Първоначално изпратено от Network
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Ама ти верно ли твърдиш, че Русия няма сили.По-голяма глупост не бях чел.
Ти наистина не знаеш, къде се намираш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Не и е проблема да завладее Молдова, няма сили да стигне до там, ще видим 1-2 месеца позиционна война, раша мобилизира допълнителни войски, вади архивно оръжие отлежаващо по складовете, и ще пробва трети етап, ако дотогава укрите не започнат контра,
в момента и двете страни нямат сили за нищо повечеПо-голяма глупост не бях чел.
Ти наистина не знаеш, къде се намираш.Last edited by Три без коз; 13.05.2022, 23:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
То така или иначе, няма нищо общо с Молдова, дори е по-добре, поне ще се реши и този проблем.. а Молдова да си ходи в Румъния и Скоти ще види 20 лв минимум.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Те и с ковида ви плашиха 2 години... наесен паксамо дето някои направиха 200 % на парите си.. а другите си караха и колите с маски през това време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеВ момента има някакво затишие, дано не е пред буря! Чисто визуално на картата, Приднестровието е апетитна хапка и помага на Русия да затвори излаза на Черно море за Украйна. Отделно дали Русия иска и дали може да завладее цяла Молдова е съществения въпрос. Може би ще им дойде вповече.
в момента и двете страни нямат сили за нищо повече
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеВ момента има някакво затишие, дано не е пред буря! Чисто визуално на картата, Приднестровието е апетитна хапка и помага на Русия да затвори излаза на Черно море за Украйна. Отделно дали Русия иска и дали може да завладее цяла Молдова е съществения въпрос. Може би ще им дойде вповече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
С укрепването на украинската армия, наистина шанса намалява, но не бих сложил 0. Ако съм на мястото на госпожа Санду, веднага бих поканил 2 бригади - една румънска и една полска на съвместни учения по опазване на мира в Молдова до края на 2022
Западът закъсня безнадеждно с интеревенцията си. Явно загубата на 1/3 от украинската територия не си заслужава потенциалните жертви на НАТО, но и сегашният отговор стои смешно и в края на краищата може да донесе резултат в бъдеще, но в момента е неефективен.
Полша беше готова да влезе в пълномащабни военни действия още февруари. Самото НАТО спря Полша да защити украинското небе когато трябваше, което позволи сега Русия да регистрира известни успехи по източното и по южното направление и да е в готовност да анексира цели три нови области. Приднестровието към този момент също е въпрос на време да стане част от РФ с псевдореферендум.
Сискам си молдовските папири с надеждата да се върна нула на нула. Ако НАТО не влезе най-накрая да сложи малко ред по тези земи, Модлова ще се превърне в град-държава (Кишинев) и то в най-добрия случай. Хич не съм булиш за бъдещето на Молдова във вида, в който в момента я има на картата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
В момента има някакво затишие, дано не е пред буря! Чисто визуално на картата, Приднестровието е апетитна хапка и помага на Русия да затвори излаза на Черно море за Украйна. Отделно дали Русия иска и дали може да завладее цяла Молдова е съществения въпрос. Може би ще им дойде вповече.
- 1 like
Коментар
-
Има голяма разлика между войните в 20ти и предишните векове, и модерните в дигиталния свят войни. Просто всичко е много по забързано, отделно света е доста по-отворен, комуникативен. Обикновенния човек не иска да се затормозява с войни и кървища. Предпочита да пътува и да се забавлява, но по време на война тези работи + изтъняването на държавния портфейл сериозно го ограничават, следва недоволство протести и прочие. Просто нямат време да водят дълга, било то и позиционна топла война. Ако нещата продължат без особен напредък за някоя от страните, септември или октомври работата ще застине и ще остане да се отлага във времето. Ново Приднестровие в Луганск и Доценк, например..
Ако украйнците устискат лятото, рашагите няма да изкарат и ще фалират. Както бяха казали и британците, ние победихме СССР не чрез война, а го изтощихме финансово. Тук може би ще се получи нещо такова пак.
Освен ако Дяволчето не превърти и почне да стиска по-силно червеното копче..
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Според британското разузнаване щетите са такива, че на Русия ще й трябват години за да възстанови състоянието на армията си от преди 24.02., а вие смятате че с времето ще получи от някъде повече и по модерни оръжия?
пп. познавам някой руснаци
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
понеже аз съм учил история - много малко войни са се решавали за 2-3 месеца, има една 100-годишна ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
понеже аз съм учил история - много малко войни са се решавали за 2-3 месеца, има една 100-годишна ..
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар