IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
    Пазарът е скапан в момента. Няма логика да е под един лев.
    По скоро дирижиран,чакат нещо ,но дали новият месец или старта на платформата
    на обединените балкански борси трудно е да се каже.

Коментар

• Пазарът е скапан в момента. Няма логика да е под един лев.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
        Излизаме на печалба покрай Медика гледам, въпреки обезценка на активи и провизии за близо 6 млн. лева. Баланса се изчиства чудесно, оттук нататък само на печалби дано да е
        Бриколажа изкарва добра печалба за 2015. Дано тази година да се засили още потреблението. Намалили са и доста дълга, явно част от парите за Медика са отишли за погасяване на задължения. Успех!

Коментар

• Излизаме на печалба покрай Медика гледам, въпреки обезценка на активи и провизии за близо 6 млн. лева. Баланса се изчиства чудесно, оттук нататък само на печалби дано да е

Коментар

• консолидираният излезна

Доверие Обединен Холдинг АД-София представи тримесечен консолидиран отчет за четвърто тримесечие на 2015 г.

Коментар

• Консолидираният за Q1 трябва да се види първо, какво става с кеша - къде се намира и как ще се използва, не са малко пари. За капитализацията не говорим, тя е направо смешна А иначе интересно тук как си отчитат загуби, лесно биха могли да ги покрият, но уви

Коментар

• Първоначално изпратено от rasovski Разгледай мнение
                Може би на тази цена има смисъл да се влиза ,защото риска от допълнителни загуби е по-малък в сравнение от евентуална спекулативна печалба.
                Мераклии много да влизат на тази цена, но няма продавачи.

Коментар

• Сериозен кеш акумулира Доверие. Особено сега след търговото на Медика.

Коментар

• Може би на тази цена има смисъл да се влиза ,защото риска от допълнителни загуби е по-малък в сравнение от евентуална спекулативна печалба.
                    rasovski

Коментар

• аз си събрах тук едно малко пакетче гледам цената пребита от няколко страни та стърже по 5 годишно дъно и реших да помогна с някоя друга бройка на излизащите
                      http://www.infostock.bg/infostock/co...raphics/DOVUHL
                      пък знае ли човек ако реши да обърне под леФче-няма да ги дАм
                      Не е Препоръка!!!
                      "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                        Чел ли си отчетите в детайли? Като изключим обезценките които са еднократни, другата година ще е добре. Ще има и доста кеш за развитие! Цената явно не е добра в момента за купилите но търпение се иска.

На колко си купил?, аз съм на средна около 0.90 ст но не се притеснявам, големите пакети минаха към 1 лв и до края на годината пак ще е там най вероятно.

Не е препоръка за покупко продажба на акции!
                        Не знам докога ще продължават да пилеят акционерният капитал, тоест да се декапитализират. Холдингът има добър потенциал, но освен потенциал трябва и добър мениджмънт.

Разкарах малко днес на лека загуба.

Коментар

• Чел ли си отчетите в детайли? Като изключим обезценките които са еднократни, другата година ще е добре. Ще има и доста кеш за развитие! Цената явно не е добра в момента за купилите но търпение се иска.

На колко си купил?, аз съм на средна около 0.90 ст но не се притеснявам, големите пакети минаха към 1 лв и до края на годината пак ще е там най вероятно.

Не е препоръка за покупко продажба на акции!

Коментар

• Има консолидиран отчет за трето тримесечие 2015.

http://x3news.com/?page=Company&BULSTAT=121575489

Имам малко акции тук за съжаление. Не съм доволен от резултатите.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              ето кой иска Токуда:
                              Радосвет Радев съди БНБ
                              без да заявявам, че управлението на една банка е много сложна дейност - примери като посредствени управленски екипи много, мисля че мотивите не са неправилни

Коментар

• ето кой иска Токуда:
                                Радосвет Радев съди БНБ

Коментар

Working...
                                X