If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Все по-хубаво става. Сега е ред за рекорден консолидиран отчет за Q3. Както върви, ще преминем 3 лева нетна печалба на акция за годината. Остава да свърши и извънредното положение в Молдова, за да не бъдат печалбите екселски, както ще кажат скептиците. Не е препоръка, а само израз на задоволство от инвестиционното ми решение да ми е №1 в портфейла.
А като/когато свърши войната..... най-доброто предстои, надявам се
Все по-хубаво става. Сега е ред за рекорден консолидиран отчет за Q3. Както върви, ще преминем 3 лева нетна печалба на акция за годината. Остава да свърши и извънредното положение в Молдова, за да не бъдат печалбите екселски, както ще кажат скептиците. Не е препоръка, а само израз на задоволство от инвестиционното ми решение да ми е №1 в портфейла.
..... а като съм почнал да питам,
В края на годината?
Аз не мога да разбера,как себеуважаващ се "инвеститор" може да пита случайни хора в анонимен форум,каква щяла да бъде цената ,за да може той да си управлява инвестициите
И парадокса е ,че в други теми,същия "разбира" от всичко.Риба ,ама риба
Вярвам, че тази година ще видим отново двуцифрен резултат, но колко над 10 зависи най-вече от развитието на войната. Иначе акцията струва минимум 15 лв.
Смятам, че войната няма да свърши скоро, макар в началото да вярвах, че ще е с кратка продължителност.
Според мен определящо за цената е дивидент от Молдова, който в този момент със забраната на тяхното ЦБ, липсва.
Иска ми се да видим 10лв в края на годината, но изцяло зависи от Донев и компания. Ако те купуват ще видим 10, ако пасуват цената ще се движи от спекулантите, а те/ние сме подвластни изцяло на страха от войната и нейното развитие.
Да видим семтември как ще протече.....
...... а като съм почнал да питам,
В края на годината?
Вярвам, че тази година ще видим отново двуцифрен резултат, но колко над 10 зависи най-вече от развитието на войната. Иначе акцията струва минимум 15 лв.
Колега балонер, нито утре, нито вдруги ден ще стане. Няма как да стане, защото са почивни.
Добро утро, а не лека нощ. Лека нощ е за приказките на Шехерезада
Ми то вече стана...... Поста е от четвъртък,в петък видяхме тази цена.Много неориентирана риба си
Колега балонер, нито утре, нито вдруги ден ще стане. Няма как да стане, защото са почивни.
Добро утро, а не лека нощ. Лека нощ е за приказките на Шехерезада
Коментар