IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
    Оги Донев ми е любимият СПЕКУЛАНТ. Купуваше между 10 и 11 лева, сега на 6 явно му е скъпо. НЯМАМ!
    Промени се ситуацията около Молдова - война на прага, Приднестровието. Неясноти. Когато цената беше по-висока, нямаше война. Според мен, ако не беше тази военна дивотия, цената щеше да гони 20 лв. Та "месец юни" не е ясно какво ще донесе.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
      Оги Донев ми е любимият СПЕКУЛАНТ. Купуваше между 10 и 11 лева, сега на 6 явно му е скъпо. НЯМАМ!
      Повечето от фирмите са свързани и могат да купуват след 1 Юни. Особено Телсо дето вдигна преди цената до 11.50 лв.

Коментар

• Оги Донев ми е любимият СПЕКУЛАНТ. Купуваше между 10 и 11 лева, сега на 6 явно му е скъпо. НЯМАМ!

Коментар

• Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение

Вече имаме и официална информация от финансовите отчети - акционерът Калиман РТ е съумял да намали участието си от 1.343.429 акции към 31.12.2021 г. до 1.197.000 акции към 31.03.2022 г. През април продължава ударно с продажбите. За съжаление няма как да разберем дали и колко акции е закупил в Софарма през периода, но допускам, че всички приходи от тези сделки са насочени натам. Та защо ли пада цената? И какво ще стане от първи юни, когато Чичо може да участва с пълния си арсенал? Маневрите им не ме вълнуват особено - важното е да свърши войната и да потегли сериозен дивидент към България.
          Надеждата е Телсо да започне ударно да купува

Коментар

• Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение

Вече имаме и официална информация от финансовите отчети - акционерът Калиман РТ е съумял да намали участието си от 1.343.429 акции към 31.12.2021 г. до 1.197.000 акции към 31.03.2022 г. През април продължава ударно с продажбите. За съжаление няма как да разберем дали и колко акции е закупил в Софарма през периода, но допускам, че всички приходи от тези сделки са насочени натам. Та защо ли пада цената? И какво ще стане от първи юни, когато Чичо може да участва с пълния си арсенал? Маневрите им не ме вълнуват особено - важното е да свърши войната и да потегли сериозен дивидент към България.
            На чичото игричките да си бара крачолите са омръзнали вече на всеки изпечен играч на бфб.
            Старите кучета медалисти гледат на тая кратскосрочна позицийка като чиста проба спекулка
            Ако чичото я продаде с печалба ще се рахатяса в тоя момент, преди банката да е станала руска

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
              От 01.04 ФФ се увеличава във всяка справка на централен депозитар, само на 29,04 имаме намаление с 3090бр. Акционерите са с 4 по-малко на 29 спрямо 01,04.

Някои от Акционерите с над 5% са се разделили с 24460 акции за периода.
              По позицията има много страх, но намалението на акционерите само с 4 за мен значи, че влизат нови с очаквания и развитието на войната не ги притеснява поне в момента.
              Да видим утре какво ще покаже справката на централен депозитар.
              Имам и не ми е спокойно

Мислите ли, че следващият месец мажовците ще се развихрят. За мен това би било знак, че се чака дивидент от банката към Доверие?
              Някакви очаквания, кога ще е ОСА?

Само размисли без препоръки!

Коментар

От 01.04 ФФ се увеличава във всяка справка на централен депозитар, само на 29,04 имаме намаление с 3090бр. Акционерите са с 4 по-малко на 29 спрямо 01,04.

Някои от Акционерите с над 5% са се разделили с 24460 акции за периода.
                По позицията има много страх, но намалението на акционерите само с 4 за мен значи, че влизат нови с очаквания и развитието на войната не ги притеснява поне в момента.
                Да видим утре какво ще покаже справката на централен депозитар.
                Имам и не ми е спокойно

Мислите ли, че следващият месец мажовците ще се развихрят. За мен това би било знак, че се чака дивидент от банката към Доверие?
                Някакви очаквания, кога ще е ОСА?

Само размисли без препоръки!
                още +4000 увеличение на ФФ днес. Акционерите са с 1 повече.

Коментар

Днес четох, че половин милион украинци са в Молдова, ако е вярно ще се печели от банкови такси, превалутирания и т.н.
                  Дано Путин да миряса и да приключва с това безумие.

​​​​
                  След още 1-2 милиоина украинци и ще са мнозинство.
                  Могат да си направят правителство украйна-2

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение

Ами може да им е необходим "самолетоносач" или "флагман". Понеже си ги нямат в морето - да изсипят войска и оръжие в Приднестровието. А така и ще го вардят, защото може да им е неспокойно, че някой ще вземе да го разокупира. Кашата е пълна. Дано в Молдова е спокойно и доходоносно за банката.
                    Днес четох, че половин милион украинци са в Молдова, ако е вярно ще се печели от банкови такси, превалутирания и т.н.
                    Дано Путин да миряса и да приключва с това безумие.

​​​​

Коментар

Всичко с Доверие и банката си е супер. Единственият огромен и гаден фактор е войната. В момента всякакви отчети, "месец юни" и прочее не са релевантни. Ако няма проблем с Приднестровието е най-добре. Ако е само с Приднестровието - ще е горе-долу. Но ако протегнат ръце и към Молдова - дано не случи!!!
                      Накрая за десерт може да я избумка. Още не е стигнал до тортата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Ако няма да вземат молддова, за какво да ходят в приднестровието, те са си там
                        Ами може да им е необходим "самолетоносач" или "флагман". Понеже си ги нямат в морето - да изсипят войска и оръжие в Приднестровието. А така и ще го вардят, защото може да им е неспокойно, че някой ще вземе да го разокупира. Кашата е пълна. Дано в Молдова е спокойно и доходоносно за банката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Молдова и приднестровието е въпрос на време, необходима е за да се отцепи Одеса, та както казах тука тепърва предстои джумбуша....

Коментар

Всичко с Доверие и банката си е супер. Единственият огромен и гаден фактор е войната. В момента всякакви отчети, "месец юни" и прочее не са релевантни. Ако няма проблем с Приднестровието е най-добре. Ако е само с Приднестровието - ще е горе-долу. Но ако протегнат ръце и към Молдова - дано не случи!!!

Коментар

• https://dariknews.bg/novini/sviat/uk...ovieto-2309226

Трябва да се има едно на ум! Украинците и те точат зъби!

Коментар

• Всичко с Доверие и банката си е супер. Единственият огромен и гаден фактор е войната. В момента всякакви отчети, "месец юни" и прочее не са релевантни. Ако няма проблем с Приднестровието е най-добре. Ако е само с Приднестровието - ще е горе-долу. Но ако протегнат ръце и към Молдова - дано не случи!!!

Коментар

Working...
                                X