IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Мисля, че идеята на продажбите е да задържа цената. Няма обеми. Качи се на 9 и я сваля на 8.5-8.6.
    Мисля, че продава за да генерира пари да крепи фармата

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение

Ако му е изгодно на тези цени, защо да спира
      Мисля, че идеята на продажбите е да задържа цената. Няма обеми. Качи се на 9 и я сваля на 8.5-8.6.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Когато чичо спре да продава
        Ако му е изгодно на тези цени, защо да спира
        http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• 18.8млн.лв печалба с включен "военният" март

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
            Тук е като запушен вулкан. С всеки месец на добри отчето, налягането се засилва. Кога ли ще изригне?
            Когато чичо спре да продава

Коментар

• Тук е като запушен вулкан. С всеки месец на добри отчето, налягането се засилва. Кога ли ще изригне?

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                Браво на банката!!!

https://doverie.bg/wp-content/upload...lts_022022.pdf

Приходи от дейността: 27 млн. лева, което е близо 80% ръст спрямо 02/2021 г.

Печалба преди данъци: 11,7 млн. лева, което е 4,4 млн. лева ръст само за един месец.
                Време е някой хейтър сега да се включи и да ни обясни, колко са зле нещата...

Коментар

• Браво на банката!!!

https://doverie.bg/wp-content/upload...lts_022022.pdf

Приходи от дейността: 27 млн. лева, което е близо 80% ръст спрямо 02/2021 г.

Печалба преди данъци: 11,7 млн. лева, което е 4,4 млн. лева ръст само за един месец.

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
                    Внимание балон
                    Балон, но спаднал.
                    Като изкара тая година 80 - 90 мил лв или около 4 лв на акция тогава ще си говорим пак. Успех.

Коментар

• Внимание балон

Коментар

• Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение

Молдова мисля остана неутрална по отношение на санкцийте към Русия (освен за въздушното пространство) така че руските пари ще си се въртят там. Дори според мен биха се е увеличили, за да ги ползват като параван заради санкцийте на ЕС. Току виж минават и транзитни плащания за газ.
                        Аз лично очаквам силно тримесечие за банката, въпреки журещата ги инфлация.
                        А грам не отбирам от немски...

Ако се тръгне в тази посока, Русия със сигурност ще предпочетат Сърбия пред Молдова, но лошото е че май и дебелосерковците от ЕС също ще искат бъде сърбия и да я хлъзнат занапред да стане член на ЕС и така да приключат влиянието на Русия на балканите, поне в по-голямата му част.

Коментар

• Хупотеза на руски икономист;ЕС отказва да купува газ с рубли.Трядва им страна посредник от Европа ,която да не е член на ЕС.Това са Сърбия и Молдова.Така купуваха украинците и поляците/и си плащаха комисионна на посредника/.

Коментар

• Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
                            Притеснителни са тези новини, че тази нощ са обстрелвали Одеса, но определено този град ще е доста труден за превземане. Първо корабите не смеят да влезнат, че много мини има. Второ брега е силно барикадиран и превземането ще им струва много.

Отделно разглеждах клоновата мрежа на молдиконбанк, имат два клона които попадат в района на приднестровието, дори за единия не съм много сигурен. Но хайде, два да са. Да, моментно цената ще падне следващата седмица , но не мисля че Русия ще посмее да атакува и Молдова. Тогава определено ще стане грозна война с участието на НАТО, Китай, Беларус и Русия.
                            По-скоро няма
                            Единствения обект в приднестровието който намирам е разположен в Медицински център с табели на ЕС до вратите, така че вероятно е по скоро банкомат или най-много някое изнесено гише.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

По кротко с манипулирането... видимо руснаците се оттеглят от киев...като ти харесва доверие купувай !
                              Точно от твоето мнение изобщо нямам нужда. Купувай ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Очертават се тежки времена за района на Одеса.
                                Мисля, че рискът тук доста се повиши
                                По кротко с манипулирането... видимо руснаците се оттеглят от киев...като ти харесва доверие купувай !

Коментар

Working...
                                X