Аз отварям цяла каса, ЧАО ЗА ДНЕС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеКато станат 4 лв ще са още по-преоценениДобре де, искам да те питам нещо... когато реалността ти дава знаци, че нещо в сметките ти не е както трябва защо не седнеш да помислиш ами все една и съща песен пееш?
Update: Извинявай, не съм прочел правилно... ти говориш за акциите на трейдинга, а не за доверие. Там не съм запознат и не мога да коментирамне съм продал дори 1 акция
- 1 like
Коментар
-
Като станат 4 лв ще са още по-преоценениДобре де, искам да те питам нещо... когато реалността ти дава знаци, че нещо в сметките ти не е както трябва защо не седнеш да помислиш ами все една и съща песен пееш?
Update: Извинявай, не съм прочел правилно... ти говориш за акциите на трейдинга, а не за доверие. Там не съм запознат и не мога да коментирамLast edited by Mr.Profit; 01.03.2017, 12:04.Keep going ...
Коментар
-
Трета поредна година Доверие е на положителен (или почти полижителен) нетен финансов резултат, защото ОД им изкупува акциите на Медика. Лошото е че те свършиха. Какво ли ще купи през 2017, за да продължи успешния бизнес модел на холдинга? Може би Софарма Трейдинг - лошото е че тези акции са вече преоценени по настоящи цени. Времето ще покаже
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеSoHo, казва "много над 3,80", за мен 3.80 е минимума, 6 лв максимум. Който друг има идеи да каже... и това е към настоящия момент. След годишния може да е друго...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеточно това си мислих как са се барикадирали мечките на 1.60, а на мен ми се привижда едно полудяло стадо бикове приближаващо натамВсе пак имам акции и съм емоционален в момента и съм склонен на такива мисли
Да видим какво ще стане в действителност...
dogs=bullsKeep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеразцепваме ги, браточкатрябва да сметна ама май избих всички загуби покрай кризата
The strongest stand last.
Коментар
Коментар