IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение

... Имах предвид, че за съжаление войната тотално кара инвеститорите да игнорират отчетите и това какво ни казват те.....

mapadona а дано! Направо all-time high.
    Защо те очудва това!? Отчетите са в минало време, а пазара и инвеститорите ги интересува бъдещето. Да, добрия отчет сега означава по-добри шансове за такива и в бъдеще, но и събитията извън отчетите са изключително важни. Нормално е инвеститорите да дисконтират цената с възможността тази банка в един момент да пострада силно от евентуални военни действия. Всички се надяваме да не се стигне до там, но... подивелия лилипут видяхме е способен на всякакви гадости..
    Работата ни е такава, да преценяваме риск/ползи.. и през субективната преценка на всеки се стига до пазарните цени.

Коментар

• Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение

За мен пък са по-важни отчетите при тази акция. Да си правим по 2,50-3,00 лв нетно на акция годишно и да доим молдовската крава чрез щедър дивидент към БГ, след 2 години ще сме приключили със заемите и се нареждаме и ние на касичката за дивиденти. А дали ще стане 10 или 12 лева на края на годината - не ми е толкова важно. Разбира се, че е добре да се качва, но не бих се разделил с нито една акция при такива мултипъли. Предпочитам по лев - два дивидент годишно след 2 години.
      Аз също имам дългосрочно виждане за тази акция. Дори диапазона ми беше по широк преди войната и виждах дивидент от Молдова към Доверие всяка година, в близките 4 години. Предпочиатам чичо да инвестира натрупаната печалба в Доверие в друга банка, пред това да даде дивидент, но това са розови мечти. Имах предвид, че за съжаление войната тотално кара инвеститорите да игнорират отчетите и това какво ни казват те. Все пак съм минал и през счетоводство в студентските години и няма как да не ми е важно какво говорят те.
      Аз също не бих продавал на нива по-ниски от 12, все пак имам доста на средна под 6 и ми е 1ва в портфейла!

mapadona а дано! Направо all-time high.

Коментар

За съжаление отчетите останаха без тежест в днешните времена... Освен месечния, мен би ми бил по-интересен консолидирания за q1 на 22-ра и най-вече съобщение за ОС. За съжаление инфлацията ги жури здраво в Молдова и за април, е 27 % и се забелязва ускоряването й.
        Сегашният мини тренд е добър, но чичо не се ли намеси юни и да я закрепи по-горе, не виждам как до края на годината ще стигнем 10 лв/ акция.
        За мен пък са по-важни отчетите при тази акция. Да си правим по 2,50-3,00 лв нетно на акция годишно и да доим молдовската крава чрез щедър дивидент към БГ, след 2 години ще сме приключили със заемите и се нареждаме и ние на касичката за дивиденти. А дали ще стане 10 или 12 лева на края на годината - не ми е толкова важно. Разбира се, че е добре да се качва, но не бих се разделил с нито една акция при такива мултипъли. Предпочитам по лев - два дивидент годишно след 2 години.

Коментар

За съжаление отчетите останаха без тежест в днешните времена... Освен месечния, мен би ми бил по-интересен консолидирания за q1 на 22-ра и най-вече съобщение за ОС. За съжаление инфлацията ги жури здраво в Молдова и за април, е 27 % и се забелязва ускоряването й.
          Сегашният мини тренд е добър, но чичо не се ли намеси юни и да я закрепи по-горе, не виждам как до края на годината ще стигнем 10 лв/ акция.
          Нов връх съм казал, демек над 11.50..... 12-13 са напълно постижими!!!

Коментар

Може да се окаже, че бежанската вълна ще е от полза за инвестицията ни.
            https://www.investor.bg/sviat/527/a/...azhodi-352301/
            Едва ли картината е много по-различна в Молдова. С интерес очаквам актуални икономически данни от Молдова, както и месечния отчет за април.
            Last edited by Network; 18.05.2022, 15:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение

Дано не я интерполира между 3-5!
              "Месец юни" крие своите рискове, и надежди де.
              По-вероятно е ако на тези цифри сложиш 1-ца отпред да стане цената...... дал съм вече прогноза за цена до края на 2022г......

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Така е.... скоро мисля ще се запътим към 8 лева и Юни чичикака да я екстраполира над 9 лв. акцията
                Дано не я интерполира между 3-5!
                "Месец юни" крие своите рискове, и надежди де.

Коментар

Може да се окаже, че бежанската вълна ще е от полза за инвестицията ни.
                  Едва ли картината е много по-различна в Молдова. С интерес очаквам актуални икономически данни от Молдова, както и месечния отчет за април.
                  Така е.... скоро мисля ще се запътим към 8 лева и Юни чичикака да я екстраполира над 9 лв. акцията

Коментар

• Може да се окаже, че бежанската вълна ще е от полза за инвестицията ни.

Коментар

• Моля, пишете по темата.
                      रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

С тази война трябва да свикнете, на руснаците Молдова не им трябва... .
                        Така е, братушките затънаха до шия в източното направление. Затова и сепаратистите в Приднестровието си налягат парцалите засега и не шукват, колкото и да им се е искало оповръщаните чеченци и голобрадите наборници вече да са стигнали Одеса. Пичовете могат да се прекръстят, че са в друга юрисдикция, че за тях стоманолеярна нямаше да има да се скрият.

1500 руски войника има в Приднестровието, макар и зле оборудвани. Разоръжават ги, връщат ги в Барнаул живи (по-добре) или мъртви (ако създават нарежение) и Молдова си гарантира териториалната цялост, което пък се отразява благотворно на правовия ред и банковата система. Това е best case scenario за ДОХ.

Коментар

В сегашната обстановка трудно. Виж колко малко се задържа на около 9 началото на април. Просто тази война много клати лодката в момента. Иначе в момента в който всичко официално приключи, тук ще има ракета и ще има двуцифрени числа. А отделно и при едно спиране на войната Чичо сериозно ще бухне тук, за да избие онези покупки на 11.50.
                          С тази война трябва да свикнете, на руснаците Молдова не им трябва... а Зеления краде в момента като за световно и ще направи всичко възможно това да продължи колкото се може по-дълго.. пари помощи до безкрай.. дори няма да се учудя ако няма делчо с Русия.

Коментар

А от утре започваме да къртим 7-8-9-10.....
                            В сегашната обстановка трудно. Виж колко малко се задържа на около 9 началото на април. Просто тази война много клати лодката в момента. Иначе в момента в който всичко официално приключи, тук ще има ракета и ще има двуцифрени числа. А отделно и при едно спиране на войната Чичо сериозно ще бухне тук, за да избие онези покупки на 11.50.

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
                              Няма да се оплакваме, спокойно!
                              Една-две познати позиции на рулетка не те прави винаги или постоянен познавач.
                              Странна е тази чичова акция, но преди всичко молдовска
                              Неведоми са пътищата чичови
                              От началото на годината е продал 200к хартии, но идва юни и какво ще прави тогава само той си знае
                              Ето един обзор на приднестровието
                              13.05.22 14:47 - Ситуация в Приднестровье обостряется на глазах. Поэтому важно уже сейчас оценить риски для Украины и самой Молдовы. Обратить внимание... (Гюндуз Мамедов) Просмотр записи

Коментар

В една друга тема (за Неохим) прогнозирах че Доверие е следващата ракета, казвам го и тук.... после да не се оплаквате (за Неохим прогнозирах 45 като беше 22 лв. преди по-малко от 6 мес.). Тук казвам, че ще видим нов връх в рамките на 2022г. Успех на всички колеги!
                                Няма да се оплакваме, спокойно!
                                Една-две познати позиции на рулетка не те прави винаги или постоянен познавач.
                                Странна е тази чичова акция, но преди всичко молдовска
                                Last edited by iezuita; 16.05.2022, 09:36.
                                http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

Working...
                                X