Първоначално изпратено от 4f4
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеМоже да е натискане преди новината - винаги има със слаби нерви да продават. Ще разберем скоро - мога само да ви уверя че не съм аз продавача.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениене съм аз, но да имам да имам, колко да имам...?? 10К
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеИли се натиска цената за да може от ниско да обира като излезе новина или може да знае неблагоприятна новина? Монетата има две страни! Времето ще покаже. А може на човека спешно да му трябва пара. Имам и както и да се развие мача при тези коефициенти няма да продавам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеНа някой просто не му се чака КЗК да кажат тежка дума, да не се хапе по дупето, че разтоварва?
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеЗащо така го натиснаха това Доверие?
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеЗащо така го натиснаха това Доверие?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеТъкмо взех една бутилка от винарната Medi ValleyЩе я отворя при минаване на 2 лв
хайде другата седмица да излиза новина от КЗК.
Коментар
Коментар