IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
    Да имат доста кеш след тази продажба продажбата на Медика минава на добри нива а и ще има добър ефект върху приходите така че в края на годината ще видим една добра печалба въпреки преоценките.

Тази година изчистиха Вратица, увеличиха капитала на болницата, направиха негативни преоценки на активите на Хидроизмат, Доверие енергетика, и други. ...
    Някой да има повече информация за тези обезценени вземания (от Вратица?)? Какъв е казусът там?
    Благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
      не съм ги следял подробно, но винаги съм си мислел, че оги джи ще ги изглозка, а с парите ще му върнат заемите, които е отпуснал на болницата примерно. Може и да греша, но ще го погледна внимателно отново.
      Аз го следя от доста време холдинга и то в детайл. Мислех че още тази година ще сме на добра печалба но Вратица пак подля вода. Но всички тези преоценки са еднократни и няма да ги има за в бъдеще!
      Ако искаше да го изглозга досега имаше доста възможности но както виждаме търси възможности да го развива. Токуда не стана но да видим какво следва

Доста ходове се правеха от Донев и тези ходове поне за мен значат че иска да го развива и може би в един момент да продаде контрола но едва ли на под счетоводна. След толкова трудни години и след като вече се говори за нови покупки и разрастване, да се продаде евтино не вярвам.

Не е препоръка за покупко продажби на акции! Имам акции в Доверие!

Коментар

Да имат доста кеш след тази продажба продажбата на Медика минава на добри нива а и ще има добър ефект върху приходите така че в края на годината ще видим една добра печалба въпреки преоценките.

Тази година изчистиха Вратица, увеличиха капитала на болницата, направиха негативни преоценки на активите на Хидроизмат, Доверие енергетика, и други. Та сега до голяма степен са изчистени и с доста кеш на разположение за покупки.

За мен най вероятно ще използват парите за разширяване на холдинга, но едва ли Токуда е на масата вече. Мисля че там интересите на КОЙ са прекалено големи

не съм ги следял подробно, но винаги съм си мислел, че оги джи ще ги изглозка, а с парите ще му върнат заемите, които е отпуснал на болницата примерно. Може и да греша, но ще го погледна внимателно отново.

Коментар

• Да имат доста кеш след тази продажба продажбата на Медика минава на добри нива а и ще има добър ефект върху приходите така че в края на годината ще видим една добра печалба въпреки преоценките.

Тази година изчистиха Вратица, увеличиха капитала на болницата, направиха негативни преоценки на активите на Хидроизмат, Доверие енергетика, и други. Та сега до голяма степен са изчистени и с доста кеш на разположение за покупки.

За мен най вероятно ще използват парите за разширяване на холдинга, но едва ли Токуда е на масата вече. Мисля че там интересите на КОЙ са прекалено големи

Коментар

• Дали обжалват решението на БНБ, някой идея?
            Покрай сделката увеличиха капитала на ДК с 22 мил. май беше и сега още 10 мил кеш влиза там от медика...

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...medika-204717/

Коментар

Пичове кой ви продава? Жалко за Токуда ама чак така да се разпродава на тези нива?
                фрустриран еланец
                нивата са си добри

Коментар

• Пичове кой ви продава? Жалко за Токуда ама чак така да се разпродава на тези нива?
                  Last edited by SoHo; 07.09.2015, 14:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                    Като видях това веднага се сетих за един български боксьор
                    +111

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                      С или без банката - караме напред !!!!!!!!!!!!!!!
                      Като видях това веднага се сетих за един български боксьор
                      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                        С или без банката - караме напред !!!!!!!!!!!!!!!
                        Май - без банка.
                        Напред ,назад,напред,назад .....

Коментар

• С или без банката - караме напред !!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            Възмутен съм от това подобие на държава!!! И много ме е яд че ония от ДПС ни се хилят мазно от парламентарната банка и нищо не можем да направим!

Аз ако съм на чичо Оги:
                            1.Ще спукам прокуратурата и всички по веригата вкл прасовите медии от дела - за накърняване на авторитета, за обида, за пропуснати ползи и т.н.
                            2. Сериозно бих се замислил дали тази държава заслужава данъците от всичките компании и дали не би било по-добре централата да бъде регистрирана в друга малко по-цивилизована балканска държава, като Румъния например - а не тук където може да се събудиш и компанията вече да не е твоя!!!

Не разбирам това значи всяки офшорен субект или фирма с адвокат представляващ неясно кой може да купува наред, а когато става дума за публична компания ..... направо нямам думи!!!

чичо Оги е показал че може - пипна СФАРМ и гледайте 40млн печалба в тази криза, СФТРД- 10млн печалба, СФИ 5-6млн печалба.... човека просто го може! А държавата се сеща за него само ако новия министър нема снимка пред нов завод или има чуждестранна делегация, която трябва да види нещо иновативно в БГ.

Жалко наистина но мисля че трябва да предприеме нещо в тази изкючително враждебна за него среда!
                            Всъщност Тони , чичо ти Оги го подгониха защото е забравил да декларира и плати няколко десетки милиона лева данъци

Коментар

• И в двете управления на" герб "ОД е в немилост ,защо ли ...

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                Възмутен съм от това подобие на държава!!! И много ме е яд че ония от ДПС ни се хилят мазно от парламентарната банка и нищо не можем да направим!

Аз ако съм на чичо Оги:
                                1.Ще спукам прокуратурата и всички по веригата вкл прасовите медии от дела - за накърняване на авторитета, за обида, за пропуснати ползи и т.н.
                                2. Сериозно бих се замислил дали тази държава заслужава данъците от всичките компании и дали не би било по-добре централата да бъде регистрирана в друга малко по-цивилизована балканска държава, като Румъния например - а не тук където може да се събудиш и компанията вече да не е твоя!!!

Не разбирам това значи всяки офшорен субект или фирма с адвокат представляващ неясно кой може да купува наред, а когато става дума за публична компания ..... направо нямам думи!!!

чичо Оги е показал че може - пипна СФАРМ и гледайте 40млн печалба в тази криза, СФТРД- 10млн печалба, СФИ 5-6млн печалба.... човека просто го може! А държавата се сеща за него само ако новия министър нема снимка пред нов завод или има чуждестранна делегация, която трябва да види нещо иновативно в БГ.

Жалко наистина но мисля че трябва да предприеме нещо в тази изкючително враждебна за него среда!
                                Пич, и да лаеш и да не лаеш по форума, нищо няма да промениш!!!!
                                това е Булгаристан!!!!!

Коментар

Working...
                                X