IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
    Това е от днес -

Европейский союз намерен оказать Молдове военную помощь, чтобы усилить безопасность республики. Этот вопрос обсудил с президентом Майей Санду 4 мая глава Европейского совета Шарль Мишель,
    прибывший в Кишинев с визитом.
    Малко за мен е информационна пушилка, путя само вдига градуса, защото единствения начин да стигне до молдова е първо да вземе Николаев и Одеса, а за това, както се вижда няма сили, поне засега
    само с десант морски или въздушен няма как да стане
    но войната се очертава дълга, така, че остава ни да се запасим с пуканки

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Това е доста старо сегафокуса е парада в Мариупол... евентуален нов фронт на север Беларус ... и евентуалната мобилизация на09.05,2022 на Руското население!
      Пак казвам, че Молдова не е фокуса....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Не отиват на добре работите .........от Телеграм - Американски батальон Stryker и отряд F-35 влязоха в Румъния

Румънският президент Клаус Йоханис информира парламента за навлизането на американския батальон Stryker и F-35 в страната.

„Ескалацията на напрежението и масовото увеличаване на руското военно присъствие близо до Украйна и в Черноморския регион засяга международната сигурност и стабилност, особено европейската и регионалната сигурност в Черно море, което би ни позволило да засилим устойчивостта на Румъния“, Това каза президентът Йоханис в писмо до парламента.

По-рано в медиите се появи информация, че Румъния планира да изпрати войски в Молдова. На границата се виждаха колони с войски.
        Това е доста старо сегафокуса е парада в Мариупол... евентуален нов фронт на север Беларус ... и евентуалната мобилизация на09.05,2022 на Руското население!

Коментар

• Това е от днес -

Европейский союз намерен оказать Молдове военную помощь, чтобы усилить безопасность республики. Этот вопрос обсудил с президентом Майей Санду 4 мая глава Европейского совета Шарль Мишель,
          прибывший в Кишинев с визитом.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

От преди 2 дена е това, директно до молдовската граница пишеше някъде че са се паркирали
            Молдова няма да падне..... даже мисля, че въобще не е цел.... те в Украйна не могат да се оправят - вече 2 месеца са доникъде..... 2 седмици един завод превземат с 300 души вътре.... абе смешна работа е

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Не отиват на добре работите .........от Телеграм - Американски батальон Stryker и отряд F-35 влязоха в Румъния

Румънският президент Клаус Йоханис информира парламента за навлизането на американския батальон Stryker и F-35 в страната.
              От преди 2 дена е това, директно до молдовската граница пишеше някъде че са се паркирали

Коментар

• Не отиват на добре работите .........от Телеграм - Американски батальон Stryker и отряд F-35 влязоха в Румъния

„Ескалацията на напрежението и масовото увеличаване на руското военно присъствие близо до Украйна и в Черноморския регион засяга международната сигурност и стабилност, особено европейската и регионалната сигурност в Черно море, което би ни позволило да засилим устойчивостта на Румъния“, Това каза президентът Йоханис в писмо до парламента.

По-рано в медиите се появи информация, че Румъния планира да изпрати войски в Молдова. На границата се виждаха колони с войски.

Коментар

• Бъдете мъдри, по добре да преглътнеш някаква загуба, отколкото да загубиш цялото вложение! Да не се приема за съвет, само разсъждение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                    Оги Донев ми е любимият СПЕКУЛАНТ. Купуваше между 10 и 11 лева, сега на 6 явно му е скъпо. НЯМАМ!
                    Промени се ситуацията около Молдова - война на прага, Приднестровието. Неясноти. Когато цената беше по-висока, нямаше война. Според мен, ако не беше тази военна дивотия, цената щеше да гони 20 лв. Та "месец юни" не е ясно какво ще донесе.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                      Оги Донев ми е любимият СПЕКУЛАНТ. Купуваше между 10 и 11 лева, сега на 6 явно му е скъпо. НЯМАМ!
                      Повечето от фирмите са свързани и могат да купуват след 1 Юни. Особено Телсо дето вдигна преди цената до 11.50 лв.

Коментар

• Оги Донев ми е любимият СПЕКУЛАНТ. Купуваше между 10 и 11 лева, сега на 6 явно му е скъпо. НЯМАМ!

Коментар

• Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение

Вече имаме и официална информация от финансовите отчети - акционерът Калиман РТ е съумял да намали участието си от 1.343.429 акции към 31.12.2021 г. до 1.197.000 акции към 31.03.2022 г. През април продължава ударно с продажбите. За съжаление няма как да разберем дали и колко акции е закупил в Софарма през периода, но допускам, че всички приходи от тези сделки са насочени натам. Та защо ли пада цената? И какво ще стане от първи юни, когато Чичо може да участва с пълния си арсенал? Маневрите им не ме вълнуват особено - важното е да свърши войната и да потегли сериозен дивидент към България.
                          Надеждата е Телсо да започне ударно да купува

Коментар

• Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение

Вече имаме и официална информация от финансовите отчети - акционерът Калиман РТ е съумял да намали участието си от 1.343.429 акции към 31.12.2021 г. до 1.197.000 акции към 31.03.2022 г. През април продължава ударно с продажбите. За съжаление няма как да разберем дали и колко акции е закупил в Софарма през периода, но допускам, че всички приходи от тези сделки са насочени натам. Та защо ли пада цената? И какво ще стане от първи юни, когато Чичо може да участва с пълния си арсенал? Маневрите им не ме вълнуват особено - важното е да свърши войната и да потегли сериозен дивидент към България.
                            На чичото игричките да си бара крачолите са омръзнали вече на всеки изпечен играч на бфб.
                            Старите кучета медалисти гледат на тая кратскосрочна позицийка като чиста проба спекулка
                            Ако чичото я продаде с печалба ще се рахатяса в тоя момент, преди банката да е станала руска

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                              От 01.04 ФФ се увеличава във всяка справка на централен депозитар, само на 29,04 имаме намаление с 3090бр. Акционерите са с 4 по-малко на 29 спрямо 01,04.

Някои от Акционерите с над 5% са се разделили с 24460 акции за периода.
                              По позицията има много страх, но намалението на акционерите само с 4 за мен значи, че влизат нови с очаквания и развитието на войната не ги притеснява поне в момента.
                              Да видим утре какво ще покаже справката на централен депозитар.
                              Имам и не ми е спокойно

Мислите ли, че следващият месец мажовците ще се развихрят. За мен това би било знак, че се чака дивидент от банката към Доверие?
                              Някакви очаквания, кога ще е ОСА?

Само размисли без препоръки!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                                От 01.04 ФФ се увеличава във всяка справка на централен депозитар, само на 29,04 имаме намаление с 3090бр. Акционерите са с 4 по-малко на 29 спрямо 01,04.

Някои от Акционерите с над 5% са се разделили с 24460 акции за периода.
                                По позицията има много страх, но намалението на акционерите само с 4 за мен значи, че влизат нови с очаквания и развитието на войната не ги притеснява поне в момента.
                                Да видим утре какво ще покаже справката на централен депозитар.
                                Имам и не ми е спокойно

Мислите ли, че следващият месец мажовците ще се развихрят. За мен това би било знак, че се чака дивидент от банката към Доверие?
                                Някакви очаквания, кога ще е ОСА?

Само размисли без препоръки!
                                още +4000 увеличение на ФФ днес. Акционерите са с 1 повече.

Коментар

Working...
                                X