранието, но предпочитам да не пиша тук, тъй като информацията не е официална. Питай някой познат дето е бил там!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
Дай моля инфо за това събрание - не съм ходил, а не съм и акционер в Софарма, но тук съм сериозно позициониран.
Коментар
-
Разбира се, че съм продавал, като най-много дадох при бързото покачване в края на миналата година над 10 и над 11 лв. При всеки рязък спад купувам и ако се покачи после много пак продавам, но винаги държа определена твърда бройка. С около 1/3 от позицията спекулирам и засега правя добри кинти - акцията прави много добри движения и в двете посоки често и е идеална за спекулации. Ако сте били на събранието на Софарма, значи ще знаете в определен момент какво ще се случи тук...... така че не е добре да нямате
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение
От доста време си завлизал. Но никой не разполага с неограничен кеш, следователно от време на време, би следвало да излизаш.
Понеже досега не сме чели да пишеш че излизаш тгава следва да има два варианта на излизането
1. Не винаги влизаш, когато казваш че влизаш- подгряваш публиката защото излизаш
2. Не казваш, че излизаш,
и не казваш че влизаш - тоест когато не пишеш в темата вероятно излизаш.
Значи това влизане има вероятно да се окаже и излизане
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеДобър ден за покупки днес, влязох с още 2 и нещо тона!!!
Понеже досега не сме чели да пишеш че излизаш тгава следва да има два варианта на излизането
1. Не винаги влизаш, когато казваш че влизаш- подгряваш публиката защото излизаш
2. Не казваш, че излизаш,
и не казваш че влизаш - тоест когато не пишеш в темата вероятно излизаш.
Значи това влизане има вероятно да се окаже и излизане
- 8 Харесвания
Коментар
Коментар