IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
    След по-малко от месец ОД и ВС и свързани компании вкл. Софарма ще могат да търгуват..... нали се сещате
    Хубаво се каните да им продавате, ама дотогава е интересно до къде може да стигне хартишката

Коментар

• Първоначално изпратено от Blagovest Разгледай мнение
      Смятам, че на цена от 7,12 е доста изгодно за покупка. Браво на тези, които успяха да купят вчера на 7,02.
      Стискаш палци за настроението на императора и това е ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
        Днес пак ще сме надолу, да няма изненадани после . Имам.
        То това не е толкова трудно да се предскаже ! Да видим Чичо къде по напред ще подпира, заради една банка да не потопи и фармите ! Путлер не брои Украйна за държава, а Молдова всеки един ден може да е негова !

Коментар

• Днес пак ще сме надолу, да няма изненадани после . Имам.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
            От 01.04 ФФ се увеличава във всяка справка на централен депозитар, само на 29,04 имаме намаление с 3090бр. Акционерите са с 4 по-малко на 29 спрямо 01,04.

Някои от Акционерите с над 5% са се разделили с 24460 акции за периода.
            По позицията има много страх, но намалението на акционерите само с 4 за мен значи, че влизат нови с очаквания и развитието на войната не ги притеснява поне в момента.
            Да видим утре какво ще покаже справката на централен депозитар.
            Имам и не ми е спокойно

Мислите ли, че следващият месец мажовците ще се развихрят. За мен това би било знак, че се чака дивидент от банката към Доверие?
            Някакви очаквания, кога ще е ОСА?

Само размисли без препоръки!
            Мажи ските и си лягай. Голямото реване тепърва предстои.

Коментар

• След по-малко от месец ОД и ВС и свързани компании вкл. Софарма ще могат да търгуват..... нали се сещате

Коментар

• От 01.04 ФФ се увеличава във всяка справка на централен депозитар, само на 29,04 имаме намаление с 3090бр. Акционерите са с 4 по-малко на 29 спрямо 01,04.

Някои от Акционерите с над 5% са се разделили с 24460 акции за периода.
                По позицията има много страх, но намалението на акционерите само с 4 за мен значи, че влизат нови с очаквания и развитието на войната не ги притеснява поне в момента.
                Да видим утре какво ще покаже справката на централен депозитар.
                Имам и не ми е спокойно

Мислите ли, че следващият месец мажовците ще се развихрят. За мен това би било знак, че се чака дивидент от банката към Доверие?
                Някакви очаквания, кога ще е ОСА?

Само размисли без препоръки!
                Last edited by polax; 02.05.2022, 20:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнение

Погледни ЛС.
                  Мерси много

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
                    Рафаел дай една прогноза за развитието на военните действия моля?!
                    Погледни ЛС.

Коментар

• Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнение

В работната комуникация на Бриколаж София 1 е магазина в Младост, София 2 е магазина в Люлин.
                      Рафаел дай една прогноза за развитието на военните действия моля?!

Коментар

• Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
                        Чета в отчета, че февруари тази година е подписан предварителен договор за продажба на над 15 дка имот на Доверие Брико близо до магазин София 2. Някои знае ли нещо по въпроса? И кой точно е магазин София 2? На сайта им няма такава номерация.
                        В работната комуникация на Бриколаж София 1 е магазина в Младост, София 2 е магазина в Люлин.

Коментар

• Чета в отчета, че февруари тази година е подписан предварителен договор за продажба на над 15 дка имот на Доверие Брико близо до магазин София 2. Някои знае ли нещо по въпроса? И кой точно е магазин София 2? На сайта им няма такава номерация.

Коментар

• Първоначално изпратено от цар Калоян Великолепни Разгледай мнение

За мен не е изгодно!
                            И за мен в момента.

Коментар

• Внимание: ПОЛУБАЛОН -куца позиция !
                              Не е препоръка

Коментар

• Цената и сега си е добра за допълване, ако вярваш в акцията. Аз допълвах на 6-ца и сега ще чакам да приключат войната за да дойде ралито. Интересно ще е когато излезне q1 какво ще пише в него.

Коментар

Working...
                                X