IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Интересно е да се види как завърши акцията миналата година... с изкупуване
    И кой ще бъде този юнак дето ще издуе платната до 4 лв.
    Г-н Донев

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Тук ми се струва по-възможно да ходи до емисионната, отколкото при ССВ. Макар че е по-далеч засега.
      Но знае ли човек, като полудее това ми ти БФБ, всичко е възможно.
      Затова съм се запасил и с двете, пък каквото дойде.

Купил по 3К от двете и ще проверя колко си прав.....
      Въпреки че свободните акции който се разхождат по борсата тук са значително по малко от ССВ и на 3 лв минаха доста стотици хиляди преди няколко месеца ...
      Интересно е да се види как завърши акцията миналата година... с изкупуване

Коментар

• Проспекта е публикуван в Х3news:
        Таблица № 21: Очакван график на предлагането:
        Дата на публикуване на Проспекта 09.10.2011 г.
        Дата на публикуване на съобщението за предлагането в
        „Държавен вестник” и в централен ежедневник – в. „24 Часа” 09.10.2011 г.
        Начало на търговията с права на „БФБ –София” АД и на
        записването на новите акции 27.10.2011 г.
        Последен ден на търговията с права на „БФБ-София” АД 09.11.2011 г.
        Изтичане на периода за прехвърлянето на правата 11.11.2011 г.
        Служебен аукцион на „БФБ-София” АД за продажба на
        неупражнените права 18.11.2011 г.
        Крайна дата за записване на акции 05.12.2011 г.
        Регистрация на емисията нови акции
        и увеличението на капитала в Търговския регистър 19.12.2011 г.
        Регистриране на новите акции по сметки на инвеститорите в
        Централния Депозитар 29.12.2011 г.
        Начало на търговията с новите акции на „БФБ-София” АД 26.01.2012 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
          Ами май вече не остана толкова много време
          - Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят има право да участва в увеличението на капитала е 21.10.2011 год. /петък/

Според мен Оги Донев ще даде 4 млн колкото да мине успешно увеличението. Пък пазарът ще го видим как ще върви
          От трите дето ще правят увеличение този месец - Доверие, ЦКБ и ЕУБГ, определено предпочитам първото!
          Аз също ....
          Забравяш че тук са много бабешките акции и те няма да записват а и Донев сигурно иска да вземе 50 % в холдинга а не да запише всичко ....
          Не е препоръка

Коментар

• Ами май вече не остана толкова много време
            - Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят има право да участва в увеличението на капитала е 21.10.2011 год. /петък/

Според мен Оги Донев ще даде 4 млн колкото да мине успешно увеличението. Пък пазарът ще го видим как ще върви
            От трите дето ще правят увеличение този месец - Доверие, ЦКБ и ЕУБГ, определено предпочитам първото!

Коментар

• 3.50- НО ИМА ВРЕМЕ

Коментар

• Тук има време- Колко беше емисионната

Коментар

• Тук ми се струва по-възможно да ходи до емисионната, отколкото при ССВ. Макар че е по-далеч засега.
                  Но знае ли човек, като полудее това ми ти БФБ, всичко е възможно.
                  Затова съм се запасил и с двете, пък каквото дойде.

Коментар

• Някой решиха ,че 25% им стигат

Коментар

• Ако скоро цената стане 3,20 тогаз ще разберем в какво настроение ще бъдат или са били вече някои хора.Не е препоръка да ми четете писанията.

Коментар

• Новина ли имаме днес, или просто се е изпълнило онова дето писах по-долу... за събуждането в настроение на мастър шефа

Коментар

• Тука 1,60 беше отлична цена, но лично на мен и 1,80 много ми допада

Коментар

Продавачът явно свърши бройките за продажба - това супер, но уви сега пазарът се нуждае от време за да намери равновесната цена. Лошото е че спекуланти на нашия пазар почти не останаха и нещата не са такива каквито ни се иска.
                            Да видим какво ще става с увеличението. Доколкото гледам господина Донев си е пазарувал и на високото и при слизането по малко около 2.00, около 1.90, около 1.60 Ще си дойдат нещата по местата ама да видим колко време ще ни трябва!
                            Абе временце си искат хубавите работи... и доходности
                            Поне до НГ не мисля да си пипам пакета , че ако вземе празничното, позитивно насторение да налази пак някой родни ПФ... може хубаво коледно рали да ни спретнат.
                            Пък дано и мистър Донев помогне

Коментар

• Продавачът явно свърши бройките за продажба - това супер, но уви сега пазарът се нуждае от време за да намери равновесната цена. Лошото е че спекуланти на нашия пазар почти не останаха и нещата не са такива каквито ни се иска.
                              Да видим какво ще става с увеличението. Доколкото гледам господина Донев си е пазарувал и на високото и при слизането по малко около 2.00, около 1.90, около 1.60 Ще си дойдат нещата по местата ама да видим колко време ще ни трябва!

Коментар

Онези 18к дето се виждаха накрая на мен ми се вързват като бройка за да са последни, или поне няма да има особено много. Аз доколкото смятах трябва да са имали към 95хил, може би +/- няколко хиляди, затова смятам че първия, големия пакет не са били те, а нататък си бяха булбанката
                                Топло-топло.... много топло, направо горещо

Сега остава да чакаме Оги един ден да се събуди в настроение и ....

Коментар

Working...
                                X