If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ей Юда ОД бил следствен...., той и Николай Цонев беше обявен за престъпник и съден ама не е осъден и бе оправдан по ВСИЧКИ обвинения. Само че медиите близки до ББ и ЦВ ЦВ сега си мълчат!!!
Тук говорим за ЮЛ не за физическо и да падне ще купим по-евтино!!! Говорим за качествени бизнеси, ей!
Купувах на два пъти . Единият път от Пощенска ,другият път от Карол....
За мен Пощенска е продавача ....
Не знам защо сте скептични но Донев ми купува тази миналата година на 4 лева а сега на 80 стинки да дава е малко смешно и то след увеличение от 1,5 където въртеше негови акции с хиляди и изкупуваше до 1,35 . Другото е че това е фонд от Масовата и няма такова изразено мажоритарно присъствие че да продава.....
Не е препоръка....
Монти...внимавай....все пак ОД е СЛЕДСТВЕН.....В Бг всичко става....вярно,че всички продават при такава новина....то и аз бих купил....ама....ако стане осъден(да не дава Господ)....всичко негово ще гони ....много надолу...Ти сис знаеш...Аз гледам да съм със силните на деня
Да и аз го гледам- навремето го купих на 4 и продадох на 11. Интересни нива са , но дали няма да падне повече. Кои продават точно и колко имат:)
Купувах на два пъти . Единият път от Пощенска ,другият път от Карол....
За мен Пощенска е продавача ....
Не знам защо сте скептични но Донев ми купува тази миналата година на 4 лева а сега на 80 стинки да дава е малко смешно и то след увеличение от 1,5 където въртеше негови акции с хиляди и изкупуваше до 1,35 . Другото е че това е фонд от Масовата и няма такова изразено мажоритарно присъствие че да продава.....
Не е препоръка....
Интересни продажби под 80 стинки......
Може и да е рисково но почвам да правя пакет . ОД преди месец прави увеличение на 1,5 а сега на 80 стинки а той се крепи акциите и вложенията за сметка на едни други трибуквени който май продават...
Не е препоръка.....
ОД прави увеличение на 1.50, ама може да източи мноооого повече, а ние можем дори от него да си купим на 0.80 и пак той ще е на сметка, а ние можем само да гледаме отстрани и да си приказваме! Контролът е голяма работа!!!
Може и да е рисково но почвам да правя пакет . ОД преди месец прави увеличение на 1,5 а сега на 80 стинки а той се крепи акциите и вложенията за сметка на едни други трибуквени който май продават...
Не е препоръка.....
Прав си...с едно уточнение,срещу трибуквените няма повдигнато ОБВИНЕНИЕ в укриване на данъци,измами,...и т.н.
Ако съдът реши нещо,което не е в негова полза,едва ли ще са му необходими акции....там където евентуално могат да го пратят разменното средство са цигарите.
Не е препоръка.....
И какво толкова те кефи, какво ще спечелиш това? Или кефа е просто че други ще загубят!?
В друга тема бяха ти го казали, че си завистливо човече и ти въобще не се и оптиваш да опровергаеш това
Завист не, но гадно и злобно да.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Много ме кефи като пада цената на Доверие Холдинг. Щото като пада все едно доверието пада.
И какво толкова те кефи, какво ще спечелиш това? Или кефа е просто че други ще загубят!?
В друга тема бяха ти го казали, че си завистливо човече и ти въобще не се и оптиваш да опровергаеш това
нищо сериозно?
г-н Геко в момента здравеопазването е единствения бизнес който върви
хората имат болница, един от най-големите здравни фондове, служба за трудова медицина, и МЕДИКА - за нея питай Импето. Процентите като цъкнеш на сайта им ще ги видиш.
8лв счет.ст-ст знам че такива работи гледаш
какво върви на бизнеса със здравеопазването - дългове които само се трупат и нямат изплащане или че клиентите на тоя бизнес масово нямат пари да се лекуват, и че по скоро ще си мрат като мухи от колкото да ходят из много нови и скъпи може би билници
Какви са тези 8 лв. - никога не гледам счетоводна стойност на консолидирана база на холдинг, осовено на такъв с под холдинги и много неясни проценти - много е вредно според мен
Само в майката какво има като счетоводна стойност според мен има значение. И вече се гледат какави са участията, и дали дават или са давали някога дивидент за холдинга, или дали има печеливши продажби на участия
There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
а да за магазините Бриколаж да, съгласих се! ама 1трим са на загуба, а имат падеж от 17млн., е верно че не на кой да е
Е на какво да са при отваряне на 5 обекта и може би договори за още 3?
Какъв е % на инвестициите им там?
Повтарям, че нямам тук, но ми прави впечатление хъса на БГ Бъфет и се чудя, кажете мнение.
Дай процентите ? щото в мното от дето казваш не е ясно за мен какъв в процента за холдинга
А и така , като гледам няма нищо сериозно като бизнес
нищо сериозно?
г-н Геко в момента здравеопазването е единствения бизнес който върви
хората имат болница, един от най-големите здравни фондове, служба за трудова медицина, и МЕДИКА - за нея питай Импето. Процентите като цъкнеш на сайта им ще ги видиш.
8лв счет.ст-ст знам че такива работи гледаш
Коментар