По-смело трябва!По -смело!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
nevermind
Правата на Доверие обединен холдинг ще се търгуват от 25 февруари
15.02.2008 17:09 ( DOVUHL )
Правата от увеличението на капитала на Доверие обединен холдинг ще се търгуват на борсата от 25 февруари, съобщи БФБ-София. Борсовият код на правата е R1DOVU.
В началото на декември миналата година акционерите на холдинга гласуваха за увеличение на капитала от 13,15 млн. лв. на 14,03 млн. лв.
Броят на издадените права е 13 149 848, а акциите, предложени за записване, са 876 657, всяка с номинална стойност от 1 лв. и емисионна от 12 лв. Срещу всеки 15 права ще може да се запише една нова акция. Капиталът ще бъде увеличен само ако бъдат записани и платени най-малко 701 325 нови акции.
Крайната дата за търговия с правата на борсата е 7 март, а аукционът за неизползваните права ще се проведе на 18 март. Акции ще могат да се записват от 25 февруари до 2 април.
ИП ПФБК е борсовият член, упълномощен да обслужва увеличението на капитала, а банката в която следва да бъде открита набирателна сметка е ТБ Алианц България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hotredНезнам кога ще има ефект от промените на г-н Донев,но
друго ме притеснява тук от много време НЯМЯ КУПУВАЧИ тука!!!
Не знам какво става преди винаги беше една от най-ликвидните акции а сега 18-20 оферти купува!какво става...
Коментар
-
Пада монополът на здравната каса
в. Сега
Съветът на тройната коалиция взе решение за демонополизация на здравното осигуряване, без обаче да предвиди конкретни срокове или форми за реализацията й. Управляващите само го записаха в актуализираната си програма. Повече от 4 часа късно в събота участниците в съвета дискутирали бурно идеите на ДПС и част от БСП да се допуснат и частни здравни фондове в задължителното осигуряване. Но до общо решение не се стигнало, разказаха участници. Работна група, в която влизат Ивайло Калфин, Антония Първанова и Йордан Цонев, ще трябва да предложи конкретни мерки и решения. Вчера не стана ясно и дали ще има промяна в размера на здравната вноска, както и дали ще бъде въведен втори стълб на здравното осигуряване. Затова пък управляващите записаха, че болничната помощ трябва да се преструктурира съобразно изготвената здравна карта. Според запознати най-вероятно тя ще бъде задължителна
Това е първа стъпка в посоката за която говореше Донев
Коментар
-
Първоначално изпратено от hotredНезнам кога ще има ефект от промените на г-н Донев,но
друго ме притеснява тук от много време НЯМЯ КУПУВАЧИ тука!!!
Не знам какво става преди винаги беше една от най-ликвидните акции а сега 18-20 оферти купува!какво става...Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от hotredОтчета е добър!
Друго ми направи впечетление:
защо P/E е 901.40 на сайта infostock.bg
а в инвестора P/E=11.41?
Кое е вярното?
hubav kon, ama ...Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
Коментар