IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако се опитам да си обясня нещата от гледна точка на купувачите си мисля, че виждат акция свързана с г-н Донев, която на фона на информацията в отчетите виждат акция с форуърд ПЕ към 8 и висока оценка на бизнесите по метода на дисконтираните парични потоци. (Тук въпросът е доколко това е така и мисля, че ще разберем повече на ОСА на Доверие)

Продавачите са бивши купувачи, които се надявахме на чудо и 4 лв цена на търгово. Осъзнахме, че няма как да стане и бързи спекуланти решиха да излизат. Това си мисля ще продължи до момента, в който спекулантските пари преминат в купувачите от първия абзац. Вече виждаме 2 дена такова развитие, като днес беше силно изразено.

Колкото повече падат цените, толкова първата група ще се увеличава, а втората намалява. Къде е равновесната точка... Божа работа
    Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
      Ако някой може да ми обясни пазарната логика на някой най вероятно свързана фирма да купи над милион акции на 2.04 лв за собствена сметка от Софарма миналата седмица. А след това да падаме така днес с много по малко оборот.
      http://www.investor.bg/novini-i-anal...akciia-139634/

Прочети тази статия от 2012 г.

П.П. Такива има и още и според мен е хубаво всички тук да ги прочетат. Отделно от това, сигурно някой е купувал за милиони и Химимпорт да кажем на 10 лв., но това не попречи цената да стигне под 70ст.!
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
        Ако някой може да ми обясни пазарната логика на някой най вероятно свързана фирма да купи над милион акции на 2.04 лв за собствена сметка от Софарма миналата седмица. А след това да падаме така днес с много по малко оборот.
        Това са различни пазари и винаги са били така. Единият пазар е на мажоритарите, а другият на всички останали. Не бива да ги смесваме =)

Коментар

• Ако някой може да ми обясни пазарната логика на някой най вероятно свързана фирма да купи над милион акции на 2.04 лв за собствена сметка от Софарма миналата седмица. А след това да падаме така днес с много по малко оборот.

Коментар

• Първоначално изпратено от pjc50313869 Разгледай мнение
            Понеже наистина не съм наясно... Някой може ли да обясни как Софарма уведомява КЗК за концентрация и придобиване и няколко месеца по-късно намлява дела си? Това позволено ли е, че не ми изглежда мн редно...
            Сменили са концепцията , това не е ли разрешено?
            Може да е изскочил по-атрактивен актив

Коментар

• Понеже наистина не съм наясно... Някой може ли да обясни как Софарма уведомява КЗК за концентрация и придобиване и няколко месеца по-късно намлява дела си? Това позволено ли е, че не ми изглежда мн редно...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Един въпрос ,Би ли инвестирал дългосрочно пари в Софарма......?
                Мисля си, че ще е хубаво да го направя
                Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
                  малко ударно се получи днес, ще поспим, ще помислим и утре е нов ден
                  Един въпрос ,Би ли инвестирал дългосрочно пари в Софарма......?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mister Profit
                    малко ударно се получи днес, ще поспим, ще помислим и утре е нов ден
                    Браво, чудесно влизане и излизане направи тук, достойно за поздравления!! Обмисли спокойно, ако има тук някаква корекция дали да не прехвърлиш част от капитала и в други ръстови папири. )))
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Тук преди 2 месеца беше равновесната линия/ 1,75-1,82 / и тези който продаваха днес излезнаха на плюс....
                      Тези от утре ако има вече ще мислят дали да продават или да чакат...
                      За сега морето е бурно и в преносния и в ....
                      Интересното е още колко дни или е въпрос на ден само, Хима ще светне като по-скъпа акция И ще стигне това, което беше Доверие

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение

И аз мисля, че купонът не е свършил още.
                        Тук преди 2 месеца беше равновесната линия/ 1,75-1,82 / и тези който продаваха днес излезнаха на плюс....
                        Тези от утре ако има вече ще мислят дали да продават или да чакат...
                        За сега морето е бурно и в преносния и в ....

Коментар

• малко ударно се получи днес, ще поспим, ще помислим и утре е нов ден
                          Keep going ...

Коментар

• Като гледам какво се случва, сякаш някой умишлено се опитва да свали цената. Тези разпродажби днес бяха някак организирани, а сега отдясно твърде подредени ми изглеждат офертите...

Коментар

• Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение

Добро утро, аз това го говоря още когато тук беше 2.20. Дано повече хора да са ме чели и послушали На БФБ, ако не кешираш на +200% значи не заслужаваш такъв профит
                              Саше, я погледни Софарма Трейдинг и се замисли, че не винаги е така
                              Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
                                Не че нещо обаче на подобна цена при този тренд има малко по-изкушаващи позиции с точно обратен тренд...
                                Добро утро, аз това го говоря още когато тук беше 2.20. Дано повече хора да са ме чели и послушали На БФБ, ако не кешираш на +200% значи не заслужаваш такъв профит

Коментар

X