Първоначално изпратено от конфуций
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеАз продължавам да му вярвамПризнавам си, че ми беше много хубаво да си представям как ще има търгово на 4 лв ама като не струва толкова как да ги плати? Ти ще ги платиш ли? Все пак е стигнал там, където е защото най-вероятно не е правил такива сделки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
Много е лесно да търсим вината в другите. Аз лично се опитвам да я потърся първо в себе си.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
Не че има значение, ам аз малко го хапнах дръвцето в Сефтополис, след това продадох фармите и повече доневи акции не пипам.Сигурно губя нещо, ама като знам кои са в групичката, предпочитам да поема тази загуба.Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеТук не съм имал акции от 2006 г. Тогава останах с лош вкус в устатаИ сантиментът си е сантимент - оттогава се зарекох никога вече в това Доверие
А тогава Донев май не беше още играч в тая акция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеА тогава Донев май не беше още играч в тая акция.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Приятелски съвет , тук скоро спекулант няма да се завърти ,не знам до колко е демарша и "наказателната мярка"...
Мислех около 1,80-1,90 но тези цифри 1,1...който се спускат във форумното пространство ,не случайно...
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Приятелски съвет , тук скоро спекулант няма да се завърти ,не знам до колко е демарша и "наказателната мярка"...
Мислех около 1,80-1,90 но тези цифри 1,1...който се спускат във форумното пространство ,не случайно...
Не е препоръка...Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеМен ми е терсене, че не знам доколко мога да разчитам на написаното в отчетите и това ще ми е основен въпрос на събранието защото имаше оценки по метода на дисконтираните потоци, които оценяват бизнесите доста високо, но до каква степен това е истина?
Не е препоръка...
- 1 like
Коментар
Коментар