Първоначално изпратено от спекуланта
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Ей това Доверие ще го вкарате в Софикс,много сделки много ликвидност....вече почти не се съмнявам!А преди няколко месеца някой ако продадеше 1000-2000 броя падаше с по 20 процента,а виж сега какво е!
Last edited by спекуланта; 07.06.2017, 16:52.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеЕбати якия купон!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеСпекулата се прехвърля от Доверие в Хима
Коментар
� -
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
Уважаеми Торанага, не случайно псевдинима е с малка буква, за да не се бърка с мъдрата личност. Сега по същество - за на Донев далаверите има доста легенди, много от които са верни. Това към този момент не виждам с какво е релевантно. Не съм казал, че аз съм тук заради него. Просто написах, че всеки си преценява каква е цената на компанията и дали да приема или не евентуално търгово. Успех на риболова във Виетнам.
Та това са хората които ще изкарат добри пари, а за японци и китайци като мен и конфуции, ще има много студена вода и намеци, че не разбираме пазарите и бизнеса.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
шаране, не ти подобава да се наричаш Конфуции!!!
Капаните на Донев са завоалирани.. Нека да ти каже как в неделя се краде фирма, пък после го гонели, защото бил много способен и честен. Съдът там вече се произнесе и аз лично се чудя, как нямаше пандела.. Но явно и тук "извън съдебно" договаряне е имало... Аз на Донев не му искам нито меда, нито жилото. Споделям, за да предпазя!!!
Ако някой искара печалаба от "Доневите" позиции - жив и здрав!!!Уважаеми Торанага, не случайно псевдинима е с малка буква, за да не се бърка с мъдрата личност. Сега по същество - за на Донев далаверите има доста легенди, много от които са верни. Това към този момент не виждам с какво е релевантно. Не съм казал, че аз съм тук заради него. Просто написах, че всеки си преценява каква е цената на компанията и дали да приема или не евентуално търгово. Успех на риболова във Виетнам.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Защо говорите глупости. Никой не ви е карал насила да закарате акцията от левче на два и нещо. Никой в прав текст не ви е казвал, че ще има търгово на всяка цена, още по-малко сънищата за счетоводна стойност 3.90. Няма причина да обвинявате Донев за загуби. Той е длъжен да защити интереса и на акционерите в Софарма. А тук 99% влязоха да направят едни лесни пари от търгово, не заради Донев. Донев влезе в Доверие много отдавна.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Е Профит ,
дай да си поговорим за Пъпката и на колко вървяха акциите на Софарма ,някой чувал ли е фонда Грамърси ,или обещанията за дивидент от Варшавската борса , или продажбата на акции на софарма на обратното на висока цена ,акционерите на Сефтополис и т.н ..
Чичо Оги е приятен сабеседник и компаньон и не е стиснат в дреболиите , ама вземи му бръкни в бизнеса и ще бъдеш с отрязана ръка...ако може .
Щото и има и по големи от него....
Та нищо лично,но подаръците са си с пари.....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
какви са другите варианти?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеАз продължавам да му вярвамПризнавам си, че ми беше много хубаво да си представям как ще има търгово на 4 лв ама като не струва толкова как да ги плати? Ти ще ги платиш ли? Все пак е стигнал там, където е защото най-вероятно не е правил такива сделки
дай да си поговорим за Пъпката и на колко вървяха акциите на Софарма ,някой чувал ли е фонда Грамърси ,или обещанията за дивидент от Варшавската борса , или продажбата на акции на софарма на обратното на висока цена ,акционерите на Сефтополис и т.н ..
Чичо Оги е приятен сабеседник и компаньон и не е стиснат в дреболиите , ама вземи му бръкни в бизнеса и ще бъдеш с отрязана ръка...ако може .
Щото и има и по големи от него....
Та нищо лично,но подаръците са си с пари.....
- 1 like
Коментар
�
Коментар