IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Може ли един съвсем скромен въпрос !
    Тая артия за какво я купувате (съответно продавате) ?
    Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      И защо беше нужен този цирк г-н Донев?!
      Защо не спряхте увеличението по-рано след като не сте искали да записвате на цена по-висока от пазарната??
      Започвате да губите все повече доверието на пазара към вас!
      Точно в такива трудни периоди си проличават качествените миниджъри!
      Донев в последните месеци определено натрупа някои пасиви в рекърда си! Конкретно за публичните му инвестиции имам предвид!

Но по отношение на Доверие Холдинг - не мисля че трябва да го виним! Тук причината за бруталния провал е Булбанк - които се изср.ха преди месец до 1.60!
      Вероятно увеличение все пак ще има, но вместо по 3.50 - ще записват по 1.80 - 2.00 например! Хем делът който ще придобият ще е двоен!

Имам само 200 акции тук! Придобити на 1.60!!!! Т.е. мисля, че мнението ми е обективно и неподвластно на събитията от последните няколко "сесии" (в кавички е, защото това не е пазар - а експлозия на депресивността и абсурдността).
      Мнението ми, разбира се, не е препоръка за каквито и да било инвестиционни решения!

А по отношение на Донев - нека не забравяме че и той е човек - и като такъв не може емоционално да се дистанцира от случващото се не само на БФБ, ами и в БГ, и Европа.. На всичкото отгоре и неговата касичка не е бездънна!
      И още нещо - единици са тези бели рицари на БФБ!
      А Огнян Донев многократно е доказвал соята коректност!
      Поради това определено заслучава "доверие" Но нека знае, че то не е безконечно - и всяко действие се следи изкъсо от изстрадалия БФБ инвеститор! (стана малко като проповед...

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
        Ти наистина си голям карък , къде влезеш всичко.....
        За такива като Мунчо и тебе съм карък за себе си и моето семейство не съм ...
        И аз плаках когато влязохте в Табаците но сега всичко се връща.....стократно.

Коментар

И защо беше нужен този цирк г-н Донев?!
          Защо не спряхте увеличението по-рано след като не сте искали да записвате на цена по-висока от пазарната??
          Откак влезна в комбина с Любо Пъпката и стана шеф на БРИБ ли , КРИК ли беше ,телфер ли и усвой всички ганстерски номера за кратко време а и стана много близък с господин премиера ....Разпродадох част от пакета с малки загуби защото покривах покупки на ДАХ ,но не съжалявам ....
          Смятам че ще се вдиге все пак акцията новогодишно...

Коментар

• И защо беше нужен този цирк г-н Донев?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              И аз станах като теб по 3К акции в ССВ и Доверие....50 на 50....
              Ти наистина си голям карък , къде влезеш всичко.....

Коментар

• Тука не се получиха нещата, интересно.

Коментар

• Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнение
                  Момци не е добре тук работата.Късмет ви желая.Немам.
                  Не е само проблема в този холдинг........повечето мажоритари отрязаха клона на който седяха, сега очакват да се финансират от БФБ......."да ама не", както казва Петко Бочаров......

Коментар

• Момци не е добре тук работата.Късмет ви желая.Немам.
                    Пълен провал за увеличението на капитала на Доверие обединен холдинг
                    http://www.investor.bg/news/article/126685/339.html

Коментар

• Здравейте пичове и пички

http://www.investor.bg/news/article/126428/339.html

И сега к'во......Тук никой май няма да запише.Няма да правя аналогия с едно друго увеличение на капитала ,което явно ще бтде записано на 100%.

Просто....Совите не са това което са.

Не е препоръка за покупко-продажба на акции.

Успех и лек ден на всички

Коментар

Пич, провери си пак какво и къде си чел, щото пишеш някви дивотии
                        Може но ми кажи едно едно успешно увеличение където цената не е била на маркета колкото емисионната в диапазон един месец след записването ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          ...
                          При увеличение на капитала се избира ИП и в едно от задълженията му влиза ....
                          Пич, провери си пак какво и къде си чел, щото пишеш някви дивотии

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                            Тука е интересно, че ако Донев запише всички акции от увеличението ще мине 50% в ДОХ.
                            И аз станах като теб по 3К акции в ССВ и Доверие....50 на 50....

Коментар

• Тука е интересно, че ако Донев запише всички акции от увеличението ще мине 50% в ДОХ.

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
                                И кой ще бъде този юнак дето ще издуе платната до 4 лв.
                                Г-н Донев
                                Какво да ти кажа ,ти го каза....
                                При увеличение на капитала се избира ИП и в едно от задълженията му влиза доколкото си спомням в интервала на 15-30 дни след увеличението да запази диапазон на подкрепа на цената на която се извършва увеличението. В даденият случай е 3.00- 3,5 лв. Затова смятам че 3,5- 4 лв ще видим до края на годината ако е успешно увеличението...
                                Не е препоръка....

Коментар

Working...
                                X