If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма много логика в това, което казвате - ако искаха да прецакат другите да запишат щяха да държат цената и сега, пък като мине срока щяха да я пуснат надолу.
Така е вижте какво става днес-луда работа!
Кой ще си иска да си купи на 12?
Няма много логика в това, което казвате - ако искаха да прецакат другите да запишат щяха да държат цената и сега, пък като мине срока щяха да я пуснат надолу.
пичове не се заблуждавайте
тва че са продадени всички неупражнени права не значи че с/у тях ще се запишат акции
подпирането на цената беше с идеята дано се излъже още някой да запише
можеше да я подържат още някой ден да мине записването ама те си знаят
аз лично не бих записал сега пък дори и да съм си купил права
няма логика да дадеш 12 за нещо дето на пазара струва 11 и нещо
не е препоръка
Точно това имах предвид!
то благодарение на цената на записване май са се задържали тези нива
тва че са продадени всички неупражнени права не значи че с/у тях ще се запишат акции
не е препоръка
не е препоръка
И аз това казвам де!Ама ако наистина я подпираха-защо не устискаха още малко?
не е препоръка
*Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.
Не можеш да си купиш по пазарна цена,
затова купуваш права (от 0.01ст до 0.04ст но средно го изкараха че е
0.01ст за едно право),което прави 15права по 0.01ст =0.15ст+ЕМИСИОННАТА от 12лева за акция=12.15ст.
Какво става -само аз ли се интересувам от това заспало Доверие?
Що така се срина днес?
Срина се ззащото Донев изкуствено поддържаше акцията на 12.50, иначе увеличението на капитала щеше да се превърне в пълен цирк и никой нямаше да иска да запише от увеличението на 12 лв. като може да си купи на 11лв. Сега вече я няма спирачката на Донев и корекцията дойде и тук.
Добре,но нали тези които купиха правата сега пак ще купуват на 12.12-12.60?Къде е логиката?По-скоро ако Донев я крепеше щеше да
държи поне на 13лв за да има някакъв смисъл сега да купуваш на 12.12-12.60
Нещо не мога да те разбера. Сега може да си купиш на 11.20лв. Ако това беше цената по време на увеличението, ти ако имаше права щеше ли да ги упражниш и да запишеш нови на цена 12лв?
начи врътката е следната
новите акции на всички акционери които не са си били прехвърлили старите от регистър А (били са по сметка в ЦД) към сметки в ИП са регистрирани в клиетски сметки на Евър
евър беше собственост на стария мажоритар или беше част от холдинга
не съм сигурен точно ама са синджир марка
и аз го проверявах тва ама няма сметка
по добре си ги продай направо през тях
те са си ведомствен посредник на доверие и дерат кожи с цени щото те само на тая акция разчитат
Звънни в Евър и ги питай как процедират в този случай. Едва ли си единственият варненец, притежаващ акции на Доверие ОХ от масовата приватизация и едва ли всеки един го карат да идва до София...
kakavo e Evar ? 10x .......
opsss sorry ...napravih go iskat me namqsto ili nqkoi s notarialno zavereno palnomostno
по добре като се наканиш направо ги продай през евър щото за прехвърлянето жив ще те одерат
не че продажбата ще ти е много евтина ама прехвърлянето е направо златно
мисля че нямаха такса под 15 лв. което на 25 акции си е бая
az prosto iskah da si gi lepna na COBOS-a koito e kym karoll i da gi prodam s malka komisionna stoto ina4e teq ste mi lepnat 2%.........no tova nastrana...................zasto te prehvarlqt moi akcii bez az da znam i kakvo e obstoto Doverie fond i toq EVER
Доверие Обединен Холдинг АД притежава 25% от капитала на ФК ЕВЪР АД, като по този начин последното е част от структурата на холдинга.
samozahranvat si se kakvo kazva zakona tuk nqkoi znae li ?
начи врътката е следната
новите акции на всички акционери които не са си били прехвърлили старите от регистър А (били са по сметка в ЦД) към сметки в ИП са регистрирани в клиетски сметки на Евър
евър беше собственост на стария мажоритар или беше част от холдинга
не съм сигурен точно ама са синджир марка
и аз го проверявах тва ама няма сметка
по добре си ги продай направо през тях
те са си ведомствен посредник на доверие и дерат кожи с цени щото те само на тая акция разчитат
*Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.
Всички допълнителни акции от масовата приватизация са при Евър.Аз питах края на 2007 год. Елана как става прехвърлянето от там и те ми обясниха, че трябва да ги упълномощя - 3 лв за пълномощно и още 4 лв е таксата в Евър.Ако цените са същите за 7 лв ще ги имаш по твоя подсметка.
Звънни в Евър и ги питай как процедират в този случай. Едва ли си единственият варненец, притежаващ акции на Доверие ОХ от масовата приватизация и едва ли всеки един го карат да идва до София...
kakavo e Evar ? 10x .......
opsss sorry ...napravih go iskat me namqsto ili nqkoi s notarialno zavereno palnomostno
по добре като се наканиш направо ги продай през евър щото за прехвърлянето жив ще те одерат
не че продажбата ще ти е много евтина ама прехвърлянето е направо златно
мисля че нямаха такса под 15 лв. което на 25 акции си е бая
az prosto iskah da si gi lepna na COBOS-a koito e kym karoll i da gi prodam s malka komisionna stoto ina4e teq ste mi lepnat 2%.........no tova nastrana...................zasto te prehvarlqt moi akcii bez az da znam i kakvo e obstoto Doverie fond i toq EVER
Какво става -само аз ли се интересувам от това заспало Доверие?
Що така се срина днес?
Срина се ззащото Донев изкуствено поддържаше акцията на 12.50, иначе увеличението на капитала щеше да се превърне в пълен цирк и никой нямаше да иска да запише от увеличението на 12 лв. като може да си купи на 11лв. Сега вече я няма спирачката на Донев и корекцията дойде и тук.
Добре,но нали тези които купиха правата сега пак ще купуват на 12.12-12.60?Къде е логиката?По-скоро ако Донев я крепеше щеше да
държи поне на 13лв за да има някакъв смисъл сега да купуваш на 12.12-12.60
Коментар