Първоначално изпратено от dex
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеИ вчера минаваха обеми. Нещо се мъти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеИ вчера минаваха обеми. Нещо се мъти.
празници идват, подаръци ще се плащат
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
То за софикс трябва да се удвои цената, а тогава ЕТФ-а докато намери кой да му продаде още х2 и станахме 5 леваНе знам кой купува последно време но ми се вижда доста гъсто на бида. Поне не си спомням такава търговия от както съм в тази позиция. Вярно и резултатите са по силни но дали някой вече не спекулира с влизане в индекса?
Не е препоръка за търговия с акции! Споделям лични разсъждения по позицията - никой не искам да убеждавам в нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеПродадох. Причина - губи ми се кеша от продажбата на дялове от дружествата къде отива.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеПродадох. Причина - губи ми се кеша от продажбата на дялове от дружествата къде отива.За никъде не бързам
Успех сашко!Last edited by SoHo; 07.12.2016, 14:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Не знам. Може и да не отпада.. нали се въртят идеи да го правят 20 компании.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mr_nikolov Разгледай мнение
Би било добре, ще стане доста по-ликвидна акцията. Кое мислиш, че ще отпадне от индекса?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo
Ако се стигне до влизане в Софикс няма как да не скочим яко. Имаме към 36% спящи акции до 100лв, 53% да има Донев/Софарма и приятели които така или иначе ще искат да запазят над 50% за да имат контрол над компаниите, Алианц имаха някакъв по голям пакет но те са по дългосрочни. Та реално остава малък процент за търговия а при положение че бизнеса навлезе в подем защо да се бърза да се продава.
Не е препоръка за търговия с акции!
Коментар
Коментар