Първоначално изпратено от Иво Орозов
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от GALBAПървоначално изпратено от INSIDER-AСофарма и в частност г-н Донев според мен направиха гаф с увеличението на капитала. Доста закъсняха за да могат да съберат кеша на разни развълнувани инвеститори и се наложи да си го запишат изцяло сами, т.е. останаха с празни ръце. Дори до последния момент инсценираха търсене по позицията и изкупуваха всичко до 12,50 лв., така че да изглежда много привлекателно да се участва ;-) Така или иначе бързата печалба не се състоя. Добър замисъл, лош тайминг. Винаги обаче има и следващ път ;-)
НЕ Е ПРЕПОРЪКА.СОБСТВЕНО МНЕНИЕ.МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Insidere, не си съвсем прав. Мисля, че замисълът е да се консолидира на разумна цена % на управляващите. Ако не се лъжа те се сдобиха с нови около 6%, което прави много трудно превземаем холдинга. След като спряха да крепят цената логично тя спадна, но все пак %тно по-малко от повечето други.
По-интересно е сега дали пак те купуват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AСофарма и в частност г-н Донев според мен направиха гаф с увеличението на капитала. Доста закъсняха за да могат да съберат кеша на разни развълнувани инвеститори и се наложи да си го запишат изцяло сами, т.е. останаха с празни ръце. Дори до последния момент инсценираха търсене по позицията и изкупуваха всичко до 12,50 лв., така че да изглежда много привлекателно да се участва ;-) Така или иначе бързата печалба не се състоя. Добър замисъл, лош тайминг. Винаги обаче има и следващ път ;-)
НЕ Е ПРЕПОРЪКА.СОБСТВЕНО МНЕНИЕ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AСофарма и в частност г-н Донев според мен направиха гаф с увеличението на капитала. Доста закъсняха за да могат да съберат кеша на разни развълнувани инвеститори и се наложи да си го запишат изцяло сами, т.е. останаха с празни ръце. Дори до последния момент инсценираха търсене по позицията и изкупуваха всичко до 12,50 лв., така че да изглежда много привлекателно да се участва ;-) Така или иначе бързата печалба не се състоя. Добър замисъл, лош тайминг. Винаги обаче има и следващ път ;-)
НЕ Е ПРЕПОРЪКА.СОБСТВЕНО МНЕНИЕ.Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Софарма и в частност г-н Донев според мен направиха гаф с увеличението на капитала. Доста закъсняха за да могат да съберат кеша на разни развълнувани инвеститори и се наложи да си го запишат изцяло сами, т.е. останаха с празни ръце. Дори до последния момент инсценираха търсене по позицията и изкупуваха всичко до 12,50 лв., така че да изглежда много привлекателно да се участва ;-) Така или иначе бързата печалба не се състоя. Добър замисъл, лош тайминг. Винаги обаче има и следващ път ;-)
НЕ Е ПРЕПОРЪКА.СОБСТВЕНО МНЕНИЕ.МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=569761
Гледайте видеото. Позицията има много потенциал. Криза или не, частното здравно осигурявана от догодина ще е един от най-печелившите сектори. Не случайно Донев влезе тук. Преструктурирането на холдинга започна, като Доверие се освободи от някои ненужни дружества. В момента не трябва да се гледа кое дружство колко е паднало, а кое дружество ще бъде най-малко засегнато от кризата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefalaАко може някой да ми обясни този феномен!!!
http://img90.imageshack.us/my.php?image=123nt6.gif
Коментар
Коментар