Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНикакво участие от ПФ и почти никакви чужденци в увеличението, дано времето покаже че грешат те!
По позициите на чичо само той може да покаже дали някой греши или не.
С неговите спекулантски включвания, той е и хляба и ножа....
Участвах в увеличението, като си записах правата, че и още си купих.
Някак нелогично ми се струва цялото действие по позицията, но ще видим накрая....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПрецаканото, пардон, падре, айде да не спамиш излишно - намери ми мнение, в което славя асан? Може и отпреди 15 години в евроинс или еврохолд - не е истина колко си спряло понякога с това разтроение на личносттаМнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеЧичо май купува туке логично да купи на 6... типично в негов стил!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеИмам странното чувство, че колкото по-откровен си с българина, толкова повече си навличаш проблеми и мрънкане. Затива НАЙ, чичо е велик и т.н. А тук май Петьо ви го каза - който има акции, няма как да в реалист, а това е основната тема, в която те засичам - just saying. Успех и на теб
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеИмам странното чувство, че колкото по-откровен си с българина, толкова повече си навличаш проблеми и мрънкане. Затива НАЙ, чичо е велик и т.н. А тук май Петьо ви го каза - който има акции, няма как да в реалист, а това е основната тема, в която те засичам - just saying. Успех и на теб
Не е препоръка
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Дано не работиш по същия начин професията си с откриването на проблеми, че тук за сега си без успех. По скоро създаваш проблеми, но за тези, които се съобразяват с тебе.Успех.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЗа пропуска си абсолютно прав, особено в халтурко - така е, но за мен това си остава особен случай на бфб, който ще стане христоматиен, да видим дали е с това, което си мисля, или с това, което ти очакваш. Не хейтя акции и не завиждам за чужд успех, просто аз съм малко по не рисков играч и искам да съм в 1-2-3 дружества макс, често само в едно, със суми, дето за бфб са малко трудни за излизане, а такива дружества, дето и да не са балони, пък и дивидент да дават, ме и с почтен мажо, са единици. Освен тива работата ми е свързана с това да намирам и решавам проблеми, та може да е професионална деформация, ма като гледам честните частници, последен пример при ЧЕЗ, едва ли в мен е проблемътНо това си е моя грижа, на теб, а и останалите тук - успех, дано инвестицията си заслужава!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Прецаканото, пардон, падре, айде да не спамиш излишно - намери ми мнение, в което славя асан? Може и отпреди 15 години в евроинс или еврохолд - не е истина колко си спряло понякога с това разтроение на личносттаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЗа пропуска си абсолютно прав, особено в халтурко - така е, но за мен това си остава особен случай на бфб, който ще стане христоматиен, да видим дали е с това, което си мисля, или с това, което ти очакваш. Не хейтя акции и не завиждам за чужд успех, просто аз съм малко по не рисков играч и искам да съм в 1-2-3 дружества макс, често само в едно, със суми, дето за бфб са малко трудни за излизане, а такива дружества, дето и да не са балони, пък и дивидент да дават, ме и с почтен мажо, са единици. Освен тива работата ми е свързана с това да намирам и решавам проблеми, та може да е професионална деформация, ма като гледам честните частници, последен пример при ЧЕЗ, едва ли в мен е проблемътНо това си е моя грижа, на теб, а и останалите тук - успех, дано инвестицията си заслужава!
И защо все гледате, да вкарвате във всеки пост и всяка тема вопли за алтерко, доверие , чез. ?
Кореспондира ли това с горезаявеното твърдение "не хейтя" ?
Ето и тук - темата е Доверие, а вие тролите още в първо изречение с друго дружество.
Сякаш сте се отчаял от пазара на бфб. А Отчаянието не е добро състояние за духа и тялото!
Спокойно, трябва да сте сигурен и убеден - пазарът на бфб не зависи само от вас. Нито само от мен.
- 3 Харесвания
Коментар
-
За пропуска си абсолютно прав, особено в халтурко - така е, но за мен това си остава особен случай на бфб, който ще стане христоматиен, да видим дали е с това, което си мисля, или с това, което ти очакваш. Не хейтя акции и не завиждам за чужд успех, просто аз съм малко по не рисков играч и искам да съм в 1-2-3 дружества макс, често само в едно, със суми, дето за бфб са малко трудни за излизане, а такива дружества, дето и да не са балони, пък и дивидент да дават, ме и с почтен мажо, са единици. Освен тива работата ми е свързана с това да намирам и решавам проблеми, та може да е професионална деформация, ма като гледам честните частници, последен пример при ЧЕЗ, едва ли в мен е проблемътНо това си е моя грижа, на теб, а и останалите тук - успех, дано инвестицията си заслужава!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар