If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колега балонер, нито утре, нито вдруги ден ще стане. Няма как да стане, защото са почивни.
Добро утро, а не лека нощ. Лека нощ е за приказките на Шехерезада
Важното е за мен да съм си добър..... в търговията с акции човек трябва да е егоист. На тези нива не мога да не се възполвам, защото акцията е супер подценена - Р/Е 2 и нещо..... с бърз темп на растеж на приходи и печалба.... единствено Неохим изглежда по-евтин от всичко друго на БФБ.... Успех на всички в инвестирането!!!
Прав си, майтапя се
но войната ще е дълга, а доста хора в кремъл имат мокри молдовски сънища
Обърка я търговията тук Мапа,
отдавна подозирах, че и ти не си добър човек
Важното е за мен да съм си добър..... в търговията с акции човек трябва да е егоист. На тези нива не мога да не се възползвам, защото акцията е супер подценена - Р/Е 2 и нещо..... с бърз темп на растеж на приходи и печалба.... единствено Неохим изглежда по-евтин от всичко друго на БФБ.... Успех на всички в инвестирането!!!
Смятам, че много руски банки ще фалират. Смятам, че много руски войници и офицери ще загинат във войната в Украйна.
Едва ли фалитът на руски банки ще окаже значително влияние върху икономиката на Молдова.
Смятам, че покупката на мажоритарен дял от банката в Молдова, за която става въпрос, е много добра инвестиция. Именно затова очаквам силен ръст на цената на акциите тук. Не бих се изненадал, ако в края на годината цената на акциите достигне 9,50 лв..
За пореден път го казвам: войната повлиява положително на резултатите на Молдинконбанк - печалбата расте с огромни темпове!!! До края на годината очаквам над 3 лв. консолидирана печалба на акция на Доверие - и естествено ще видим цена над 10 лв. Помнете ми думата!!!
Тука се гледат резултатите след войната. Дали изобщо ще има банка с резултати
Коментар