Моята радост е, че "превалутирах" всички позиции в тази...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеОтчетът изглежда повече от добре за тази цена, да видим какво следва
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеТочно така е, SoHoПреди малко сметнах нетната стойност на активите и получих 5,56 лв/акция. Писал съм и по метода на дисконтираните потоци как мениджмънта оценява бизнеса. Да си говорят, колкото искат аз продължавам с покупките и за разлика от някои субекти тук си описвам част от сделките в темата ми.
Тяхната цел е сплашване и купуване на по ниски нива! Аз няма да им се хвана и не ми пука какво си пишатЗнам че тези акции са златни и че търпение се иска да вземеш добра цена
Коментар
-
Точно така е, SoHoПреди малко сметнах нетната стойност на активите и получих около 4,20 лв/акция. Писал съм и по метода на дисконтираните потоци как мениджмънта оценява бизнеса. Да си говорят, колкото искат аз продължавам с покупките и за разлика от някои субекти тук си описвам част от сделките в темата ми.
Last edited by Mr.Profit; 09.05.2017, 03:12. Причина: грешка в изчислението защото не съм взел предвид малцинственото участие и ъпдейтвам стойността спрямо годишния консолидиран отчет като я давам приблизителнаKeep going ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАбе кви са тия безсмислени спорове!? Въобще как я виждате КФН да пусне търгова цена под пазарната.. въртят, сучат винаги се слага някъв бонус че дребните да са поне малко доволни.
А теориите ви как Донев можел да изманипулира цената надолу са още по-безумни. Първо че е под достойнството му такова нещо, второ че рискува да се вдигне пак скандал с неговото име.. нали гледате че Цацаратурата само го дебне да стъпи някъде на криво и да го налази..
Според мен ще плати една хубава премия на будните инвеститори, а ония хилядите заспали с боновите книжки ще ги направи доброЗорни акционери в империята Софарма
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеПоредният в тази тема....
Ето състава на НС и УСУправление Надзорен съвет
Радосвет Крумов Радев - Председател
Огнян Иванов Донев - Заместник председател
Венцислав Симеонов Стоев - член на надзорния съвет
Управителен съвет
Борис Анчев Борисов - Изпълнителен директор и председател на управителния съвет
Анна Иванова Павлова - член на управителния съвет
Николай Димитров Атанасов - член на управителния съвет
С кои точно хора има проблеми ОД? Със себе си? С Радосвет Радев? С Борисов?
сега ще изкарат че с неговите най близки бизнес партньори имал проблеми
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнениеЕдно мнение и от мен. Донев от край време има проблеми с членовете на управителният и надзорният съвет на ДОХ. Вливането на АИХ в Албена му е отворило очите и сега ще вземе нещата в свои ръце.
Ето състава на НС и УСУправление Надзорен съвет
Радосвет Крумов Радев - Председател
Огнян Иванов Донев - Заместник председател
Венцислав Симеонов Стоев - член на надзорния съвет
Управителен съвет
Борис Анчев Борисов - Изпълнителен директор и председател на управителния съвет
Анна Иванова Павлова - член на управителния съвет
Николай Димитров Атанасов - член на управителния съвет
С кои точно хора има проблеми ОД? Със себе си? С Радосвет Радев? С Борисов?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
браточка, официално те провъзгласявам за fake news и спирам да ти отговарям
От теб какво разбрахме, освен че имаш акции, разбира се:- Нито един довод, подкрепен с нормативна уредба или факт,
- елементарни разсъждения,
- високопарни изказвания,
- предложения за басове,
- обидено връткане вместо да отговориш на простичък въпрос....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнениеЕдно мнение и от мен. Донев от край време има проблеми с членовете на управителният и надзорният съвет на ДОХ. Вливането на АИХ в Албена му е отворило очите и сега ще вземе нещата в свои ръце.Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
Петъчният хумор продължава с пълна сила....
Какво точно би пропуснал ти като акционер, ако някой направи ОТС сделка?Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
Не може ли заедно с другите малки акционери да заведете общо дело и да ги осъдите за пропуснати ползи? .Петъчният хумор продължава с пълна сила....
Какво точно би пропуснал ти като акционер, ако някой направи ОТС сделка?
Коментар
Коментар