IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    Както се изнесоха от Афган и от Казахстан , така и тук може да не постигнат целите си. Жужето се самоуби и прецака народа си за години напред, само за да се запише в историята. За бойните действия ще видим - в отговор на 000 казвам - всеки избира източниците си на инфо. Ето Риа новости казва едно, но живеещите до моста тази утрин казват друго

Поздрави!
    Ракетите, няколко, са паднали една върху друга, за учебник е. Мурзилажът трябва много да се замисли. Много се хвалеха, но ....

Коментар

Дано жужето се провали!
      Брейкаджията 100% вече загуби.Просто още не го е разбрал.Кофликта ще бъде най-малкото замразен преди лютата украйнска зима.
      русия нито има пари,камо ли техника за още боеве.Използват последните си козове.Обстрел с ракети по невини хора,шантаж с пускане/спиране на газа и зем.култури.Но Белия свят вече почти се напасна на тази схема и следващата година ефекта на действията на русия ще е близо до нулев.
      А междувременно руския БВП ще е -7% в най-добрия случай за тази година +30% реална инфлация +санкциите ги връщат в каменната ера .Затова и почнаха да вадят чипове от стари перални да оборудват 40 годишните си танкове.На русия единствената сила е ,че е ядрена държава.Иначе досега 10 пъти да са ги занулили.Именно заради ядрените ракети тактиката на Белия свят е бавно задушаване.Както гигантска боа задушава жертвата си

А БГ неориентираните пу**офили ,хем са с достъп до всякаква информация,без цензура и пропаганда ,са много неадекватно племе.Племе което ни връща назад и постепенно ще бъдат изринати със следващите поколения
      Last edited by petrg5s; 27.07.2022, 10:53.

Коментар

Винаги си обстоен и аргументиран
        ЗА съжаление не ми се пише от телефона, а не от неуважение към събеседника.

Дано жужето се провали!
        Хубав ден, че оспамихме темата
        Тук съм съгласен - дано се провали
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Винаги си обстоен и аргументиран
          ЗА съжаление не ми се пише от телефона, а не от неуважение към събеседника.

Дано жужето се провали!
          Хубав ден, че оспамихме темата
          Last edited by tony1975; 27.07.2022, 10:35.

Коментар

• Стига де, интелигентен човек си, или поне с такова впечателние съм останал - престани да вярваш на пропаганда, в момента са впреганти огромно количество тролове по всички мрежи и от двете страни. И аз мога да ти напиша нещо от сорта на - ужас, избомбиха Москва, аз съм на Червения площад и чувам екслозиите - а да си кеся дома и да се барам по макарите.

И не, Казахстан (там ще гледаш скоро шоу с каракалпаките) и Афганистан нямат нищо общо с Украйна - Украйна е пълна с руснаци и рускоговорящи, които са в процес на проминаване на мозъците, но в ранен стадий. Представи си украйна като Македония през периода между ПСВ и ВСВ - хората все още помнят кои са и какви са. Русия няма как да остави нещата така, защото знае какво ще последва, най-малкото щото е имперска сила и самата тя е правила подобни промивания на мозъци, а Украйна не е в НАТО или ЕС, както са Прибалтийските държави, в които също има доста руснаци, но те са малко по-нови колонизатори там.

Оф, доста политизирах темата и спирам. успех с инвестициите
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Путин може и да загуби в Украйна/малко вероятно/, но това няма да му попречи да запали Приднестровието, ако поиска/много вероятно/, само за да предизвиква ЕС....За съжаление този риск вероятно никога няма да изчезне.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Както се изнесоха от Афган и от Казахстан , така и тук може да не постигнат целите си. Жужето се самоуби и прецака народа си за години напред, само за да се запише в историята. За бойните действия ще видим - в отговор на 000 казвам - всеки избира източниците си на инфо. Ето Риа новости казва едно, но живеещите до моста тази утрин казват друго

Поздрави!

Коментар

• Позволявам си да пиша в темата за адепти, само за да отговоря на Тонката - Тонка, имаш интересни мисли, но като всеки умнокрасив адепт много ти се иска да приемеш желаното за реално. Аз съм безпристрастен - не ми пука ни за Путя, ни за Зеленко, ни за Молдова, ни за Чичикака, затова мога лида задам един въпрос - като как си представяш най-голямата ядрена сила в света да бъде победена? Наистина ми е интересно? Ще я натиснат, викаш, и те сами ще си идат, щото са направили няколко дупки в един мост с едни пикливи съвременни Катюши на принципа гърмим и бегаме, бате? Русия имала проблеми с мобилизацията, ама Украйна нямала, те били единни, разбираш ли - буахахаха, затова е пълно с млади момчета със скъпи украински коли по Слънчака, щото много им се мре за родината

Путя бил такъв и онакъв - ми да, агресор е, точно както всяка имперска сила в последните 1000 години. Агресор е, щото може да е агресор и щото го дразнеха. Представи си проруско правителство в Мексико и ракети там, а, забравих - ми то си имахме Карибска криза по точно този повод преди 60 години. Кво, Куба не беше ли суверенна държава точно като Украйна сега, поне на хартия? А великата Меги Тачър къв го диреше на Фолклендските (Малвински) острови преди 40 години, дето са ѝ на другия край на света? Или викаш за демократи може, ама за комунисти не - те демократите демократично бомбят

Ето ти моята прогноза - Путя ще си вземе всичко, което иска - засега иска "само" Запорожието, Приазовието и Донбас, после може да поиска и Одеса, която винаги, ама абсолютно винаги е била руски град. А след това може и да присъедини Приднестровието - знам ли, не съм пророк. И за финал ние, европейците, хем няма да има енергоносители, хем ще ги плащаме скъпо, щото сме готини и умнокрасиви. Та така.

И за да не съм голословен - за поредн път ще ви кажа, ако искате акции от региона, купете си Райфайзен Интернешънъл, че поне са диверсифицирани. Тук диверсификацията е 0, а показателите са сходни. Но всеки сам си преценя, нали така беше - някои с повече инфо от коленцето, други с надежди и т.н. Абе не е препоръкЪ

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
                    За пореден път го казвам: войната повлиява положително на резултатите на Молдинконбанк
                    Това може и да е така,но войната влияе отрицателно на цената и то много очевидно и то още от ден 1......поради някаква причина
                    В момента тя е на месечна подкрепа,важно ниво.Ако не отскочи тук,може и има потапяне в бездната.Довечера има ФЕД лихви и нова месечна свещ ще отвори след 5 дена,така ще може да очакваме някаква динамика близките дни и особедно в началото на август
                    Last edited by petrg5s; 27.07.2022, 07:38.

Коментар

• Молдова не е фалирала, а твърдението на трите нули е комунистическа дезинформация.

Купувайте акции на Доверие Обединен Холдинг. Мнението ми е препоръка.

Коментар

• Факт е, че Русия имаше въздушно превъзходство още първия ден. Както и в Афганистан обаче - това не значи че владеят територията . Постепенно(подпомагани от НАТО) Украйна усилиха ПВО-то си и сега руските самолети не си позволяват да влитат навътре в територията на противника, а корабите им не си позволяват да доближават Одеса. Победа се печели след като кубинката на пехотинеца стъпи и овладее територията, а Русия там се изложи.

1. Подведени от разузнаването си - направиха грешни допускания и бяха неподготвени за такова "посрещане".
                        2. Малките победи дадоха увереност и кураж на украинците, че славната руска армия не е непобедима, а това ги настърви още повече.
                        3. Масовото бомбене, цивилни жертви и добрия кризисен ПР на Зеленски докараха доста подкрепа за Украйна и дори част от рускоговорещото население забрави симпатиите си към Кремъл.
                        4. Украйна започна отдавна мобилизация и като отчетем факта че не е малка страна със сигурност е мобилизирала сериозно количество жива сила, докато Русия видимо има проблем - за което говори че включиха чеченци, сирийци, вагнеровци и всичко което намериха и пак едва ли ще постигнат 3 към 1(още по-добре 6 към 1), за да овладеят територията на Украйна
                        5. Този мобилизиран личен състав в голямата си част се обучава и получава натовско въоръжение, а великата Раша вади от НЗ танкове от ВСВ
                        6. Дори и да завладеят територията, ненавистта и куража на украинците вече са големи и ще продължат със силно подривно партизанско движение да тормозят окупаторите, а това рано или късно ще накара и без това отслабналата и изолирана Раша да изтегли повечето си войска.
                        7. Стигна се до там, че великата руска армия смирено чака да получи дронове от "високотехнологичен" Иран - вие представяте ли си колко са зле нещата при тях!!!
                        8. Вярвам, че ако украинците използвайки предоставените им високоточни оръжия прекъснат логистиката на окупаторите около Херсон, имат шанс да ги отблъснат, а с това и риска за Одеса и Приднестровието ще намалее значително.
                        9. Румъния има силни интереси в Молдова и едва ли с Полша ще стоят безучастни ако Русия си позволи да нахлуе във втора страна.

п.п. Слайда с разузнавателна инф-я е на британското военно разузнаване(UK MOD), а не на украинците
                        Last edited by tony1975; 27.07.2022, 06:49.

Коментар

• За пореден път го казвам: войната повлиява положително на резултатите на Молдинконбанк - печалбата расте с огромни темпове!!! До края на годината очаквам над 3 лв. консолидирана печалба на акция на Доверие - и естествено ще видим цена над 10 лв. Помнете ми думата!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            Неслучайно ника ти е три нули......
                            Едната е в повече

Коментар

• Неслучайно ника ти е три нули......
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Не случайно преди няколко дни Преднестровието поиска да се обедени с Русия,.Това няма нищо общо финансово с банката ако стане по мирен път.Ако и цяла Молдова стаене проруска ще е по-добре.Половината население е руска,а не американско или тамнякакво сеевроатлантическо.Ще получават евтини суровини,енергия и големи руски пазари.В момента Молдова е фалирала-не могат да си платят дори газа.
                                В момента и Рашастан е фалирала - и то официално

Коментар

Working...
                                X