IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
    Все по-хубаво става. Сега е ред за рекорден консолидиран отчет за Q3. Както върви, ще преминем 3 лева нетна печалба на акция за годината. Остава да свърши и извънредното положение в Молдова, за да не бъдат печалбите екселски, както ще кажат скептиците. Не е препоръка, а само израз на задоволство от инвестиционното ми решение да ми е №1 в портфейла.
    А като/когато свърши войната..... най-доброто предстои, надявам се

Коментар

• Все по-хубаво става. Сега е ред за рекорден консолидиран отчет за Q3. Както върви, ще преминем 3 лева нетна печалба на акция за годината. Остава да свърши и извънредното положение в Молдова, за да не бъдат печалбите екселски, както ще кажат скептиците. Не е препоръка, а само израз на задоволство от инвестиционното ми решение да ми е №1 в портфейла.

Коментар

• 9.7 за юли 54.2 януари-юли
        За юли 1 мил реинтегрирани провизии

Коментар

• 9.7 мил лв юли, от нач на год 54.2 мил лв

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Със сигурност..... даже мисля, че септември ще видим цени в диапазона 8.50 - 9 лв., може и малко отгоре
            Уфф, така като чуя "със сигурност" и ми е ясно че работата не е я бива и най-вероятно нещо се пробват да ме работят..

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Възможно е, няма видимо предлагане. По-важно е дали ще задържим, ако видим 8лв.
              Със сигурност..... даже мисля, че септември ще видим цени в диапазона 8.50 - 9 лв., може и малко отгоре

Коментар

До края на седмицата дали ще видим 8 лв?!
                Възможно е, няма видимо предлагане. По-важно е дали ще задържим, ако видим 8лв.

Коментар

До края на седмицата дали ще видим 8 лв?!
                  Твърдо нье

Коментар

• До края на седмицата дали ще видим 8 лв?!

Коментар

• ..... а като съм почнал да питам,
                      В края на годината?
                      Аз не мога да разбера,как себеуважаващ се "инвеститор" може да пита случайни хора в анонимен форум,каква щяла да бъде цената ,за да може той да си управлява инвестициите
                      И парадокса е ,че в други теми,същия "разбира" от всичко.Риба ,ама риба

Коментар

Вярвам, че тази година ще видим отново двуцифрен резултат, но колко над 10 зависи най-вече от развитието на войната. Иначе акцията струва минимум 15 лв.
                        Смятам, че войната няма да свърши скоро, макар в началото да вярвах, че ще е с кратка продължителност.
                        Според мен определящо за цената е дивидент от Молдова, който в този момент със забраната на тяхното ЦБ, липсва.
                        Иска ми се да видим 10лв в края на годината, но изцяло зависи от Донев и компания. Ако те купуват ще видим 10, ако пасуват цената ще се движи от спекулантите, а те/ние сме подвластни изцяло на страха от войната и нейното развитие.
                        Да видим семтември как ще протече.....

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

...... а като съм почнал да питам,
                          В края на годината?
                          Вярвам, че тази година ще видим отново двуцифрен резултат, но колко над 10 зависи най-вече от развитието на войната. Иначе акцията струва минимум 15 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
                            Колега балонер, нито утре, нито вдруги ден ще стане. Няма как да стане, защото са почивни.
                            Добро утро, а не лека нощ. Лека нощ е за приказките на Шехерезада
                            Ми то вече стана...... Поста е от четвъртък,в петък видяхме тази цена.Много неориентирана риба си

Last edited by petrg5s; 13.08.2022, 08:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona
                              Утре 7.30 ....... лека нощ
                              Колега балонер, нито утре, нито вдруги ден ще стане. Няма как да стане, защото са почивни.
                              Добро утро, а не лека нощ. Лека нощ е за приказките на Шехерезада

Коментар

8.50
                                ...... а като съм почнал да питам,
                                В края на годината?

Коментар

Working...
                                X