IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Боримечката
    Първоначално изпратено от Батя
    Чудя се как не сте коментирали още днешната новина за сделката на Евър с акции на Марицатекс. Струва ми се че този холдинг продължава да се точи зверски и г-н Донев няма много-много думата там.
    Супер нагло е шеф на БГ публично држество да продаде на собствената си фирма акции притежание на холдинга на 20 пъти по-ниска цена. Ужас!

http://www.investor.bg/?id=54821
    калпава работа, какво да го коментираме ... аз тук се включих само за 3-4 дена, за да използвам еуфоричната вълна, но дългосрочно - не, мерси

щот ще има набълбук набълбук ... I know what you did last summer
    Filma spored men e drug mnogohodov !....I know what you did last summer, I know that you think that i will think you will do the same this summer and i will use this

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
      Чудя се как не сте коментирали още днешната новина за сделката на Евър с акции на Марицатекс. Струва ми се че този холдинг продължава да се точи зверски и г-н Донев няма много-много думата там.
      Супер нагло е шеф на БГ публично држество да продаде на собствената си фирма акции притежание на холдинга на 20 пъти по-ниска цена. Ужас!

калпава работа, какво да го коментираме ... аз тук се включих само за 3-4 дена, за да използвам еуфоричната вълна, но дългосрочно - не, мерси

щот ще има набълбук набълбук ... I know what you did last summer

Коментар

• Е то за акционерите тук това едва ли е "новина" те си го знаят това но не им пречи да купуват на 13-14 кинта . Не е за вярване направо.........

Коментар

• Чудя се как не сте коментирали още днешната новина за сделката на Евър с акции на Марицатекс. Струва ми се че този холдинг продължава да се точи зверски и г-н Донев няма много-много думата там.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мечка
            Е, аз пък днес поразтоварих малко...
            Не виждам нищо забележително в отчета, освен това, че дела на Доверие в "Компания за инженеринг и развитие" АД е вече 15%, т.е. там работата върви към класическо източване...
            А собственик на "КИР" е Р.Р...
            Та не знам какво точно е овладял Донев...
            По-скоро сега делят баницата...

П.С. Имам акции. Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
            братчед, много си прав.....явно си единствения който проумява операциите там или има инфо

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
              Днес сме може би пак на макса .
              zaslujen rust! i tepurva oshte shte ima!

Коментар

• Днес сме може би пак на макса .

Коментар

• Не мислите ли че DOVUHL ще повтори движението на CENHL от преди няколко месеца.........
                  Не е препоръка.............. Успехи
                  Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• hehehe..... namekvate sigurno za dovuhl, a!?

eeeeeh, koko drugi desetki ima, koito sa si 4isti eufori4ni baloni...
                    tova tuka tepurva shte se razrastva

Коментар

Така, така... няма дим без огън.
                      Ама какво да се прави, като всичко вече ми изглежда безумно скъпо!
                      Има има и евтино

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                        Eхааа, не можах да се сдържа да си кажа че я също много се радвам да вида че и Мечката се е явил за мънинко, да ни посети че вече ми беше домъчняло нещо...
                        Мечка помниш ли как му се чудехме във форума на Оргахима кога беше на 145 малко ме е яд че не унищожих целия капитал още тогава на Оргата ама кво да се прави, поне можеме да се оправдаеме с т.нар. "диверсификация"...
                        инсайдере, какво става и днеска тука , чудна работа ...
                        Така, така... няма дим без огън.
                        Ама какво да се прави, като всичко вече ми изглежда безумно скъпо!
                        Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил

Коментар

• Eхааа, не можах да се сдържа да си кажа че я също много се радвам да вида че и Мечката се е явил за мънинко, да ни посети че вече ми беше домъчняло нещо...
                          Мечка помниш ли как му се чудехме във форума на Оргахима кога беше на 145 малко ме е яд че не унищожих целия капитал още тогава на Оргата ама кво да се прави, поне можеме да се оправдаеме с т.нар. "диверсификация"...
                          инсайдере, какво става и днеска тука , чудна работа ...

Коментар

Е, аз пък днес поразтоварих малко...
                            Не виждам нищо забележително в отчета, освен това, че дела на Доверие в "Компания за инженеринг и развитие" АД е вече 15%, т.е. там работата върви към класическо източване...

отдавна не бях попадал на твой коментар
                            което вероятно го прави още по-ценен
                            http://imoti.start.bg
                            http://pravo.start.bg
                            [url]http://zakoni.start.bg[/url

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                              Няма шега тука господа като гледам как всичко се изкупува явно дълъг път ни чака нагоре.
                              Дано си прав. Лично аз смятам че утре ситуацията от днес ще се повтори (липса на продавачи 30 мин след старта на сесията).

Имам достатъчно. Не препоръчвам нищо...........Успехи
                              Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Е, аз пък днес поразтоварих малко...

Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил

Коментар

Working...
                                X