Ако може някой да ми обясни този феномен!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от TradanzaПървоначално изпратено от KlemenzaTradanza, след пробива на 7.213-15, къде мислиш, че ще е следващото ключово ниво? Аз съм инвестирал тук. Не съм голям привърженик на техническия, ама да си призная, че не го и разбирам особено. Относно фундамент, Доверие има всички шансове да стане един от лидерите в часното здравно осигуряване. А като прибавиш и Доверие Брико, аз смятам, че шанса за растеж тук е повече от голям.
Не е препоръка.
Драсни на ЛС ще ти пратя една картинка. Да видиш как излгежда.
Горното не е препоръка за търговия с ЦК.
Не притежавам акции.
9.325 - 9.330 лв.
Ами там сме някъде - тя счетоводната е 9.60
Коментар
-
Първоначално изпратено от KlemenzaTradanza, след пробива на 7.213-15, къде мислиш, че ще е следващото ключово ниво? Аз съм инвестирал тук. Не съм голям привърженик на техническия, ама да си призная, че не го и разбирам особено. Относно фундамент, Доверие има всички шансове да стане един от лидерите в часното здравно осигуряване. А като прибавиш и Доверие Брико, аз смятам, че шанса за растеж тук е повече от голям.
Не е препоръка.
Драсни на ЛС ще ти пратя една картинка. Да видиш как излгежда.
Горното не е препоръка за търговия с ЦК.
Не притежавам акции.
Коментар
-
Tradanza, след пробива на 7.213-15, къде мислиш, че ще е следващото ключово ниво? Аз съм инвестирал тук. Не съм голям привърженик на техническия, ама да си призная, че не го и разбирам особено. Относно фундамент, Доверие има всички шансове да стане един от лидерите в часното здравно осигуряване. А като прибавиш и Доверие Брико, аз смятам, че шанса за растеж тук е повече от голям.
Не е препоръка.
Коментар
Коментар