kyde sa ofertite ot dqssno?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Сигурен съм, но може ли по такъв начин да те облъчват и то във форума, където се предполага ниво средна интелигентност, с изключение на онези, които искат държавата да им помага :-)
Извинявам се за офтопика - и аз имам акции на Монбат, но нямам техен акумулатор, защото не ми става :-) А и не бих тръгнал да си повишавам цената на акциите на всяка цена като тичам да купувам който каквото произвежда. Тук не е форум на стоковата борса.
А знаеш ли нещо за резултатите от увеличението?
Пак да кажа, че не е препоръка
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dobiЕй, като каза доктор Семерджиев и си спомних какъв глупав рекламен отдел имат - преди време някакъв много доволен "клиент" седна да ми говори тук във форума и да ми обяснява какви пакети предлагали и колко бил доволен - от пакетите - представи си.
Кажи ми кой доволен пациент говори за пакети и колко му помогнали?
Вместо да вземат да измислят някоя история.
Иначе се надявам тук да задържи като днес, не е препоръка за нищоНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
� -
Ей, като каза доктор Семерджиев и си спомних какъв глупав рекламен отдел имат - преди време някакъв много доволен "клиент" седна да ми говори тук във форума и да ми обяснява какви пакети предлагали и колко бил доволен - от пакетите - представи си.
Кажи ми кой доволен пациент говори за пакети и колко му помогнали?
Вместо да вземат да измислят някоя история.
Иначе се надявам тук да задържи като днес, не е препоръка за нищо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от skorpionМного се надявам пазарът за оцени пълната Донева програма за консолидация на здравния бизнес.
Не е препоръка за покупко-продажба, защото аз я оценявам още от миналата година и имам акции :-)
нямам акции в нито едно предприятие контролирано от Донев, но обмислям ...
Коментар
�
Коментар