За пореден път го казвам: войната повлиява положително на резултатите на Молдинконбанк - печалбата расте с огромни темпове!!! До края на годината очаквам над 3 лв. консолидирана печалба на акция на Доверие - и естествено ще видим цена над 10 лв. Помнете ми думата!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНеслучайно ника ти е три нули......
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Не случайно преди няколко дни Преднестровието поиска да се обедени с Русия,.Това няма нищо общо финансово с банката ако стане по мирен път.Ако и цяла Молдова стаене проруска ще е по-добре.Половината население е руска,а не американско или тамнякакво сеевроатлантическо.Ще получават евтини суровини,енергия и големи руски пазари.В момента Молдова е фалирала-не могат да си платят дори газа.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Здравейте, ползвам разузнавателна информация от нашите съюзници, като тази:
а вие от къде се информирате за развоя на бойните действия?
-добър самолет /руските са поне едно поколение по-добри и по-добре въоръжени от украинските,ракетите им свалят украинските самолети на два пъти по-голямо разстояние ,имат много по-добра защита/лавушки/,забиват апаратурата......
-добре обучен летателен състав-почти всички руски пилоти учстваха в реални бойнидействия в Сирия,и летят много,украинците нямат боен опит и малко летят/нямат кинти/
-подръжка от земята/на времето СССР бе лидер в РЕБ и производните им,рускаците продължиха традицията/.Няма нито един руски самолет свален от украински.Припомни се призрака от Киев-свали над 30 руски самолети,после си признаха ,че било лъжа.Цялата информация за конфликта от укранска страна е невярна.Осем години се окопаваха в Донбас с помоща на НАТО и за 4месеца го загубиха при съотношение на силите рус/укр-1/4.За успешна атака е необходимо обратното атака/защита- 4/1.И как украинците ще си го върнат-контранастоплението беше юни,после юли,август.сега е за есента/ама коя година..../.Руснаците гинат яко,обаче украинците направиха няколко мобилизации,гонят мъжете по-улиците, сега и жените готвят-ЗАЩО?.Бяха събрали според военния им министър 1млн армия,после се оказа,че не го разбрали првилно......Last edited by 0; 26.07.2022, 22:37.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнениеСъгласен съм с мненията, че руската армия се провали във войната в Украйна. Едва ли в следващите няколко години Русия ще нападне Молдова. Според мен това е изключено.
На мечките винаги им се привиждат някакви елхи. В действителност никакви елхи не се оформят.
Не бих се учудил, ако след няколко месеца цената на акциите отново достигне 9 лева. Смятам, че да се купят акции на цена около 6,90-7,00 лева е доста добра инвестиция. Смятам, че мечките горчиво ще съжаляват заради това, че си продават толкова евтино акциите тук.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Наистина не разбирам в коя реалност живеете! какви информационни потоци следите и как изобщо правите пари.
а вие от къде се информирате за развоя на бойните действия?
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Съгласен съм с мненията, че руската армия се провали във войната в Украйна. Едва ли в следващите няколко години Русия ще нападне Молдова. Според мен това е изключено.
На мечките винаги им се привиждат някакви елхи. В действителност никакви елхи не се оформят.
Не бих се учудил, ако след няколко месеца цената на акциите отново достигне 9 лева. Смятам, че да се купят акции на цена около 6,90-7,00 лева е доста добра инвестиция. Смятам, че мечките горчиво ще съжаляват заради това, че си продават толкова евтино акциите тук.Last edited by Ivan2015; 26.07.2022, 11:37.
- 1 like
Коментар
� -
Ако през м.Август избутат окупаторите източно от Днепър и си върнат Херсон ще съм по-спокоен за инвестицията в Молдова
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Пълни още тогавати се радваш като падат цените и обичаш да пълниш
ще имаш възможност на много места..
- 1 like
Коментар
� -
Там обадят ли се - една украинска бригада ги е пратила на небето всичките кремълски сини каски в Приднестровието.
п.п. онзи ден се опитаха да си тръгнат за ротация през Молдова, но Мая Санду не ги пусна, така че по-добре да си траятти се радваш като падат цените и обичаш да пълниш
ще имаш възможност на много места..
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Там натиснат ли ,тук ще завърши елхата
п.п. онзи ден се опитаха да си тръгнат за ротация през Молдова, но Мая Санду не ги пусна, така че по-добре да си траятLast edited by tony1975; 23.07.2022, 16:57.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеДа не съм голям пророк,но и тук почва да оформя елха
2008 е първата елха и сега 2022 имаме кандидат за "Елха 2"
И двете големи елхи са предхождани от по-малки елхи
С две думи,графиката на Доверие си направо една цяла елхова гора хахаха
https://tvc-invdn-com.investing.com/...3dba13d5f0.png
Last edited by petrg5s; 23.07.2022, 16:37.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
Нека да расте. Не може да надхвърли 100%
Коментар
�
Коментар