If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Чудех се къде да го пусна .... една от медиите го престави за успешен и водещ мениджър на фирми на борсата... Фармата, Медика , Доверие .... а тук нещо е слабичко положението и е време да се вземе мерки ....
тука минаха бая едри пакети последните седмици. дали Фармата си купи????
Моето усещане е същото, както и смешните резултати които се обявяват. Явно някои хора имат интерес цената да е ниска още известно време, за да могат да увеличат дела си
Берекета е получваш справка за индивидуалната си партида където личи всеки месец твоята вноска - 5 % удръжка за поддъране на сметката ! Това ако не е обир пладнешки .....не знам защо се наричат Доверие ...след като си е КОЖОДЕРИЕ
През масовата приватизация съм купил акции на Доверие. След това, явно е имало увеличение на капитал и на всяка акция е дадена по още една, но про направена справка в ЦД, излиза, че тези акции са при брокер. Може ли някой да ми каже при кой брокер да си търся акциите от увеличението. Благодаря предварително.
Тези, които си записал по време на масовата приватизация (25) са по твоя сметка в централния депозитар (или в ОББ, не съм сигурен), а тези от увеличението (25) са в Евър (финансова къща). ето ти и линк: http://www.ever.bg/
През масовата приватизация съм купил акции на Доверие. След това, явно е имало увеличение на капитал и на всяка акция е дадена по още една, но про направена справка в ЦД, излиза, че тези акции са при брокер. Може ли някой да ми каже при кой брокер да си търся акциите от увеличението. Благодаря предварително.
...освен това и доста големи пакети минават напоследък.
ина4е май са третия по големина здравен фонд.
ако стане задължително доп. здр. осигуряване наистина ще
има берекет.
Коментар