Първоначално изпратено от SoHo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Отново безрисков арбитраж при Албена? Ще има ли такъв при ДОХ?
Мисля че статията е много интересна!
http://www.investor.bg/novini-i-anal...ri-doh-234034/
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Рано за черпанеВиж ако отидем над 2 лева може да пием по една бира
въпрос е на време.
Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеSoHo, много ми помогна тук... имаш една почерпка от мен при поискване!Виж ако отидем над 2 лева може да пием по една бира
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнение
Е, дъното на 0.631 случайно го хванах (заслугата е на продавача, не моя), но ако разчитах само на него щях да имам едва за бутилка Джак.
Добре че бяха продавача от 106 в края на август, а преди него и рецидивиста от 107- хората се бяха поотчаяли от безветрието и сипваха добре, без значение, че се търгуваше едва на 20% от СК, няма никакви ликвидни ядове, а падащите лихви нормално вдигат цените и оборотите при недвижимите имоти, а с тях и оборота на Мосюто - 10-15% ръст в оборота води до скок в пъти на печалбата.
Някои от имотите ми се струват доста консервативно оценени, като тези 64дка в Пловдив:
http://maritzatex.com/invest.php
Колкото до покупко-продажбите на ОД...ами той продаваше преди години на доста добри цени в СФТРД и СФИ, може да му харесва да се прави понякога на Робин Худ.
Успех на акционерите!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеДъно се хваща изключително трудно, да не кажа невъзможно за нас простосмъртните...
Добре че бяха продавача от 106 в края на август, а преди него и рецидивиста от 107- хората се бяха поотчаяли от безветрието и сипваха добре, без значение, че се търгуваше едва на 20% от СК, няма никакви ликвидни ядове, а падащите лихви нормално вдигат цените и оборотите при недвижимите имоти, а с тях и оборота на Мосюто - 10-15% ръст в оборота води до скок в пъти на печалбата.
Някои от имотите ми се струват доста консервативно оценени, като тези 64дка в Пловдив:
http://maritzatex.com/invest.php
Колкото до покупко-продажбите на ОД...ами той продаваше преди години на доста добри цени в СФТРД и СФИ, може да му харесва да се прави понякога на Робин Худ.
- 1 like
Коментар
-
Какъв тренд? Някои колеги ни убеждават или полагт поне големи усилия да ни накарат да си продадем портфейлите. Викат мечките и са готови и свирчоци да им направят само и само да не останат валат с кеша. Такова падение и деградация може да се види само в пребоядисаните мечки. Като купят ще засвирят на друга гъдулки. ОтвратНе е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеИ днес хубава работа свършихме +1,96%. Почна да стана навикУтре ден на майстора... пак ще се натиска май. Да видим...
тренда е доста силен и за хейтърите ще става все тегаво. Още няколко вълни и ще оберат акциите на последните мИчетата.От кога пиша за тази акция и търпеливо си чакам ръста който е напълно заслужен. Интереса от Софарма явно привлече вниманието на доста инвеститори и това е нормално
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнениеС риск да се повтарям нека ви припомня, че Софарма купи дела на Донев (през Елфарма и Телекомплект Инвест) в Доверие на 1.09/акция само преди месец и половина. А вие сега чакате 3лв/акция. Как си представяте Донев да се прецака по този начин?
Обикновено схемата е обратна - припомням: Софарма купува дела на Донев в Унифарм на 6.60/акция (по времето когато пазара беше на дъното) и няколко години по-късно Софарма отправя търгово към миноритарите на 4.35/акция.
Think about this...Схемите от типа - тука има тука нема е това, което изгони нормалните инвеститори на БФБ и остави инсайдърте да пируват, но не забравяйте, че те са много малък %.
Bulls on BSE
Коментар
Коментар