IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
    Съгласен съм с мненията, че руската армия се провали във войната в Украйна. Едва ли в следващите няколко години Русия ще нападне Молдова. Според мен това е изключено.
    На мечките винаги им се привиждат някакви елхи. В действителност никакви елхи не се оформят.
    Не бих се учудил, ако след няколко месеца цената на акциите отново достигне 9 лева. Смятам, че да се купят акции на цена около 6,90-7,00 лева е доста добра инвестиция. Смятам, че мечките горчиво ще съжаляват заради това, че си продават толкова евтино акциите тук.
    Не случайно преди няколко дни Преднестровието поиска да се обедени с Русия,.Това няма нищо общо финансово с банката ако стане по мирен път.Ако и цяла Молдова стаене проруска ще е по-добре.Половината население е руска,а не американско или тамнякакво сеевроатлантическо.Ще получават евтини суровини,енергия и големи руски пазари.В момента Молдова е фалирала-не могат да си платят дори газа.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Наистина не разбирам в коя реалност живеете! какви информационни потоци следите и как изобщо правите пари.
      Здравейте, ползвам разузнавателна информация от нашите съюзници, като тази:

а вие от къде се информирате за развоя на бойните действия?

Коментар

• Съгласен съм с мненията, че руската армия се провали във войната в Украйна. Едва ли в следващите няколко години Русия ще нападне Молдова. Според мен това е изключено.
        На мечките винаги им се привиждат някакви елхи. В действителност никакви елхи не се оформят.
        Не бих се учудил, ако след няколко месеца цената на акциите отново достигне 9 лева. Смятам, че да се купят акции на цена около 6,90-7,00 лева е доста добра инвестиция. Смятам, че мечките горчиво ще съжаляват заради това, че си продават толкова евтино акциите тук.
        Last edited by Ivan2015; 26.07.2022, 12:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Ако през м.Август избутат окупаторите източно от Днепър и си върнат Херсон ще съм по-спокоен за инвестицията в Молдова
          Наистина не разбирам в коя реалност живеете! какви информационни потоци следите и как изобщо правите пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Пълни още тогава ти се радваш като падат цените и обичаш да пълниш ще имаш възможност на много места..
            Ако през м.Август избутат окупаторите източно от Днепър и си върнат Херсон ще съм по-спокоен за инвестицията в Молдова

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Там обадят ли се - една украинска бригада ги е пратила на небето всичките кремълски сини каски в Приднестровието.

п.п. онзи ден се опитаха да си тръгнат за ротация през Молдова, но Мая Санду не ги пусна, така че по-добре да си траят
              Пълни още тогава ти се радваш като падат цените и обичаш да пълниш ще имаш възможност на много места..

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Там натиснат ли ,тук ще завърши елхата

Там обадят ли се - една украинска бригада ги е пратила на небето всичките кремълски сини каски в Приднестровието.

п.п. онзи ден се опитаха да си тръгнат за ротация през Молдова, но Мая Санду не ги пусна, така че по-добре да си траят
                Last edited by tony1975; 23.07.2022, 17:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
                  В случай, че сте го пропуснали!
                  https://novini.bg/sviat/balkani/729542
                  Нямам отдавна!
                  Там натиснат ли ,тук ще завърши елхата

Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                  Да не съм голям пророк,но и тук почва да оформя елха

2008 е първата елха и сега 2022 имаме кандидат за "Елха 2"
                  И двете големи елхи са предхождани от по-малки елхи

С две думи,графиката на Доверие си направо една цяла елхова гора хахаха

https://tvc-invdn-com.investing.com/...3dba13d5f0.png

Last edited by petrg5s; 23.07.2022, 17:37.

Коментар

• В случай, че сте го пропуснали!
                    https://novini.bg/sviat/balkani/729542
                    Нямам отдавна!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение

Нека да расте. Не може да надхвърли 100%
                      От 22 юни 2022г. до днес фрий флоутът на Доверие Обединен Холдинг е все един и същ - 13 131 282 акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение

Нека да расте - да. Току виж сме сформирали нов надзорен съвет от съфорумци - тук има умни и образовани хора.

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
                          Всичко това е така, само трябва и ФФ да спре да се увеличава, иначе поскъпване не виждам как ще се случи
                          Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Всичко това е така, само трябва и ФФ да спре да се увеличава, иначе поскъпване не виждам как ще се случи

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                              Аз си купих обратно всичките продадени в началото на войната бройки в Доверие не защото вярвам, че Путин не иска да анексира Молдова, а защото съм убеден че не може. Според моята оценка руската армия е неспособна да реши такава задача и затова вярвам, че риска си струва. Освен това съм убеден, че след края на войната няма да има от къде да дойде аск. Всички едновременно ще се появят на бида а аска с обем ще е на съвсем други нива. Но все пак всичко зависи от това кой каква оценка дава на руските военни възможности. Да видим на първо време каква ще е съдбата на Антоновския мост и при негово изваждане от строя колко живот остава на руската групировка по десният бряг на Днепър. Снабдяване през една единствена точка, която бързо може да попадне под ударите на украинската артилерия не ми изглежда устойчиво.
                              Естествено мнението ми не е препоръка за търговия с ценни книжа.
                              Разбира се, че няма да има никой сериозен играч на аска след края на войната. Не и на едноцифрени нива. След вдигането на мораториума от централната им банка за разпределение на дивиденти / ако това се случи догодина /, банката ще разпредели поне 60 милиона лева дивидент от печалбата за 2021 и 2022 г. Банката е свръхкапитализирана за размера си и едва ли ще има проблем да получи разрешение за такъв дивидент от централната банка. Това означава възможност за пълно изплащане на задълженията към Софарма. И при нетна печалба на акция от 3 лв., каквато се очертава... Нищо не препоръчвам. Имам много акции, но не виждам какво би ме накарало да се появя на аска в скоро време.

Коментар

• И аз, но засега се ослушвам.
                                Вероятно ще ми трябва кеш за тухли.

Коментар

Working...
                                X