Първоначално изпратено от fantasy_gt
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеОт Март 2016 до сега сме на 11то място по брой сделки в БГ40! Изключвам Еврохолд които са в процес на увеличение на капитала!
??
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
6 или 7 магазина са тяхни по спомен
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнениеНякой знае ли колко от 11те магазина на Бриколаж са собственост на дружеството и колко са под наем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
а ще се сливат ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеНе знам кой изобщо продава на тези нива Софарма също катери
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнениеДа припомня, че Софарма изкупи акциите на Доверие миналия месец на цена около 1,09. Продавачите бяха дружества на Донев и Стоев - Телекомплект и Елфарма. Защо някой си мисли, че Донев е готов да даде повече пари на акция на миноритарните акционери отколкото на себе си.
Или може би някой си представя че ще има честна оценка на дружествата при сливането - оптимисти.
Мисля че интереса по тази позиция доста бързо ще затихне....
Коментар
-
Да припомня, че Софарма изкупи акциите на Доверие миналия месец на цена около 1,09. Продавачите бяха дружества на Донев и Стоев - Телекомплект и Елфарма. Защо някой си мисли, че Донев е готов да даде повече пари на акция на миноритарните акционери отколкото на себе си.
Или може би някой си представя че ще има честна оценка на дружествата при сливането - оптимисти.
Мисля че интереса по тази позиция доста бързо ще затихне....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеНе знам кой изобщо продава на тези нива Софарма също катери
Коментар
Коментар