Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеОпределено случилото се тук не е радостно.
купихме на 80 стотинки големи количества...
От една година събирах над лефче ,лефче и десет и едва стигнах до 1000 ....
А сега десетки хиляди....с покритие от 1,48 и защита от фалит...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДонев ,не даде конкретен отговор на форума тогава за продажбата ,въпреки че няколко пъти питах защо не купува при положение че прави увеличение на 1,48 ...
Следователно е бягал от търгово ....
Въпросът е защо не ги е купил Алианц.....
Така и така ще трябва да правят доходност на края на годината....и двамата.
благодаря за хипотезата
добавен си в статията
http://www.investor.bg/novini-i-anal...akciia,139634/
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеЕлфарма АД е разпродало Доверие обединен холдинг до 79 ст. за акция
Следователно е бягал от търгово ....
Въпросът е защо не ги е купил Алианц.....
Така и така ще трябва да правят доходност на края на годината....и двамата.
Коментар
� -
Елфарма АД е разпродало Доверие обединен холдинг до 79 ст. за акция
Коментар
� -
97 фирми и частни лица ще бъдат обезщетени за имотите им, които попадат в отсечката. 1 538 536 лв. ще получи "СМА индустриал" ЕООД за парцел от 13.8 декара в регулация. Други 968 хил. са за "Доверие - Брико" АД и неговите 8.7 декара. 317 хил. отиват за терен на "Топливо" АД, 245 хил. за "Петрол" АД.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНяма разводняване на капитала ,за мен това е важно а тимуровците са ясни ...
Поздрави!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеОт утре търгуват новата емисия, връщам по памет лентата при трейса и цкб, особено трейса при разводняването
на мен ми се стори 80 атрактивно, но като нищо можем да видим и 70... имам
Поздрави!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеАбе какво общо със СИНЕРгията, там са имоти , хотеле -ебаняци /справка СЛЪЪЪнчев ДЕЕЕН/ цуцанглияили ИХълбалъците ;- дългове , скъпо производство с конкурент
АЗИИИя,
Тука наша родна привати-крадация /ние във времето и те нас крадът/Дори и зърно-бази имат, и огрооомен паркинг
ама както и да е, но слънчев ден няма нищо общо с арменеца, то си е на свинаря от маноле - комунистическа хава. Не знам как така Панчо от Маноле беше собственик на Цум-а в София, егаси селските мурафети са тия от маноле...Не е препоръка, няма нищо общо с Доверие и дори със синергиятаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВъпрос за милиони......
Иначе продавах над 1,25 и сега пак влизам около 80 стинки....
Да се надяваме че 1,5 ще видим на НГ ,че иначе да му мисли мажоритара и той деца храни и бонуси взима.....и падане от 4 лв. на 80 стинки си е доста и за нашия стандарт ....
на мен ми се стори 80 атрактивно, но като нищо можем да видим и 70... имам
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеа нищо чудно и 60 ст. Сякаш при цкб не е на 60 ст. Изобщо сега в кризата номиналът се премества на ниво 1,38 по-ниско)))
Вярно че когато усетят големи пакети и почват всички да се правят на умрели лисици с цел да им ги подарят но тук холдинга е малък и ОД не е мажоритар в пълният смисъл на думата и прави увеличение на 1,5 та не става да се кротне на 60 стотинки цената....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВъпрос за милиони......
Иначе продавах над 1,25 и сега пак влизам около 80 стинки....
Да се надяваме че 1,5 ще видим на НГ ,че иначе да му мисли мажоритара и той деца храни и бонуси взима.....и падане от 4 лв. на 80 стинки си е доста и за нашия стандарт ....
)))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
�
Коментар