Първоначално изпратено от Боримечката
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от БатяЧудя се как не сте коментирали още днешната новина за сделката на Евър с акции на Марицатекс. Струва ми се че този холдинг продължава да се точи зверски и г-н Донев няма много-много думата там.
Супер нагло е шеф на БГ публично држество да продаде на собствената си фирма акции притежание на холдинга на 20 пъти по-ниска цена. Ужас!
http://www.investor.bg/?id=54821
щот ще има набълбук набълбук ... I know what you did last summer
Коментар
-
Чудя се как не сте коментирали още днешната новина за сделката на Евър с акции на Марицатекс. Струва ми се че този холдинг продължава да се точи зверски и г-н Донев няма много-много думата там.
Супер нагло е шеф на БГ публично држество да продаде на собствената си фирма акции притежание на холдинга на 20 пъти по-ниска цена. Ужас!
http://www.investor.bg/?id=54821
Коментар
-
Първоначално изпратено от МечкаЕ, аз пък днес поразтоварих малко...
Не виждам нищо забележително в отчета, освен това, че дела на Доверие в "Компания за инженеринг и развитие" АД е вече 15%, т.е. там работата върви към класическо източване...
А собственик на "КИР" е Р.Р...
Та не знам какво точно е овладял Донев...
По-скоро сега делят баницата...
П.С. Имам акции. Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от PLPДнес сме може би пак на макса .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърEхааа, не можах да се сдържа да си кажа че я също много се радвам да вида че и Мечката се е явил за мънинко, да ни посети че вече ми беше домъчняло нещо...
Мечка помниш ли как му се чудехме във форума на Оргахима кога беше на 145 малко ме е яд че не унищожих целия капитал още тогава на Оргата ама кво да се прави, поне можеме да се оправдаеме с т.нар. "диверсификация"...
инсайдере, какво става и днеска тука , чудна работа ...
Ама какво да се прави, като всичко вече ми изглежда безумно скъпо!Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил
Коментар
-
Eхааа, не можах да се сдържа да си кажа че я също много се радвам да вида че и Мечката се е явил за мънинко, да ни посети че вече ми беше домъчняло нещо...
Мечка помниш ли как му се чудехме във форума на Оргахима кога беше на 145 малко ме е яд че не унищожих целия капитал още тогава на Оргата ама кво да се прави, поне можеме да се оправдаеме с т.нар. "диверсификация"...
инсайдере, какво става и днеска тука , чудна работа ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от МечкаЕ, аз пък днес поразтоварих малко...
Не виждам нищо забележително в отчета, освен това, че дела на Доверие в "Компания за инженеринг и развитие" АД е вече 15%, т.е. там работата върви към класическо източване...
П.С. Имам акции. Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
което вероятно го прави още по-ценен
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLPНяма шега тука господа като гледам как всичко се изкупува явно дълъг път ни чака нагоре.
Имам достатъчно. Не препоръчвам нищо...........УспехиНе е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Е, аз пък днес поразтоварих малко...
П.С. Имам акции. Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил
Коментар
Коментар