Изкупихме го тоя айссс
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
И как ще вземе надмощие, след като за 78 дни не можа?
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеЗависи как се развие войната. Естествено Русия не иска да воюва на много фронтове едновременно. Но ако Русия вземе надмощие, което не е толкова невероятно, мисля, че е логично южна Украйна да се обедини с Приднестровието.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеЗависи как се развие войната. Естествено Русия не иска да воюва на много фронтове едновременно. Но ако Русия вземе надмощие, което не е толкова невероятно, мисля, че е логично южна Украйна да се обедини с Приднестровието.
Коментар
-
Не казвам да иска помощ, а да ги покани на съвместни учения . Аз самия със седмици съм бил на учения в Киев и в Сибиу(Румъния). Нека да видим ще припарят ли русначетата като знаят че има две натовски механизирани бригади там
П.п. не ми пука за жужето, мисля си за инвестицията...а жужето разбира само от сила
п.п.п. НАТО проспа атаката над Украйна, нека е проактивно поне с Молдова
Last edited by tony1975; 13.05.2022, 17:48.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
С укрепването на украинската армия, наистина шанса намалява, но не бих сложил 0. Ако съм на мястото на госпожа Санду, веднага бих поканил 2 бригади - една румънска и една полска на съвместни учения по опазване на мира в Молдова до края на 2022
П.С. Забравих жу су и-то и да си сложа снимка на путя като хитлер у фейса (то пък аз и фейс нямам, дейва)
П.П.С. Не е по темата, по която обещах да не пиша месец, не казвам нищо за чичикака и т.н., обсъждам само войната - ако модите счете за офтопик, да го изтриеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
С укрепването на украинската армия, наистина шанса намалява, но не бих сложил 0. Ако съм на мястото на госпожа Санду, веднага бих поканил 2 бригади - една румънска и една полска на съвместни учения по опазване на мира в Молдова до края на 2022
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
И ковида викаш е пропаганда.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Дреме им на Руснаците за Молдова.. вие сте жертва на пропагандата... чета какво пише в Азия в Латинска америка.. гледам руска телевизия.. на това!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Те и с ковида ви плашиха 2 години... наесен паксамо дето някои направиха 200 % на парите си.. а другите си караха и колите с маски през това време.
.
Пътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
То по руските телевизии само преди месеци официалните лица говореха как "само луд може да си помисли, че Русия ще нападне Украйна", ама видяхме какво се случи. Фактите ясно показват кои са жертва на пропаганда! Да не говорим колко убийства и арести извърши и продължава да извършва лилипутът!само дето някои направиха 200 % на парите си.. а другите си караха и колите с маски през това време.
- 1 like
Коментар
-
Дреме им на Руснаците за Молдова.. вие сте жертва на пропагандата... чета какво пише в Азия в Латинска америка.. гледам руска телевизия.. на това!Пътека се прави камък по камък!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Дреме им на Руснаците за Молдова.. вие сте жертва на пропагандата... чета какво пише в Азия в Латинска америка.. гледам руска телевизия.. на това!Не е препоръка
Коментар
Коментар