Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
Ако му е изгодно на тези цени, защо да спира
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Когато чичо спре да продаваhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеТук е като запушен вулкан. С всеки месец на добри отчето, налягането се засилва. Кога ли ще изригне?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеБраво на банката!!!
https://doverie.bg/wp-content/upload...lts_022022.pdf
Приходи от дейността: 27 млн. лева, което е близо 80% ръст спрямо 02/2021 г.
Печалба преди данъци: 11,7 млн. лева, което е 4,4 млн. лева ръст само за един месец.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Браво на банката!!!
https://doverie.bg/wp-content/upload...lts_022022.pdf
Приходи от дейността: 27 млн. лева, което е близо 80% ръст спрямо 02/2021 г.
Печалба преди данъци: 11,7 млн. лева, което е 4,4 млн. лева ръст само за един месец.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеВнимание балон
Като изкара тая година 80 - 90 мил лв или около 4 лв на акция тогава ще си говорим пак. Успех.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
Молдова мисля остана неутрална по отношение на санкцийте към Русия (освен за въздушното пространство) така че руските пари ще си се въртят там. Дори според мен биха се е увеличили, за да ги ползват като параван заради санкцийте на ЕС. Току виж минават и транзитни плащания за газ.
Аз лично очаквам силно тримесечие за банката, въпреки журещата ги инфлация.
Ако се тръгне в тази посока, Русия със сигурност ще предпочетат Сърбия пред Молдова, но лошото е че май и дебелосерковците от ЕС също ще искат бъде сърбия и да я хлъзнат занапред да стане член на ЕС и така да приключат влиянието на Русия на балканите, поне в по-голямата му част.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнениеПритеснителни са тези новини, че тази нощ са обстрелвали Одеса, но определено този град ще е доста труден за превземане. Първо корабите не смеят да влезнат, че много мини има. Второ брега е силно барикадиран и превземането ще им струва много.
Отделно разглеждах клоновата мрежа на молдиконбанк, имат два клона които попадат в района на приднестровието, дори за единия не съм много сигурен. Но хайде, два да са. Да, моментно цената ще падне следващата седмица , но не мисля че Русия ще посмее да атакува и Молдова. Тогава определено ще стане грозна война с участието на НАТО, Китай, Беларус и Русия.
Единствения обект в приднестровието който намирам е разположен в Медицински център с табели на ЕС до вратите, така че вероятно е по скоро банкомат или най-много някое изнесено гише.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
По кротко с манипулирането... видимо руснаците се оттеглят от киев...като ти харесва доверие купувай !Точно от твоето мнение изобщо нямам нужда. Купувай ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Очертават се тежки времена за района на Одеса.
Мисля, че рискът тук доста се повиши
- 1 like
Коментар
Коментар