If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Tradanza, след пробива на 7.213-15, къде мислиш, че ще е следващото ключово ниво? Аз съм инвестирал тук. Не съм голям привърженик на техническия, ама да си призная, че не го и разбирам особено. Относно фундамент, Доверие има всички шансове да стане един от лидерите в часното здравно осигуряване. А като прибавиш и Доверие Брико, аз смятам, че шанса за растеж тук е повече от голям.
Не е препоръка.
В момента сме в ключово ниво според мен. 7.66. Очаквам корекция надоле около това ниво. После слизането трябва е максимално до нивото 6.375-82. След това чакаме отново пробив на 7.213-15, което ни отвързва ръцете за покупки. Другата възможност (за втори покупки) е пробива на 7.66. Крайната цел съм я споменал - 9.325 - 9.330 лв. Там се затваря всичко и се изчаква. Тия нива са силни резистънс.
Драсни на ЛС ще ти пратя една картинка. Да видиш как излгежда.
Горното не е препоръка за търговия с ЦК.
Не притежавам акции.
Tradanza, след пробива на 7.213-15, къде мислиш, че ще е следващото ключово ниво? Аз съм инвестирал тук. Не съм голям привърженик на техническия, ама да си призная, че не го и разбирам особено. Относно фундамент, Доверие има всички шансове да стане един от лидерите в часното здравно осигуряване. А като прибавиш и Доверие Брико, аз смятам, че шанса за растеж тук е повече от голям.
Много интересна графика! Сега и обърнах внимание защото не следя акцията по принцип. Имаме формирано двойно дъно. По красиво скоро не бех виждал Цената е над 120 WMA. Валидно двойно дъно ще имаме при пробив на 7.213-15. За по голяма сигурност е добре след пробива да изчакаме тест на тия нива! Но определено тука ще е интересно. При неуспешен пробив е възможно да тестваме отново нивата около 5.100!
Целта след потвърждаването на двойното дъно е около 9.325 - 9.330 лв.
не е препоръка
някой, който разбира техническия анализ може ли да се изкаже по графиката? Нещо ми се вижда, че 7лв. са съпротива. Поне като я гледам исторически. Някой ако може да внесе малко техническа мисъл е добре дошло
Без да гледам графики и ТА ти казвам:
7лв е ключово ниво за акцията-от 5 години съм тук
някой, който разбира техническия анализ може ли да се изкаже по графиката? Нещо ми се вижда, че 7лв. са съпротива. Поне като я гледам исторически. Някой ако може да внесе малко техническа мисъл е добре дошло
Почти съм сигурен че преди 8-10 месеца минаха едни големи пакети(на два пъти по
200 000)които бяха изкупени от О.Донев или Р.радев на цена от 14.лева
и си мисля че таргета ми е там някъде
аз купувам актив (финансов) заради доходността му
те също (реален)
нали се сещаш каква е разликата в активите и доходностите
Какво пречи и на тях активите да им носят доходност
кой е казал, че не им носи???
но под каква форма?
а на миноритарите какво...
те също (реален)
Какво пречи и на тях активите да им носят доходност
те също (реален)
Ето това е резултат. Доверие Брико - ръст в печалбата от 3281 до 6249!!!!!!! Приходите почти 50%, разходите с по-малко. Да е честито на акционерите и на г-н Донев
Доволен съм БРАВО.
Коментар