If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И защо беше нужен този цирк г-н Донев?!
Защо не спряхте увеличението по-рано след като не сте искали да записвате на цена по-висока от пазарната??
Започвате да губите все повече доверието на пазара към вас!
Точно в такива трудни периоди си проличават качествените миниджъри!
Донев в последните месеци определено натрупа някои пасиви в рекърда си! Конкретно за публичните му инвестиции имам предвид!
Но по отношение на Доверие Холдинг - не мисля че трябва да го виним! Тук причината за бруталния провал е Булбанк - които се изср.ха преди месец до 1.60!
Вероятно увеличение все пак ще има, но вместо по 3.50 - ще записват по 1.80 - 2.00 например! Хем делът който ще придобият ще е двоен!
Имам само 200 акции тук! Придобити на 1.60!!!! Т.е. мисля, че мнението ми е обективно и неподвластно на събитията от последните няколко "сесии" (в кавички е, защото това не е пазар - а експлозия на депресивността и абсурдността).
Мнението ми, разбира се, не е препоръка за каквито и да било инвестиционни решения!
А по отношение на Донев - нека не забравяме че и той е човек - и като такъв не може емоционално да се дистанцира от случващото се не само на БФБ, ами и в БГ, и Европа.. На всичкото отгоре и неговата касичка не е бездънна!
И още нещо - единици са тези бели рицари на БФБ!
А Огнян Донев многократно е доказвал соята коректност!
Поради това определено заслучава "доверие" Но нека знае, че то не е безконечно - и всяко действие се следи изкъсо от изстрадалия БФБ инвеститор! (стана малко като проповед...
Ти наистина си голям карък , къде влезеш всичко.....
За такива като Мунчо и тебе съм карък за себе си и моето семейство не съм ...
И аз плаках когато влязохте в Табаците но сега всичко се връща.....стократно.
Защо не спряхте увеличението по-рано след като не сте искали да записвате на цена по-висока от пазарната??
Откак влезна в комбина с Любо Пъпката и стана шеф на БРИБ ли , КРИК ли беше ,телфер ли и усвой всички ганстерски номера за кратко време а и стана много близък с господин премиера ....Разпродадох част от пакета с малки загуби защото покривах покупки на ДАХ ,но не съжалявам ....
Смятам че ще се вдиге все пак акцията новогодишно...
Момци не е добре тук работата.Късмет ви желая.Немам.
Не е само проблема в този холдинг........повечето мажоритари отрязаха клона на който седяха, сега очакват да се финансират от БФБ......."да ама не", както казва Петко Бочаров......
И кой ще бъде този юнак дето ще издуе платната до 4 лв.
Г-н Донев
Какво да ти кажа ,ти го каза....
При увеличение на капитала се избира ИП и в едно от задълженията му влиза доколкото си спомням в интервала на 15-30 дни след увеличението да запази диапазон на подкрепа на цената на която се извършва увеличението. В даденият случай е 3.00- 3,5 лв. Затова смятам че 3,5- 4 лв ще видим до края на годината ако е успешно увеличението...
Не е препоръка....
Коментар