Първоначално изпратено от hotred
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hotredПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от frei1974Като гледам графиката на Коко ще познае.Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от hotred
какво има не нея?
но не мисля,че ще познаеНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
nevermind
Доверие ОХ с консолидирана печалба 7.68 млн. лв.
27 Ноември 2008 | 12:32
Консолидираната печалба на Доверие Обединен Холдинг АД към края на септември е 7.68 млн. лв. (в това число за групата 3.54 млн. лв.) при 16.75 млн. лв. (в това число за групата 10.51 млн. лв.) година по-рано, сочат данните на последния консолидиран отчет на холдинга за дейността към края на трето тримесечие на 2008 г.
Тук е редно да се спомене, че от положителни разлики от операции с финансови активи и инструменти към септември 2007 г. в компанията са постъпили 13.86 млн. лв.
Спрямо второ тримесечие на тази година консолидираната печалба на дружеството нараства с 95%. В края на юни положителният финансов резултат, на консолидирана база, е 3.93 млн. лв.
Повишение от 20% на 156.21 млн. лв. отчита Доверие Обединен Холдинг АД в нетните приходи от продажби на годишна и консолидирана база. Въпреки понижението при постъпленията от продукция, дружеството регистрира ръст за година на пласираните стоки от 35% на актуалните 105.05 млн. лв. Приходите от услуги също бележат увеличение от 11.04 млн. лв. на 16.78 млн. лв. Приходите от дивидент за холдинга възлизат на 4.45 млн. лв.
Разходите по икономическите елементи се увеличават с 19.5% на актуалните 148.66 млн. лв. Разходите за възнаграждения към този септември, според консолидирания отчет, възлизат на 18.38 млн. лв. спрямо 16.98 млн. лв. година по-рано. Балансовата стойност на продадени активи (без продукция) е 72.23 млн. лв. спрямо 53.46 млн. лв. към септември 2007 г.
Разходите за външни услуги в края на трето тримесечие на тази година са 18.09 млн. лв. За сравнение, година назад те възлизат на почти 15 млн. лв.
По балансова стойност активите на Доверие Обединен Холдинг АД към септември са 330.47 млн. лв., или с 0.4% над стойността им в края на 2007 г. Нетекущите активи се променят за периода от 237.66 млн. лв. на 236.37 млн. лв. Изменението при текущите такива е от 89.91 млн. лв. в края на 2007 г. на актуалните 93.49 млн. лв.
Некущите пасиви на холдинга в края на септември възлизат на 64.44 млн. лв. спрямо 64.36 млн. лв. към миналия декември. Текущите пасиви се променят от 63.67 млн. лв. на 60.67 млн. лв.
Основният капитал на Доверие Обединен Холдинг АД е 14.01 млн. лв., а собственият 132.79 млн. лв. при 127.97 млн. лв. в края на 2007 г.
Преди спирането на търговията на БФБ по-рано днес акциите на дружеството се понижиха с 5.78%, до последните 6.5 лв., при обем от 3 120 лота.
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от frei1974Като гледам графиката на Коко ще познае.Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от hotred
какво има не нея?
но не мисля,че ще познае
Коментар
-
Първоначално изпратено от frei1974Като гледам графиката на Коко ще познае.Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от hotred
какво има не нея?Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Абе следя я таз позиция-заради теб изчаквам ако паднат на 4 ти ще кажеш каква е черпилката.Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от dobiКоко, за щастие не се мисля за единствен по тази позиция, много сме, силни сме. Иначе си знам, че съм уникален в природата :-)
Не препоръчвам нищо
- така че лошо нема
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от dobiКоко, за щастие не се мисля за единствен по тази позиция, много сме, силни сме. Иначе си знам, че съм уникален в природата :-)
Не препоръчвам нищо
- така че лошо нема
Успех
Коментар
Коментар