If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това според мен са Телсо и Flax Enterprise. Първото със сигурност е свързано с мажоритаря, а за второто не съм сигурен.
И аз така смятам за първото...
В момента на излизане на благоприятно решение на КЗК ще има скок на акцията до колко ще е ,поне 10 % ..
Това е логиката на маркета при такава новина....
Имам ..
не е препоръка...
Никой от двамата акционери с 8.73% не минава дял от 5% и поради големината им предполагам, че са свързани по някакъв начин с Донев... може и фондове някакви да са. Наистина ще е полезно за всички да наредим пъзела с акционерите
Това според мен са Телсо и Flax Enterprise. Първото със сигурност е свързано с мажоритаря, а за второто не съм сигурен.
Никой от двамата акционери с 8.73% не минава дял от 5% и поради големината им предполагам, че са свързани по някакъв начин с Донев... може и фондове някакви да са. Наистина ще е полезно за всички да наредим пъзела с акционерите
E гледам анализи си си играл да правиш, пък не си уточнил ак. структура подобаващо. Нищо-както и да е. Ха виж и ПФ на Алианц нямат ли някоя бройка - може да попаднат в някоя от по-едрите групи акционери. Нямам акции тук но и на мен ми е интересно какъв е замисъла на Донев - честно си признавам, че не мога да се сетя и за разни хипотези. Успех на държащите тук акции.
Добре де,каква му е ползата на Донев да увеличава участието си в Доверие,като то и с просто око е видно,че има тотален контрол над дружеството?Странно?Явно нещо пропускам?!?!
Коментар