Първоначално изпратено от mapadona
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
А като/когато свърши войната..... най-доброто предстои, надявам се
Резултатите показват точно обратното: яко увеличение на печалбата и приходите, единствени дивидент нямаше ама това НЕ е загуба..... който иска да продава на безценица, аз допълвам и си чакам 15-те лева минимум
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнениеВсе по-хубаво става. Сега е ред за рекорден консолидиран отчет за Q3. Както върви, ще преминем 3 лева нетна печалба на акция за годината. Остава да свърши и извънредното положение в Молдова, за да не бъдат печалбите екселски, както ще кажат скептиците. Не е препоръка, а само израз на задоволство от инвестиционното ми решение да ми е №1 в портфейла.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Все по-хубаво става. Сега е ред за рекорден консолидиран отчет за Q3. Както върви, ще преминем 3 лева нетна печалба на акция за годината. Остава да свърши и извънредното положение в Молдова, за да не бъдат печалбите екселски, както ще кажат скептиците. Не е препоръка, а само израз на задоволство от инвестиционното ми решение да ми е №1 в портфейла.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Със сигурност..... даже мисля, че септември ще видим цени в диапазона 8.50 - 9 лв., може и малко отгоре
- 6 Харесвания
Коментар
-
Възможно е, няма видимо предлагане. По-важно е дали ще задържим, ако видим 8лв.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеДо края на седмицата дали ще видим 8 лв?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеДо края на седмицата дали ще видим 8 лв?!
Коментар
-
..... а като съм почнал да питам,
В края на годината?
И парадокса е ,че в други теми,същия "разбира" от всичко.Риба ,ама риба
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Вярвам, че тази година ще видим отново двуцифрен резултат, но колко над 10 зависи най-вече от развитието на войната. Иначе акцията струва минимум 15 лв.
Според мен определящо за цената е дивидент от Молдова, който в този момент със забраната на тяхното ЦБ, липсва.
Иска ми се да видим 10лв в края на годината, но изцяло зависи от Донев и компания. Ако те купуват ще видим 10, ако пасуват цената ще се движи от спекулантите, а те/ние сме подвластни изцяло на страха от войната и нейното развитие.
Да видим семтември как ще протече.....
- 1 like
Коментар
-
...... а като съм почнал да питам,
В края на годината?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнениеКолега балонер, нито утре, нито вдруги ден ще стане. Няма как да стане, защото са почивни.
Добро утро, а не лека нощ. Лека нощ е за приказките на Шехерезада
Last edited by petrg5s; 13.08.2022, 08:47.
Коментар
Коментар