IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Изкупихме го тоя айссс

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

И как ще вземе надмощие, след като за 78 дни не можа?
      понеже аз съм учил история - много малко войни са се решавали за 2-3 месеца, има една 100-годишна ..

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
        Зависи как се развие войната. Естествено Русия не иска да воюва на много фронтове едновременно. Но ако Русия вземе надмощие, което не е толкова невероятно, мисля, че е логично южна Украйна да се обедини с Приднестровието.
        И как ще вземе надмощие, след като за 78 дни не можа?

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
          Зависи как се развие войната. Естествено Русия не иска да воюва на много фронтове едновременно. Но ако Русия вземе надмощие, което не е толкова невероятно, мисля, че е логично южна Украйна да се обедини с Приднестровието.
          То така или иначе, няма нищо общо с Молдова, дори е по-добре, поне ще се реши и този проблем.. а Молдова да си ходи в Румъния и Скоти ще види 20 лв минимум.

Коментар

• Зависи как се развие войната. Естествено Русия не иска да воюва на много фронтове едновременно. Но ако Русия вземе надмощие, което не е толкова невероятно, мисля, че е логично южна Украйна да се обедини с Приднестровието.

Коментар

• Съдбата на Южна Бесарабия, окупирана съвсем нелогично от Украйна предстои да се реши, Змийския остров си иска хинтерланда, така че кой сега ще се сдобие с морски излаз - Молдова или Приднестровието или обединение на цяла Бесарабия във федерация ?

Коментар

• Не казвам да иска помощ, а да ги покани на съвместни учения . Аз самия със седмици съм бил на учения в Киев и в Сибиу(Румъния). Нека да видим ще припарят ли русначетата като знаят че има две натовски механизирани бригади там

П.п. не ми пука за жужето, мисля си за инвестицията...а жужето разбира само от сила
                п.п.п. НАТО проспа атаката над Украйна, нека е проактивно поне с Молдова
                Last edited by tony1975; 13.05.2022, 17:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

С укрепването на украинската армия, наистина шанса намалява, но не бих сложил 0. Ако съм на мястото на госпожа Санду, веднага бих поканил 2 бригади - една румънска и една полска на съвместни учения по опазване на мира в Молдова до края на 2022
                  Ъхъ, те и от ДНР и ЛНР така "поискаха" помощ от Путя. Чел съм, че и Унгария така е "поискала" през 1956 и Чехословакия през 1968? Що ли пък и Приднестровието да не "поиска" в такъв случай? Чувате ли се какво говорите изобщо - последното нещо, което някой би искал, е ескалация на напрежението, но някои сини каски (учудващо е, че ти си военен, ама то чужд живот - кво да му дреме на човек) твърдо и упорито са готови дори на световна война, само и само да видят Путята в л@йната. Четете малко де, например за началото на ВСВ - ако Франция и Англия не бяха толкова безумни тъпи на тема Полша, война на Запад нямаше да има - само лабенсраум на изток. Ма кой ли съм аз, че да определям нещата - пиша едно Путя-капут, вива ла Зеленски и слава Украини и това е.
                  П.С. Забравих жу су и-то и да си сложа снимка на путя като хитлер у фейса (то пък аз и фейс нямам, дейва)
                  П.П.С. Не е по темата, по която обещах да не пиша месец, не казвам нищо за чичикака и т.н., обсъждам само войната - ако модите счете за офтопик, да го изтрие
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

С укрепването на украинската армия, наистина шанса намалява, но не бих сложил 0. Ако съм на мястото на госпожа Санду, веднага бих поканил 2 бригади - една румънска и една полска на съвместни учения по опазване на мира в Молдова до края на 2022
                    именно, и на тях ще им дойда тази идея ... да погърмят малко по Приднестровието, от много време им е като трън в гъза

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

И ковида викаш е пропаганда .
                      Малко по-тежък грип.. и гледай какво става.. аз лично ги разбирам....толко печатане на пари... трябва нещо да се направи по този въпрос! войната също..

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Дреме им на Руснаците за Молдова.. вие сте жертва на пропагандата... чета какво пише в Азия в Латинска америка.. гледам руска телевизия.. на това!

Коментар

Те и с ковида ви плашиха 2 години... наесен пак само дето някои направиха 200 % на парите си.. а другите си караха и колите с маски през това време.
                          И ковида викаш е пропаганда .
                          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

То по руските телевизии само преди месеци официалните лица говореха как "само луд може да си помисли, че Русия ще нападне Украйна", ама видяхме какво се случи. Фактите ясно показват кои са жертва на пропаганда! Да не говорим колко убийства и арести извърши и продължава да извършва лилипутът!
                            Те и с ковида ви плашиха 2 години... наесен пак само дето някои направиха 200 % на парите си.. а другите си караха и колите с маски през това време.

Коментар

Дреме им на Руснаците за Молдова.. вие сте жертва на пропагандата... чета какво пише в Азия в Латинска америка.. гледам руска телевизия.. на това!
                              То по руските телевизии само преди месеци официалните лица говореха как "само луд може да си помисли, че Русия ще нападне Украйна", ама видяхме какво се случи. Фактите ясно показват кои са жертва на пропаганда! Да не говорим колко убийства и арести извърши и продължава да извършва лилипутът! Вземи научи и корейски, та и на Ким телевизиите да гледаш! И те само за западния империализм говорят и как целият останал свят били жертва на пропаганда!
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Така се получава от латинска Америка и руска телевизия. Пак много си издържал като за нормален
                                Не е препоръка

Коментар

Working...
                                X