If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не беше ли 250%...
как с е чувства човек загубил 170% за ден ,верно ти продаде ли ...
Сега се чудиш какво да отговориш ли....
250 са спечелили влезлите преди 10 месеца, не помниш ли какво съдържат въпросите ти от преди седмица? Явно не помниш.
80 са направили тези като мен влезли на 1.15, не помниш ли какво си чел, явно не.
Ти доколкото помня направи някакво движение от 40 стинки и избяга като подплашен съсел, в случая уцели, но почти винаги расте най-много след изхода ти от която и да е позиция, за което ти благодарим като цяло . Ако не си направил като мен 80%, не ми се прави на интересен, зная те отдавна.
Тук се получи една преекспонирана и базпричинна паника. Нямало да има търгово.. Голям праз! То и да имаше повечето играчи нямаше да продадем. Потенциала като бизнес и бъдеща оценка на този холдинг си е все така силен, а това че големите пакети минаха над 2 лв., а и ОД е купувал за себе си там, показва че на този етап равновестната цена е в този диапазон 2-2,20 лв. А че крушата имаше нужда от друсане за да се разчистят треперушките си е отделен въпрос.
Браво Батя и ти се включи ...това че няма да има търгово ми хареса...
Ти си индикатор ,че нещо не е като требва....
Купувай до 2,2 има нема 50 К....ти можеш имаш и пари...
няма ли реалност вече в този форум....
Тук се получи една преекспонирана и базпричинна паника. Нямало да има търгово.. Голям праз! То и да имаше повечето играчи нямаше да продадем. Потенциала като бизнес и бъдеща оценка на този холдинг си е все така силен, а това че големите пакети минаха над 2 лв., а и ОД е купувал за себе си там, показва че на този етап равновестната цена е в този диапазон 2-2,20 лв. А че крушата имаше нужда от друсане за да се разчистят треперушките си е отделен въпрос.
Не , аз бих запитал КФН за такива действия ,но нямам грам акции от продадените преди месец и никакъв интерес и загуба ....
Абе къде е Хайрсъзов да ми обясни колко съм сбъркал от продажбата си на средна 2,13 ......
Доматите с колците и питате къде са колците за следващия път да не ги забравят...
Просто ми е гадно от това изпълнение...
Подобно е на ХИМ в Слънце БТ...
само на мен ли ми е смешна цялата ситуация - софарма иска разрешение да купи доверие, ама в крайна сметка го продава.
Не , аз бих запитал КФН за такива действия ,но нямам грам акции от продадените преди месец и никакъв интерес и загуба ....
Абе къде е Хайрсъзов да ми обясни колко съм сбъркал от продажбата си на средна 2,13 ......
Доматите с колците и питате къде са колците за следващия път да не ги забравят...
Просто ми е гадно от това изпълнение...
Подобно е на ХИМ в Слънце БТ...
? Новината че за него лично си е купил 3000 бройки, а Фармата е продала милион и половина без негово знание? Знам, че се базикаш в случая но 3К си е яка подкрепа. Аз успях да изляза над 2 лева, и искрено се надявам Профит-а и Сохо да не са се набутали много.
Браво за изхода. Ок съм аз, надявам се и Сохо да е така.
Коментар