Тук нещо, като при IHLBL ми се вижда да се очертава.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеПравят увеличение при 1,48.
Как може да предлагаш на инвеститорите да записват акции по 1,48 , щом основните акционери не са готови да купуват на пазара дори под тази цена???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЛошото е , че Донев се ползваше с доверие в инвестиционната общност и сега дано е кратко излизане от правият път ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЛошото е , че Донев се ползваше с доверие в инвестиционната общност и сега дано е кратко излизане от правият път ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеАко ще и самолета да се вдигне - все тая)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение...
Смятам че ще се вдиге все пак акцията новогодишно...)))
Коментар
-
[QUOTE=Han Krum;1059178939]Ти вече ми се очертаваш като
Забрави когато лъжеше бабите от Старозагорско за да им вземеше боновите книжки от Доверие и Петролхолдинг на безценица преди седем ,осем години , под протекцията на местният мафиот.... Забрави ли злобата че КАО не се движи добре а Монбат се качва преди години и целият форум те игнорира ,А сега присъди издава кой какъв е.... Никовете са различни но хората на борсата са едни засега и за съжаление ...Забрави ли че Доверие и Синергон се продаваше на 1,6 лв,70 ст през септемри, колкото и сега и колкото преди десет годиниLast edited by Beti; 26.11.2011, 14:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеОткак влезна в комбина с Любо Пъпката и стана шеф на БРИБ ли , КРИК ли беше ,телфер ли и усвой всички ганстерски номера за кратко време а и стана много близък с господин премиера ....Разпродадох част от пакета с малки загуби защото покривах покупки на ДАХ ,но не съжалявам ....
Смятам че ще се вдиге все пак акцията новогодишно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗа такива като Мунчо и тебе съм карък за себе си и моето семейство не съм ...
И аз плаках когато влязохте в Табаците но сега всичко се връща.....стократно.май много турски сериали гледаш
тука говорим за борсата. А табаци аз не съм купувал, не пуша, за други незнам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеИ защо беше нужен този цирк г-н Донев?!
Защо не спряхте увеличението по-рано след като не сте искали да записвате на цена по-висока от пазарната??
Започвате да губите все повече доверието на пазара към вас!
Точно в такива трудни периоди си проличават качествените миниджъри!Конкретно за публичните му инвестиции имам предвид!
Но по отношение на Доверие Холдинг - не мисля че трябва да го виним! Тук причината за бруталния провал е Булбанк - които се изср.ха преди месец до 1.60!
Вероятно увеличение все пак ще има, но вместо по 3.50 - ще записват по 1.80 - 2.00 например! Хем делът който ще придобият ще е двоен!
Имам само 200 акции тук! Придобити на 1.60!!!! Т.е. мисля, че мнението ми е обективно и неподвластно на събитията от последните няколко "сесии" (в кавички е, защото това не е пазар - а експлозия на депресивността и абсурдността).
Мнението ми, разбира се, не е препоръка за каквито и да било инвестиционни решения!
А по отношение на Донев - нека не забравяме че и той е човек - и като такъв не може емоционално да се дистанцира от случващото се не само на БФБ, ами и в БГ, и Европа.. На всичкото отгоре и неговата касичка не е бездънна!
И още нещо - единици са тези бели рицари на БФБ!
А Огнян Донев многократно е доказвал соята коректност!
Поради това определено заслучава "доверие"Но нека знае, че то не е безконечно - и всяко действие се следи изкъсо от изстрадалия БФБ инвеститор! (стана малко като проповед...
Коментар
Коментар