Първоначално изпратено от BSEtrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеОбяснете на страничните наблюдатели защо ѝ е на Софарм АД да притежава магазини Направи си сам?
Не е препоръка!
Коментар
-
Софарма е с над 30% след последните покупки!
Доверие Обединен Холдинг АД-София
Вътрешна информация по чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти 11:58
Уведомление за дялово участие от Софарма АД Прикачени файлове:Уведомление за дялово участие от Софарма АД
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнение
освен в последния доклад може да видиш и това, за по-лесно:
http://www.investor.bg/novini-i-anal...olding-230511/
други големи са Калиман с 4.9% , Телсо - 3.8% и СФТРД - почти 5%, УПФ на Алианц и Стоев - по 306хил.ППФ и ДПФ на Алианц- 200хил
не изключвам нещо от рода на албх, но първо да видим ще прехвърлят ли до една трета и оценката. Реално си имат над 50%, а 35% са в неосъзнати.
някой да не се върже на писанията ми от избата, само предположения, без препоръки.
Тази е четох и визирам големите , защото и пакетите наедряха , та от тях няма да потече инфо защото и не ни го дължат и ще си останем на тъмно поне до 4Q. Ако някой може,- да го сметне !
пп. за натам и аз си мисля , не напразно и Чичо се позареди в началото на "упражнението вливане албенско"от 5,80 та до 7 ги закараха !!!
Last edited by inta53; 22.12.2016, 22:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениее добре, каква да е идеята? 50 компании няма да се влеят в СФАРМ!?!?
Но за мен това не значи че всичко отива в Софарма!
Съобщенията на ДОХ (към днешна дата) до борсата показват че Софарма държи пряко и непряко (общо) над 25%! Което значи че останалите пакети са отишли при другите големи акционери! Едва ли ще искат да консолидират ДОХ. Все пак големите инвеститори в Софарма ще питат какво прави Бриколажа и другите бизнеси извън фармацията в групата! Но ако държат ДОХ като инвестиция при ръст на бизнеса на ДОХ цената и на Софарма би ставала по атрактивна!
Не е препоръка за търговия с акции!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениепо infostock , съм сигурен че от две години не са актуализирани , - за инвестора не знам , но си мисля че са актуални понеже по редовно изнасят отчети и движения по тази позиция
http://www.investor.bg/novini-i-anal...olding-230511/
други големи са Калиман с 4.9% , Телсо - 3.8% и СФТРД - почти 5%, УПФ на Алианц и Стоев - по 306хил.ППФ и ДПФ на Алианц- 200хил
не изключвам нещо от рода на албх, но първо да видим ще прехвърлят ли до една трета и оценката. Реално си имат над 50%, а 35% са в неосъзнати.
някой да не се върже на писанията ми от избата, само предположения, без препоръки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениепо infostock , съм сигурен че от две години не са актуализирани , - за инвестора не знам , но си мисля че са актуални понеже по редовно изнасят отчети и движения по тази позиция
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТова е по infostock
Разпределение на акционерен капитал
А тези данни от investorТелекомплект АД 9.99% Елфарма АД 9.98% Телсо АД 9.98% Софарма АД 9.90%
Акционер Дял Телсо АД 14,12% Телекомплект АД 9,99% Расафи ЕООД 7,71% Софарма АД 9,90%
сериозни са разминаванията , но тези слезли под 5% не са задължени да оповестяват , та едва ли ще ни светне скоро
Коментар
-
Това е по infostock
Разпределение на акционерен капитал
А тези данни от investorТелекомплект АД 9.99% Елфарма АД 9.98% Телсо АД 9.98% Софарма АД 9.90%
Акционер Дял Телсо АД 14,12% Телекомплект АД 9,99% Расафи ЕООД 7,71% Софарма АД 9,90%
сериозни са разминаванията , но тези слезли под 5% не са задължени да оповестяват , та едва ли ще ни светне скоро
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
http://www.investor.bg/novini-i-anal...-sofix-225305/
От този вариант с влизане в Софикс се интересуваме само шепа спекуланти според мен. Трудно ми е да повярвам, че Донев прави каквито и да било действия в тази посока. Представям си някаква друга негова игра, но каква, ще видим в бъдещето. Поне аз ще я разбера, след като е изиграна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнениеКак мислите, подобен род поглъщане може ли да доведе до увеличаване на free flote на Софарма и оттам да повлияе на това, коя друга компания от групата би имала шансове да влезе в Sofix при едно увеличение на броя фирми в индекса?
Признавам, не познавам логиката на участие в Sofix.
Професорът
От този вариант с влизане в Софикс се интересуваме само шепа спекуланти според мен. Трудно ми е да повярвам, че Донев прави каквито и да било действия в тази посока. Представям си някаква друга негова игра, но каква, ще видим в бъдещето. Поне аз ще я разбера, след като е изигранаПътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар