IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• KAKVO SHTE KAJETE SEGA???

Доверие ОХ отчете консолидирана печалба на стойност 11,7 млн. лв.
    29.02.2008 15:35 ( DOVUHL )

Доверие Обединен Холиднг обяви нетна консолидирана печалба за групата на стойност 11,7 млн. лв. при загуба за 2006 г. в размер на 365 хил. лв.

Консолидираното съотношение цена/печалба при днешната цена на затваряне е 14.

Разликата се дължи главно на отчетени 15,332 млн. лв. „положителни разлики от операции с финансови активи и инструменти“ през 2007 г.

Продажбите за групата за миналата година се увеличават с 6,15% до 181,7 млн. лв., разходите по икономически елементи нарастват с 8,4% до 176,427 млн. лв.

Финансовите разходи възлизат на 6,4 млн. лв. при 5,9 млн. лв. година по-рано.

Към настоящия момент дружеството е в процес на увеличение на капитала, като търговията с правата ще продължи до 7 март. В началото на декември миналата година акционерите на холдинга гласуваха за увеличение на капитала от 13,15 млн. лв. на 14,03 млн. лв.

Коментар

• Какво става с отчета някой знае ли нещо?

Коментар

• при тези цени и всичките права дето ги имам бих ги дал за 100 кинта
        *Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от баш майстора
          хаки не разбрах ше ми ги земеш ли на стотак/право
          И да ми излезе една акция на Доверие 1512 лв?!?!? Чак толкова дългосрочни инвестиции не правя Ама, честно да ти кажа, може и да намериш някой из форума, който да ги иска на 100 лв. Напоследък всякакви индивиди присъстват тук
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• хаки не разбрах ше ми ги земеш ли на стотак/право

Коментар

ако сега с теб врътнем една извънборсова сделка с теб на цена 100 лв. за право (ако си навитак веднага се меткам ) тва няма ли да е сделка с права
              аз гледам измемението на цената изобщо а не на бфб
              друг е въпроса че първия ми коментар беше на шега
              малко като заглавие в 24 часа
              То такава скука на борсата, че освен писане във форума, друго не ни остана

Коментар

• ако сега с теб врътнем една извънборсова сделка с теб на цена 100 лв. за право (ако си навитак веднага се меткам ) тва няма ли да е сделка с права
                аз гледам измемението на цената изобщо а не на бфб
                друг е въпроса че първия ми коментар беше на шега
                малко като заглавие в 24 часа

Коментар

е па кво кат са извънборсови
                  аз да съм писал че става дума само за борсови сделки
                  Това са сделки по регистрационно агентство... Хайде сега обясни ми какво общо имат с търговията на правата на борсата!

Коментар

• е па кво кат са извънборсови
                    аз да съм писал че става дума само за борсови сделки

Коментар

• Благодаря

Коментар

• Първоначално изпратено от glory
                        Никога не съм купувала права.Моля някой да ми обясни - с 15 права се купува 1 акция.Плаща ли се нещо допълнително при записването на акциите ?
                        Благодаря
                        Заплаща се емисионната стойност, която в случая е 12.00 лв. за една акция.

Коментар

• Никога не съм купувала права.Моля някой да ми обясни - с 15 права се купува 1 акция.Плаща ли се нещо допълнително при записването на акциите ?
                          Благодаря

Коментар

правата поскъпнаха 44 пъти
                            Нещо си в грешка. Цените днес са между 0.028 и 0.044 лв. Тези, дето ги виждаш по 0.001 са извънборсови.

Коментар

• правата поскъпнаха 44 пъти

Коментар

днес тук е егати търговията
                                ип-тата продават кобосите купуват
                                някой с делта да сподели чии са тези кобоси
                                дали случайно не са на 106
                                отговорете му на човека
                                Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

Working...
                                X