някой, който разбира техническия анализ може ли да се изкаже по графиката? Нещо ми се вижда, че 7лв. са съпротива. Поне като я гледам исторически. Някой ако може да внесе малко техническа мисъл е добре дошло
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hotredПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от hotredПървоначално изпратено от wannarocka цената на увеличението е още мнооого далеч
200 000)които бяха изкупени от О.Донев или Р.радев на цена от 14.лева
и си мисля че таргета ми е там някъде
те също (реален)
нали се сещаш каква е разликата в активите и доходностите
но под каква форма?
а на миноритарите какво...Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от hotredПървоначално изпратено от wannarocka цената на увеличението е още мнооого далеч
те също (реален)
нали се сещаш каква е разликата в активите и доходностите
Коментар
-
Първоначално изпратено от hotredПървоначално изпратено от wannarocka цената на увеличението е още мнооого далеч
те също (реален)
нали се сещаш каква е разликата в активите и доходноститеНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Айде да се поздравиме и с хубавия отчет на Медика
Още ++++ за консолидирания. На запад в момента като дефанзивни позиции, анализаторите говорят само за consumer staples i PHARMACEUTICALS
Аз това и следвам
Искам сега да видя момина крепост какво ще покаже
Другия момент е, че колкото и да се скапва икономиката, от лекарствата и здравето не се пестят парички . Като нямаш пари, може да не си купиш 2 блистъра витамин Ц, ще си купиш 1 за да оздравееш. Едва ли ще се лишиш от лекарства и от прегледи, само защото нямаш пари. ЩЕ се лишиш от друго
Та така, много съм щастлив в тия червени потоци да плувам, в мойта зелено-синя лодка хихихи
айде
Коментар
-
Първоначално изпратено от СашкоЕто това е резултат. Доверие Брико - ръст в печалбата от 3281 до 6249!!!!!!! Приходите почти 50%, разходите с по-малко. Да е честито на акционерите и на г-н Донев
Доволен съм БРАВО.
А някой знае ли защо инвестора мълчат и не побликуват нищо по отчета?
какво се ослушват?Имаме много добри резултати,защо нищо не пишат за това?
Коментар
-
Първоначално изпратено от СашкоМного добре се развива дружеството. На фона на тоталния срив на борсата, то се държи много добре. Според мен е много хубаво това, което прави Донев, че го преструктурира. Другата добра новина е, че Цонко Ментата го няма
А най-хубавата новина е, че с увеличението на здравните вноски Доверие ще спечели доста, тъй като те са много добре позиционирани в този бизнес сегмент. Доброволното здравно осигуряване тепърва ще набира скорост и Доверие е добре позиционирано да откъсне огромен дял от пая, а все пак отзаде е Софармата. Напоследък доста четеме за здравните фондове а като гледам техния е в топ 5 + медицински центрове и солиден кеш
Досега чаках отчета, но мисля да стана инвеститор тука Разбира се това е лично мнение и анализ, който правих.
Лично мнение.
точно затова става дума - на едно мнение сме-само чакам да пуснат най-накрая
частните здравно-осигурителни фондове и нещата стават наистина сериозни!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от СашкоМного добре се развива дружеството. На фона на тоталния срив на борсата, то се държи много добре. Според мен е много хубаво това, което прави Донев, че го преструктурира. Другата добра новина е, че Цонко Ментата го няма
А най-хубавата новина е, че с увеличението на здравните вноски Доверие ще спечели доста, тъй като те са много добре позиционирани в този бизнес сегмент. Доброволното здравно осигуряване тепърва ще набира скорост и Доверие е добре позиционирано да откъсне огромен дял от пая, а все пак отзаде е Софармата. Напоследък доста четеме за здравните фондове а като гледам техния е в топ 5 + медицински центрове и солиден кеш
Досега чаках отчета, но мисля да стана инвеститор тука Разбира се това е лично мнение и анализ, който правих.
Лично мнение.
Коментар
-
Много добре се развива дружеството. На фона на тоталния срив на борсата, то се държи много добре. Според мен е много хубаво това, което прави Донев, че го преструктурира. Другата добра новина е, че Цонко Ментата го няма
Лично мнение.
Коментар
Коментар