Първоначално изпратено от Ivan2015
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Наистина не разбирам в коя реалност живеете! какви информационни потоци следите и как изобщо правите пари.
а вие от къде се информирате за развоя на бойните действия?
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Съгласен съм с мненията, че руската армия се провали във войната в Украйна. Едва ли в следващите няколко години Русия ще нападне Молдова. Според мен това е изключено.
На мечките винаги им се привиждат някакви елхи. В действителност никакви елхи не се оформят.
Не бих се учудил, ако след няколко месеца цената на акциите отново достигне 9 лева. Смятам, че да се купят акции на цена около 6,90-7,00 лева е доста добра инвестиция. Смятам, че мечките горчиво ще съжаляват заради това, че си продават толкова евтино акциите тук.Last edited by Ivan2015; 26.07.2022, 12:37.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Ако през м.Август избутат окупаторите източно от Днепър и си върнат Херсон ще съм по-спокоен за инвестицията в Молдова
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Пълни още тогавати се радваш като падат цените и обичаш да пълниш
ще имаш възможност на много места..
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Там обадят ли се - една украинска бригада ги е пратила на небето всичките кремълски сини каски в Приднестровието.
п.п. онзи ден се опитаха да си тръгнат за ротация през Молдова, но Мая Санду не ги пусна, така че по-добре да си траятти се радваш като падат цените и обичаш да пълниш
ще имаш възможност на много места..
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Там натиснат ли ,тук ще завърши елхата
п.п. онзи ден се опитаха да си тръгнат за ротация през Молдова, но Мая Санду не ги пусна, така че по-добре да си траятLast edited by tony1975; 23.07.2022, 17:57.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеДа не съм голям пророк,но и тук почва да оформя елха
2008 е първата елха и сега 2022 имаме кандидат за "Елха 2"
И двете големи елхи са предхождани от по-малки елхи
С две думи,графиката на Доверие си направо една цяла елхова гора хахаха
https://tvc-invdn-com.investing.com/...3dba13d5f0.png
Last edited by petrg5s; 23.07.2022, 17:37.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
Нека да расте. Не може да надхвърли 100%
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
Нека да расте. Не може да надхвърли 100%- тук има умни и образовани хора.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениеВсичко това е така, само трябва и ФФ да спре да се увеличава, иначе поскъпване не виждам как ще се случиЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеАз си купих обратно всичките продадени в началото на войната бройки в Доверие не защото вярвам, че Путин не иска да анексира Молдова, а защото съм убеден че не може. Според моята оценка руската армия е неспособна да реши такава задача и затова вярвам, че риска си струва. Освен това съм убеден, че след края на войната няма да има от къде да дойде аск. Всички едновременно ще се появят на бида а аска с обем ще е на съвсем други нива. Но все пак всичко зависи от това кой каква оценка дава на руските военни възможности. Да видим на първо време каква ще е съдбата на Антоновския мост и при негово изваждане от строя колко живот остава на руската групировка по десният бряг на Днепър. Снабдяване през една единствена точка, която бързо може да попадне под ударите на украинската артилерия не ми изглежда устойчиво.
Естествено мнението ми не е препоръка за търговия с ценни книжа.
- 1 like
Коментар
�
Коментар