За сега през крив макарон,- чичо Ви е отпуск, - и зависи до когааа...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
През второто тримесечие немалцинствената печалба на банката е 21 мил. лева. Предвид какво е спечелила банката за него тримесечие и какво очаквам до края на годината след преичисления и допускания очаквам тази печалба за годината да бъде 80-82 мил. лева. За 2023г може би ще видим немалцинствена печалба от 95-100 мил. лева.
Коментар
-
Като се има предвид ОПР от началото на годината до сега и какво се случва през последните 3 месеца очаквам средна месечна печалба до края на годината от 8.7 - 9 млн. лева или за цялата година 96 - 102 мил. лева. Имаме 78% от банката и на око очаквам малцинствена печалба за 2021г на Доверие около 63 - 66 мил. лева, т.е. на акция 3 млн. Ако руснаците я закъсат още и украинците леко надделеят нещата с цената отиват на .... каквото си пожелаете!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Абе все още ли има хора дето си мислят, че може банката да пострада от войната?!
Резултатите показват точно обратното: яко увеличение на печалбата и приходите, единствени дивидент нямаше ама това НЕ е загуба..... който иска да продава на безценица, аз допълвам и си чакам 15-те лева минимум
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
А като/когато свърши войната..... най-доброто предстои, надявам се
Резултатите показват точно обратното: яко увеличение на печалбата и приходите, единствени дивидент нямаше ама това НЕ е загуба..... който иска да продава на безценица, аз допълвам и си чакам 15-те лева минимум
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнениеВсе по-хубаво става. Сега е ред за рекорден консолидиран отчет за Q3. Както върви, ще преминем 3 лева нетна печалба на акция за годината. Остава да свърши и извънредното положение в Молдова, за да не бъдат печалбите екселски, както ще кажат скептиците. Не е препоръка, а само израз на задоволство от инвестиционното ми решение да ми е №1 в портфейла.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Все по-хубаво става. Сега е ред за рекорден консолидиран отчет за Q3. Както върви, ще преминем 3 лева нетна печалба на акция за годината. Остава да свърши и извънредното положение в Молдова, за да не бъдат печалбите екселски, както ще кажат скептиците. Не е препоръка, а само израз на задоволство от инвестиционното ми решение да ми е №1 в портфейла.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Със сигурност..... даже мисля, че септември ще видим цени в диапазона 8.50 - 9 лв., може и малко отгоре
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Възможно е, няма видимо предлагане. По-важно е дали ще задържим, ако видим 8лв.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеДо края на седмицата дали ще видим 8 лв?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеДо края на седмицата дали ще видим 8 лв?!
Коментар
Коментар