If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ей, като каза доктор Семерджиев и си спомних какъв глупав рекламен отдел имат - преди време някакъв много доволен "клиент" седна да ми говори тук във форума и да ми обяснява какви пакети предлагали и колко бил доволен - от пакетите - представи си.
Кажи ми кой доволен пациент говори за пакети и колко му помогнали?
Вместо да вземат да измислят някоя история.
Иначе се надявам тук да задържи като днес, не е препоръка за нищо
Ей, като каза доктор Семерджиев и си спомних какъв глупав рекламен отдел имат - преди време някакъв много доволен "клиент" седна да ми говори тук във форума и да ми обяснява какви пакети предлагали и колко бил доволен - от пакетите - представи си.
Кажи ми кой доволен пациент говори за пакети и колко му помогнали?
Вместо да вземат да измислят някоя история.
Иначе се надявам тук да задържи като днес, не е препоръка за нищо
Много се надявам пазарът за оцени пълната Донева програма за консолидация на здравния бизнес.
Не е препоръка за покупко-продажба, защото аз я оценявам още от миналата година и имам акции :-)
това е интересно, много пари ще има в този бизнес и е нормално и по-сериозни играчи да се включат, не само клонове на животозастрахователи и доктор Семерджиев
нямам акции в нито едно предприятие контролирано от Донев, но обмислям ...
абе мен ми струва че Донев и компания 100% ще запишат акциите от увеличението, но за момента просто не крепят пазара и смятам, че ако се съберат по-солидни аскове ще има обирания. Лека нощ и Софикс-2000 до 12.2008
"Доверие ОХ" придоби третия по пазарен дял здравен фонд
"Доверие обединен холдинг" придоби 90% от третия по пазарен дял в страната здравно-осигурителен фонд "Медико 21". Това стана ясно от официално съобщение на холдинга до x3news. Цената на сделката не се обявява. "Доверие обединен холдинг" е собственик на петия по пазарен дял Обединен здравноосигурителен фонд "Доверие".
Целта на придобиването е консолидация на здравно-осигурителния бизнес на "Доверие", тъй като с оглед на очертаващата се реформа в сектора, ще се изискват по-крупни структури, които да обслужват и по-качествено клиентите си, каза за "Дневник" Огнян Донев, заместник-председател на надзорния съвет и изпълнителен директор на фармацевтичната компания "Софарма". За придобиването са използвани собствени средства.
След сделката "Доверие" ще държи 16.55% пазарен дял. Въпрос на време е холдингът да обедини двата фонда, които вече притежава, допълни Донев. Това ще е първата консолидация в бранша на фона на общо 16-те опериращи здравни фонда. Обединената структура ще измести ДОМ "Здраве" от второто място по пазарен дял и ще се нареди веднага след лидера "Дженерали Закрила", заемащ 41.14% от пазара. Клиенти на здравен фонд "Доверие" са Уникредит Булбанк, "Данон", Българската фондова борса и др. според информация на "Капитал".
Досега "Медико 21" беше собственост на сдружение на фирми и партньори на проф. Цекомир Воденичаров.
Освен здравния фонд "Доверие" "Доверие обединен холдинг" притежава и Многопрофилна болница за активно лечение "Доверие". Сделката за "Медико 21" е първата крупна придобивка на бившия приватизационен фонд след смяната на собствеността и управлението и преструктурирането на дяловите участия на холдинга през 2007 г. и началото на 2008 г. В момента основни акционери в холдинга са Донев и групата на "Софарма". Значителен дял притежава и собственикът на "Дарик радио" Радосвет Радев.
Няма много логика в това, което казвате - ако искаха да прецакат другите да запишат щяха да държат цената и сега, пък като мине срока щяха да я пуснат надолу.
Така е вижте какво става днес-луда работа!
Кой ще си иска да си купи на 12?
Няма много логика в това, което казвате - ако искаха да прецакат другите да запишат щяха да държат цената и сега, пък като мине срока щяха да я пуснат надолу.
пичове не се заблуждавайте
тва че са продадени всички неупражнени права не значи че с/у тях ще се запишат акции
подпирането на цената беше с идеята дано се излъже още някой да запише
можеше да я подържат още някой ден да мине записването ама те си знаят
аз лично не бих записал сега пък дори и да съм си купил права
няма логика да дадеш 12 за нещо дето на пазара струва 11 и нещо
не е препоръка
Точно това имах предвид!
то благодарение на цената на записване май са се задържали тези нива
тва че са продадени всички неупражнени права не значи че с/у тях ще се запишат акции
не е препоръка
не е препоръка
И аз това казвам де!Ама ако наистина я подпираха-защо не устискаха още малко?
Коментар