Първоначално изпратено от Eminem
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеОги Донев ми е любимият СПЕКУЛАНТ. Купуваше между 10 и 11 лева, сега на 6 явно му е скъпо.НЯМАМ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
Вече имаме и официална информация от финансовите отчети - акционерът Калиман РТ е съумял да намали участието си от 1.343.429 акции към 31.12.2021 г. до 1.197.000 акции към 31.03.2022 г. През април продължава ударно с продажбите. За съжаление няма как да разберем дали и колко акции е закупил в Софарма през периода, но допускам, че всички приходи от тези сделки са насочени натам. Та защо ли пада цената? И какво ще стане от първи юни, когато Чичо може да участва с пълния си арсенал? Маневрите им не ме вълнуват особено - важното е да свърши войната и да потегли сериозен дивидент към България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
Вече имаме и официална информация от финансовите отчети - акционерът Калиман РТ е съумял да намали участието си от 1.343.429 акции към 31.12.2021 г. до 1.197.000 акции към 31.03.2022 г. През април продължава ударно с продажбите. За съжаление няма как да разберем дали и колко акции е закупил в Софарма през периода, но допускам, че всички приходи от тези сделки са насочени натам. Та защо ли пада цената? И какво ще стане от първи юни, когато Чичо може да участва с пълния си арсенал? Маневрите им не ме вълнуват особено - важното е да свърши войната и да потегли сериозен дивидент към България.
Старите кучета медалисти гледат на тая кратскосрочна позицийка като чиста проба спекулка
Ако чичото я продаде с печалба ще се рахатяса в тоя момент, преди банката да е станала руска
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеОт 01.04 ФФ се увеличава във всяка справка на централен депозитар, само на 29,04 имаме намаление с 3090бр. Акционерите са с 4 по-малко на 29 спрямо 01,04.
Някои от Акционерите с над 5% са се разделили с 24460 акции за периода.
По позицията има много страх, но намалението на акционерите само с 4 за мен значи, че влизат нови с очаквания и развитието на войната не ги притеснява поне в момента.
Да видим утре какво ще покаже справката на централен депозитар.
Имам и не ми е спокойно
Мислите ли, че следващият месец мажовците ще се развихрят. За мен това би било знак, че се чака дивидент от банката към Доверие?
Някакви очаквания, кога ще е ОСА?
Само размисли без препоръки!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеОт 01.04 ФФ се увеличава във всяка справка на централен депозитар, само на 29,04 имаме намаление с 3090бр. Акционерите са с 4 по-малко на 29 спрямо 01,04.
Някои от Акционерите с над 5% са се разделили с 24460 акции за периода.
По позицията има много страх, но намалението на акционерите само с 4 за мен значи, че влизат нови с очаквания и развитието на войната не ги притеснява поне в момента.
Да видим утре какво ще покаже справката на централен депозитар.
Имам и не ми е спокойно
Мислите ли, че следващият месец мажовците ще се развихрят. За мен това би било знак, че се чака дивидент от банката към Доверие?
Някакви очаквания, кога ще е ОСА?
Само размисли без препоръки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Днес четох, че половин милион украинци са в Молдова, ако е вярно ще се печели от банкови такси, превалутирания и т.н.
Дано Путин да миряса и да приключва с това безумие.
Могат да си направят правителство украйна-2
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
Ами може да им е необходим "самолетоносач" или "флагман". Понеже си ги нямат в морето - да изсипят войска и оръжие в Приднестровието. А така и ще го вардят, защото може да им е неспокойно, че някой ще вземе да го разокупира. Кашата е пълна. Дано в Молдова е спокойно и доходоносно за банката.
Дано Путин да миряса и да приключва с това безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеВсичко с Доверие и банката си е супер. Единственият огромен и гаден фактор е войната. В момента всякакви отчети, "месец юни" и прочее не са релевантни. Ако няма проблем с Приднестровието е най-добре. Ако е само с Приднестровието - ще е горе-долу. Но ако протегнат ръце и към Молдова - дано не случи!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Ако няма да вземат молддова, за какво да ходят в приднестровието, те са си там
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Ако няма да вземат молддова, за какво да ходят в приднестровието, те са си там
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеВсичко с Доверие и банката си е супер. Единственият огромен и гаден фактор е войната. В момента всякакви отчети, "месец юни" и прочее не са релевантни. Ако няма проблем с Приднестровието е най-добре. Ако е само с Приднестровието - ще е горе-долу. Но ако протегнат ръце и към Молдова - дано не случи!!!
Коментар
-
https://dariknews.bg/novini/sviat/uk...ovieto-2309226
Трябва да се има едно на ум! Украинците и те точат зъби!
- 1 like
Коментар
-
Всичко с Доверие и банката си е супер. Единственият огромен и гаден фактор е войната. В момента всякакви отчети, "месец юни" и прочее не са релевантни. Ако няма проблем с Приднестровието е най-добре. Ако е само с Приднестровието - ще е горе-долу. Но ако протегнат ръце и към Молдова - дано не случи!!!
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар